Vacanțe premium cu reduceri early booking pentru vară!

Am pregătit o serie de recomandări de vacanţă premium pentru vară care ar putea să mulţumească cele mai pretențioase preferințe!

Românii sunt adepţii vacanţelor cât mai sofisticate, dornici să aleagă pachete turistice de calitate, unde confortul şi ospitalitatea primează. Este deja cunoscut acest fapt, iar turistul român este prezent în majoritatea locațiilor hoteliere premium ale destinațiilor vedetă de vară: Turcia, Grecia, Spania și nu numai.

Ca în fiecare an, în luna decembrie, se lansează pachetele turistice pentru vacanța de vară, cu cele mai mari reduceri early booking! Practic, în această perioadă se joacă “meciul” celor mai mari reduceri și, implicit, al celor mai avantajoase rezervări.

Vă invit să facem împreună o incursiune printre cele mai sofisticate pachete turistice ale verii!

Anca Pavel recomadă: Vacanțe premium cu reduceri early booking pentru vara 2023!

Anca Pavel recomadă: Vacanțe premium cu reduceri early booking pentru vara 2023!

 

 

Vacanţe adults only

Locațiile hoteliere adresate adulţilor sunt, de obicei, aflate departe de aglomeraţie şi comercial. În mod special, acestea sunt ampasate intr-un cadrul ideal, unde designul se armonizează cu natura pentru că esenţa trăirii se află deja în acel cadru.

Din preferințele turiștilor adults only, nelipsite sunt serviciile personalizate și exclusiviste, dar și atenția, servirea și amabilitatea staff-ului care le dă senzația că orice se poate, indiferent de preferințe.

 

GRECOTEL CORFU IMPERIAL, Corfu, Grecia

Corfu este una dintre insulele superbe ale Greciei unde natura debordează de frumusețe, iar apele azurii ale mării Ionice creează un cadru natural idilic. Deși anumite părți ale insulei Corfu sunt pângărite de turismul de masă, mai există, totuși locuri intime cu dealuri împânzite de chiparoși și golfuri nisipoase bătute de apele albastru cobalt, unde natura se poate desfășura liniștită.

GRECOTEL CORFU IMPERIAL se încadrează în peisajul prezentat mai sus, situat în localitatea Kommeno din insula Corfu, pe o peninsulă privată, splendidă, cu 3 plaje proprii cu nisip, înconjurat de chiparoși, măslini și grădini. Cele trei golfuri private, apa calma a mării, portul de agrement din apropiere și terenul de golf adaugă, negreșit, o experiență de neuitat vacanței.

foto@ https://www.corfuimperial.com/photo-gallery/index.html

 

Tarif early booking de la : 3600 EUR pentru 2 adulți/sejur 7 nopți cu demipensiune; tarif redus de la 4500 EUR!

 


Contactează-mă!

 

GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE RESORT, Creta Chania, Grecia

Tot din grupul Grecotel, un grup hotelier premium, vă recomand și hotelul GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE RESORT.

Când am intrat în acest hotel, eu am avut un sentiment captivant. Deși este un hotel micuț, de tip boutique cu apartamente și vile, teritoriul este larg și aerisit, aflat într-un cadru idilic, chiar pe malul mării.

GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE RESORT emană glamour retro prin holurile strălucitoare, terasele care te imbie cu adevărat sa savurezi un cocktail răcoros, camerele elegante și serviciile personalizate.

foto@ https://caramel.grecotel.com/photo-gallery/index.html

 

Tarif early booking de la : 3000 EUR pentru 2 adulți/sejur 7 nopți cu mic dejun; tarif redus de la 3700 EUR!


Contactează-mă!

 

 

SAN ANTONIO, Santorini, Grecia

Cum ar putea să lipseacă Santorini de pe lista recomandărilor vacanțelor adults only?

Cu titulatura “Small Luxury Hotels of the World”, San Antonio este hotelul potrivit la locul potrivit. Se află într-o zonă intimă, sprijinit de un platou vulcanic, la marginea localității pitorești Imerovigli din Santorini, cu vedere superbă la azuriul mării Egee. Are un centru spa inedit, amenajat într-o peșteră, o piscină infinity, situată în mijlocul unor grădini exotice și camere (suite) decorate în stil romantic, cu vedere la caldera.

Puteți alege acest hotel și pentru luna de miere. San Antonio un hotel exclusiv adults only.

foto@booking.com

 

Tarif early booking de la : 4000 EUR pentru 2 adulți/sejur 7 nopți cu mic dejun; tarif redus de la 4700 EUR!


Contactează-mă!

 

 

ELIVI SKIATHOS, Skiathos, Grecia

Insula Skiathos pare a fi destinația potrivită atât pentru cupluri, cât și pentru familiile cu copii. Dacă știți să alegeți potrivit, veți fi foarte încântați de locațiile pe care le oferă insula Skiathos. De exemplu, pentru cupluri eu vă recomand Elivi Skiathos, o proprietate de 5 stele situată la 50 de metri de renumita plajă Koukounaries, pe un domeniu de 86 ha şi este formată din 3 zone rezidenţiale: hotelul Elivi Xenia, Grace Suites şi Nest Villas & Suites.

Oaspeţii au la dispoziţie o combinaţie eclectică cu cele mai rafinate preparate mediteraneene şi internaţionale în atmosfera elegantă de la Leda şi de la Restaurantul Swan. Proprietatea oferă şi restaurantul NEST Greek Fish, iar oaspeţii se pot bucura de bucătăria asiatică şi la Hagoromo. Pentru cocktailuri, băuturi şi vinuri, oaspeţii au la dispoziţie cele 6 baruri de la proprietate.

foto@booking.com

 

Tarif early booking de la : 3000 EUR pentru 2 adulți/sejur 7 nopți cu mic dejun; tarif redus de la 3500 EUR!

 


Contactează-mă!

 

 

JARDINES DE NIVARIA, TENERIFE

Jardines de Nivaria este locul perfect pentru turiştii care preferă un hotel cochet şi relaxant, în Tenerife. Întregul teritoriu al hotelului pare o oază idilică, iar mediul natural al acestei oaze creează o linişte sublimă. Grădinile luxuriante cu vegetaţie abundentă, florile şi plantele specifice insulelor canare, cascada de lângă piscină care pare o cascadă naturală, toate aceste elemente inspirate din natură m-au delectat, pur şi simplu.

Atmosfera relaxantă, vegetaţia din grădinile luxuriante, personalul foarte amabil, restaurantele fine dining, camerele super confortabile, piscina cu apă din ocean sunt câteva din faciliăţile care mie mi-au rămas în minte. La fel şi terasa cu şezlongurile amplasate în aşa fel încât ai vedere directă la Oceanul Atlantic.

foto@booking.com

 

Tarif early booking de la : 2300 EUR pentru 2 adulți/sejur 7 nopți cu mic dejun; tarif redus de la 2800 EUR!

 


Contactează-mă!

 

 

RIXOS PREMIUM GOCEK, Fethiye, Turcia

Cred că nu mulți au auzit de zona Fethiye de pe coasta turcească a Mării Egee. Poate că Bodrum, Marmaris sau Didim vă sună ceva mai cunoscut.

În sud-vestul coastei turcești, mai exact în provincia Muğla, veţi descoperi această destinație aparte, diferită de stațiunile turcești de tip all inclusive. Fethiye se află la jumătatea distanței dintre celebrele staţiuni turceşti, Bodrum și Antalya, însă cadrul de litoral din Fethiye este mai ferit de turismul de masă. Și cu peisaje bogate şi viu-colorate!

Și într-un asemenea cadru se află resortul RIXOS PREMIUM GOCEK adults only care face parte din grupul hotelier premium, Rixos.

RIXOS PREMIUM GOCEK  se află pe malul mării, într-un golf superb, Göcek. Portul de agrement din Göcek se află la 100 de metri de complex, ceea ce îi oferă resortului a priveliște și o ambianță absolut superbe!

foto@booking.com

 

Tarif early booking de la : 3800 EUR pentru 2 adulți/sejur 7 nopți cu all inclusive; tarif redus de la 4500 EUR!

 

 

Vacanţe pentru familiile cu copii

Când vine vorba de vacanțe cu familia, turistul român are obiceiul de a se gândi mai mult la confortul copiilor decât la propriul său confort. Este de înțeles, până la urmă. Și de aici, pornește “bătălia” pe locuri, oferte și reduceri. Să lucrezi cu clienți care fac parte din această cartegorie nu este treabă ușoară pentru că preferințele dumnealor sunt destul de variate și uneori, nu sunt realiste. Însă, dacă ești un om de turism dedicat, vei știi să îi îndrumi pe drumul potrivit, iar turiștii te vor aprecia, cu siguranță!

Și cum tema articolului sunt vacanțele premium, iată recomandările mele pentru familiile cu copii pentru vacanța de vară:

 

 

MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT, Antalya, Turcia

Maxx Royal Belek Golf Resort este unul dintre cele mai spectaculoase resorturi all inclusive din Antalya, chiar din Turcia, cel mai probabil. Nu îmi ajunge acest articol să vă detaliez, însă, printre numeroasele sale servicii extraordinare, vă spun că are un parc de distracții impresionat și un teren de golf de clasă mondială, cu 18 găuri. Centrul spa Maxx Royal pune la dispoziție săli de masaj, tratamente cosmetice și un hamam tradițional. Personalul de divertisment de la Maxx Royal organizează activități zilnice, iar pe plaja privată a hotelului se pot practica sporturi nautice.

Și bineînțeles, Maxx Royal Belek Golf Resort oferă facilități extinse și unice pentru copii. Clubul pentru copii are 500 m² și include un loc de joacă, o minidiscotecă, parcuri acvatice, zone de gimnastică și jocuri de societate. Copiii pot practica activități creative la miniclub. În zona de plajă se pot utiliza gratuit mai multe jocuri și o zonă specială cu tobogane.

 

 

Cluburile pentru copii (miniclubs) sunt destinate copiilor cu vârsta între 1-3, 4-7 și 13-17 ani. În fiecare miniclub există un sistem de camere video pentru copiii cu vârsta între 1 și 3 ani, care poate fi urmărit și din cameră. Copiii cu vârsta mai mică de 1 an pot fi supravegheați la miniclub. Dormitorul și camera de joacă pentru copii sunt disponibile gratuit.

Pentru confortul părinților, se pot furniza cărucioare, la cerere și la un cost suplimentar. Pătuțurile de copii, piscinele pentru copii, căzile pentru copii și scaunele înalte pentru hrănirea copiilor se alocă în funcție de disponibilitate. Printre alte facilități pentru copii se numără un încălzitor de biberoane și blendere pentru prepararea hranei. Restaurantul include o zonă destinată copiilor.

 

Tarif early booking de la : 8200 EUR pentru 2 adulți cu 2 copii sub 12 ani, sejur 7 nopți cu ultra all inclusive; tarif redus de la 9400 EUR!

 


Contactează-mă!

 

 

REGNUM CARYA GOLF & SPA, Belek, Antalya

O altă experiență de lux este resortul Regnum Carya. Apartamentele și vilele lor oferă nu doar lux, ci și intimitate în familie, ca să nu mai vorbesc despre priveliștile minunate spre mare. Cred că veți fi cucerit și de spațiile generoase: nu doar în afara hotelului, ci și înăuntru, în camere, în holuri, în restaurante. Aici, te simți în altă lume, unde totul este generos, confortabil, și îngrijit în cele mai mici detalii.

Iar copiii vor simți, cu adevărat, gustul distracției! Parcul de aventuri din Regnum Carya deține 32 de platforme, 3 pereți de cățărat și o tiroliană de 60 de metrei. Parcul are niveluri de accesibilitate pentru toate vârstele și preferințele, dar pot să confirm că traseul pentru avansați este, pe cât de epuizant, pe atât de satisfăcător. Iar tiroliana este una din atracţiile preferate de aici.

De asemenea, Regnum Carya găzduiește și un aqua park impresionant, spre bucuria copiilor, din nou!

 

 

Tarif early booking de la : 6400 EUR pentru 2 adulți cu 2 copii sub 12 ani, sejur 6 nopți cu all inclusive; tarif redus de la 8300 EUR!

 


Contactează-mă!

 

 

RIXOS PREMIUM BELEK, Antalya, Turcia

O altă recomandare de vacanțe premium pentru familiile cu copii vine tot din Antalya. Oare se mai întreabă cineva de ce are atâta succes Antalya în rândul familiilor cu copii? Resorturile de aici sunt exemplul cel mai grăitor. Sunt concepute special pentru a crea experienţe perfecte pentru adulţi şi copii, laolaltă: piscine, restaurante, grădini, baruri, terase, săli şi terenuri de sport, spaţii amenajate pentru copii.

