Zanzibar

În cele ce umează vei afla ce înseamnă o vacanţă în Zanzibar şi cum ar trebui să te organizezi ca să ai o experienţă extraordinară!

Zanzibar este o lume aparte, care se aşează în topul destinaţiilor wow! Este un paradis în adevăratul sens al cuvântului. Iar cei care au şansa şi bucuria să ajungă aici, pot spune că şi-au îndeplinit un vis!

 

 

Înainte de toate, puţină geografie nu strică nimănui:

 

Zanzibar este un teritoriu semi-autonom, parte a Tanzaniei, o ţară a contrastelor şi a superlativelor, pornind de la mixul cultural şi până la frumuseţile pe care natura i le oferă: cel mai înalt vârf al Africii – Kilimanjarocel mai adânc lac al Africii – Tanganyika, cel mai mare lac al Africii – Lacul Victoria şi nu numai. De numele Tanzaniei se leagă şi două dintre cele mai importante parcuri naţionale ale ţării: Parcului National Serengeti, Parcul Naţional al Craterului Ngorongoro, care conservă importante elemente de floră şi faună, dar şi civilizaţii tribale autentice. Aici, în aceste parcuri naţionale ai ocazia să intri în contact direct cu animalele sălbatice ale Africii, într-un safari de neuitat!

Insula Zanzibar este ca o bijuterie a Oceanului Indian care străluceşte nu prin lux şi opulenţă, precum destinaţiile extravagante, ci străluceşte prin simplitatea oamenilor, a naturii exotice şi a junglelor africane.

Cred că deja ţi-ai dat seama că Zanzibar este o destinaţie activă şi în fiecare zi petrecută aici, poţi face câte ceva inedit: snorkeling, scubadiving, înot cu delfinii în largul oceanului, vizită în capitala insulei, Stone Town, cu un amestec fascinant de influenţe din Africa, India, Arabia şi chiar şi din Europa. Şi în ciuda resurselor fragile ale comunităţii, totuşi poţi merge în pieţele locale să cumperi fructe exotice, peşte, fructe de mare, condimente sau suveniruri.

Din aceste motive şi nu numai, insula Zanzibar este centrul de atenţie al Tanzaniei!

 

 

Fotografiile sunt primite de la turişti, din vacanţa lor petrecută în Zanzibar, februarie 2021.

 


Contactează-mă!

Informații

Cauta mai multe  

Recomandări

Cauta mai multe  

Vacanțe premium cu reduceri early booking pentru vara 2023!

  Românii sunt adepţii vacanţelor cât mai sofisticate, dornici să aleagă pachete turistice de calitate, unde confortul şi ospitalitatea primează. Este deja cunoscut acest fapt, iar turistul român este prezent în majoritatea locațiilor hoteliere premium ale destinațiilor vedetă de vară: Turcia, Grecia, Spania și nu numai. Ca în fiecare an, în luna ianuarie se lansează pachetele turistice pentru vacanța de …

Continuă să citești  

S-a redeschis Bali! Recomandări pentru o vacanţă exotică memorabilă!

  Bali este una dintre cele peste 17.000 de insule ale Indoneziei și totodată, una dintre cele mai populare destinaţii exotice. Iar de acum, puteţi explora din nou Bali fără restricţii, puteţi intra în lumea autentică balineză, dincolo de confortul stațiunilor turistice, puteţi savura bucătăria tradiţională balineză, toate acestea cu ajutorul ospitalităţii şi farmecului inegalabil al localnicilor. Dacă vreţi să vă alăturaţi …

Continuă să citești  

Atracţii din Dubai mai puţin obişnuite!

  Sky Dive Dubai   Iată unul dintre principalele motive pentru care să ajungi în Dubai, la insula Palm Jumeirah, devenită iconică pentru Dubai şi regăsindu-se printre cele mai importante atracții ale Emiratelor Arabe.     Cu siguranţă, Sky Dive Dubai oferă o senzaţie foaarte intensă! Chiar dacă aţi mai făcut sărituri până acum, vederea deasupra „palmierului” la aproape 4000 …

Continuă să citești  

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile