Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh s-a transformat într-una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Egipt! Care sunt motivele, iți voi povesti în cele ce urmează.

Înconjurat de o mare cristalină și albastră, deşi poartă denumirea de Marea Roşie, precum și de un peisaj deșertic impresionant, Sharm El Sheikh s-a transformat într-una dintre cele mai populare destinații de vacanță all inclusive din Egipt. Vino aici să te relaxezi într-una din numeroasele stațiuni turistice bine dezvoltate sau să te scufunzi în recifurile unice de corali ale zonei. Dar “Sharm” este mult mai mult decât un oraș turistic. Este, de asemenea, un loc ideal pentru a descoperi cultura egipteană reală și pentru a călători în siturile istorice din împrejurimi, cum ar fi renumitul Munte Sinai.

Iar dacă nu îţi doreşti să îţi petreceți întreaga vacanța pe plajele uimitoare ale Mării Roșii, atunci există încă o mulțime de motive să vii aici. Aşa cum spuneam, Sharm El Sheikh îţi oferă un gust al vieții și culturii egiptene reale. Iar apa cristalină și viața unică a mării au făcut ca Sharm să fie unul dintre cele mai bune locuri de scufundări din lume.

foto: Zoltan Marton

 

Ești interesat/ă de o vacanță all inclusive în Sharm El Sheikh, Egipt?


Contactează-mă!

Tururi, activități și experiențe locale din Sharm El Sheikh:

Recomandări

Cauta mai multe  

10 locuri unde copiii pot înota cu delfinii

Am scris despre înotul cu delfinii, am recomandat această experiență prietenilor și clienților și toți s-au întors fericiți. Nici nu se putea altfel! Delfinii sunt creaturi inteligente, prietenoase și pupăcioase, alături de care te simți în siguranță. Iată 10 locuri recomandate pentru înotul cu delfinii. Anul acesta, fără să vreau, înotul cu delfinii s-a întors pe prima pagină a agendei …

Continuă să citești  

Revelion “la cald”: Dubai sau Egipt?

Ţi-ai făcut planurile de Revelion? N-am nimic împotriva Revelioanelor petrecute acasă, dar ia pune în balanţă frigul, zăpada, transportul îngreunat şi mocirla autohtone cu petrecerile cu cocktailuri şi artificii extravagante, forfota bazarurilor şi relaxarea la soare, la marginea piscinei sau mării. Pentru mine, alegerea e simplă! Iar pentru cei ca mine, care caută destinaţii “calde” pentru Revelion, există opţiuni variate, …

Continuă să citești