O cultură a jocului distractiv. Acesta este Rixy Kids Club, clubul pentru copii al resortului Rixos Premium Belek. Este o cultură aici să joci cele mai distractive și interactive jocuri și să explorezi în timp ce te joci. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani își petrec vacanțele la Rixy Kids Club învățând și descoperind prin activități foarte interesante. Echipa experimentată și grijulie a resortului Rixos Premium Belek le oferă tuturor copiilor o vacanță cu totul specială, indiferent de vârsta lor și leagă prietenii din întreaga lume. Rixy Kids Club oferă toate serviciile necesare micuților și tinerilor turiști, inclusiv un restaurant conceput exclusiv pentru copii, piscină cu tobogane, studio de artă, sală PlayStation, spectacole și ateliere speciale.

 

 

Tarif early booking de la : 7000 EUR pentru 2 adulți cu 2 copii sub 12 ani, sejur 7 nopți cu all inclusive; tarif redus de la 8500 EUR!

În plus, toți turiștii cazați la Rixos Premium Belek au acces și transfer gratuit la celebrul parc de distracții, The Land of Legends din Belek.

 


Contactează-mă!

 

 

VOGUE HOTEL SUPREME, Bodrum, Turcia

Ori de câte ori sunt întrebată de recomandări pentru vacanțe în Bodrum cu copiii, prima mea recomandare este Vogue Bodrum. Pe lângă faptul că oferă toate serviciile necesare unei vacanțe reușite în familie, acest resort situat pe malul mării, în Golful Torba și înconjurat de pini, se întinde pe o suprafață de 40 ha, ceea ce îi permite să le ofere micuților turiști cât mai multe opțiuni de distracție: un aquapark impresionant și un un parc tematic pentru copii, Dino Park.

 

foto@ https://www.voguehotelsupreme.com/vogue-bodrum/en/supreme-theme-park/dino-park

 

Tarif early booking de la : 4300 EUR pentru 2 adulți cu 2 copii sub 12 ani, sejur 7 nopți cu ultra all inclusive; tarif redus de la 5200 EUR!

 


Contactează-mă!

 

 

CRETA MARIS BEACH RESORT, Creta, Grecia

Creta Maris Beach este unul dintre cele mai apreciate resorturi din Creta, dedicate familiile cu copii. Hotelul se remarcă prin faptul că, pe lângă serviciile premium şi condiţiile de cazare excelente pe care le oferă, îmbină armonios tradiţia cu stilul, confortul şi eleganţa. Aici, totul pare gândit şi organizat special pentru ca oaspeţilor să nu le lipsească nimic, să se simta perfect în orice clipă şi să poată alege din facilităţi diversificate de relaxare, sport, distracţie şi aventură.

Creta Maris este un hotel tradiţional cretan care nu dezminte ospitalitatea localnicilor şi oferă tot ceea ce are nevoie o familie cu copii: sistem all inclusive diversificat, servicii premium, plajă cu nisip fin şi curat, numeroase facilităţi pentru copii, aquapark şi multe altele.

 

 

foto@ANCAPAVEL.RO , #VacanteleTuristilorMei

 

Tarif early booking de la : 3700 EUR pentru 2 adulți cu 2 copii sub 12 ani, sejur 7 nopți cu all inclusive; tarif redus de la 4700 EUR!

 


Contactează-mă!

 

 

THE RITZ-CARLTON ABAMA LUXURY, Tenerife, Spania

Insula Tenerife atrage anual numeroase familii cu copii, (şi nu întâmplător!), pentru că aici posibilitățile de distracție sunt numeroase! Parcurile tematice Loro Park și Siam Park sunt atracții turistice extraordinare atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Pentru cazare premium în Tenerife cu familia, eu recomand hotelul RITZ-CARLTON ABAMA.

Situată pe coasta de sud-vest a insulei Tenerife, această superbă locație hotelieră cu vedere la Oceanul Atlantic și insula vecină Gomera, oferă un club generos pentru copii, Ritz Kids,  7 piscine în aer liber, un centru spa premiat, o experiență culinară excelentă. RITZ-CARLTON ABAMA 5* este singurul hotel din Spania care a ajuns la performanţa de a fi premiat cu 3 stele Michelin pentru 2 restaurante din cele 10 pe care le deține!

 

 

Tarif early booking de la : 5600 EUR pentru 2 adulți cu 2 copii sub 12 ani, sejur 7 nopți cu demipensiune; tarif redus de la 6200 EUR!

 


Contactează-mă!

 

 

Tarifele includ: 7 nopți cazare cu mese conform ofertei, bilet avion charter, bagaj de cală, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică.

Tarifele prezentate sunt informative și variază în funcție de perioadă.

Pentru oferte personalizate, mă puteți contacta aici:


Contactează-mă!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>