Zanzibar

În cele ce umează vei afla ce înseamnă o vacanţă în Zanzibar şi cum ar trebui să te organizezi ca să ai o experienţă extraordinară!

Zanzibar este o lume aparte, care se aşează în topul destinaţiilor wow! Este un paradis în adevăratul sens al cuvântului. Iar cei care au şansa şi bucuria să ajungă aici, pot spune că şi-au îndeplinit un vis!

 

 

 

 

Înainte de toate, puţină geografie nu strică nimănui:

 

Zanzibar este un teritoriu semi-autonom, parte a Tanzaniei, o ţară a contrastelor şi a superlativelor, pornind de la mixul cultural şi până la frumuseţile pe care natura i le oferă: cel mai înalt vârf al Africii – Kilimanjarocel mai adânc lac al Africii – Tanganyika, cel mai mare lac al Africii – Lacul Victoria şi nu numai. De numele Tanzaniei se leagă şi două dintre cele mai importante parcuri naţionale ale ţării: Parcului National Serengeti, Parcul Naţional al Craterului Ngorongoro, care conservă importante elemente de floră şi faună, dar şi civilizaţii tribale autentice. Aici, în aceste parcuri naţionale ai ocazia să intri în contact direct cu animalele sălbatice ale Africii, într-un safari de neuitat!

Insula Zanzibar este ca o bijuterie a Oceanului Indian care străluceşte nu prin lux şi opulenţă, precum destinaţiile extravagante, ci străluceşte prin simplitatea oamenilor, a naturii exotice şi a junglelor africane.

Cred că deja ţi-ai dat seama că Zanzibar este o destinaţie activă şi în fiecare zi petrecută aici, poţi face câte ceva inedit: snorkeling, scubadiving, înot cu delfinii în largul oceanului, vizită în capitala insulei, Stone Town, cu un amestec fascinant de influenţe din Africa, India, Arabia şi chiar şi din Europa. Şi în ciuda resurselor fragile ale comunităţii, totuşi poţi merge în pieţele locale să cumperi fructe exotice, peşte, fructe de mare, condimente sau suveniruri.

Din aceste motive şi nu numai, insula Zanzibar este centrul de atenţie al Tanzaniei!

 

 

Fotografiile sunt primite de la turişti, din vacanţa lor petrecută în Zanzibar, februarie 2021.

 

Ești interesat/ă de o vacanță în Zanzibar?


Contactează-mă!

 


Contactează-mă!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Informații

Cauta mai multe  

Recomandări

Cauta mai multe  

Maldive – vacanțe pentru cupluri și luna de miere

  Vizitați insula Maafushi, cea mai populară insulă din Maldive Maafushi este o insulă mică din Maldive, dar plină de viață, unde puteți găsi o varietate de activități, restaurante și cazare. Dacă ați ajuns aici, puteți face snorkeling, scufundări, surfing, parasailing sau plimbări cu barca cu fund de sticlă. De asemenea, puteți vizita închisoarea din Maafushi, unde puteți afla mai …

Continuă să citești  

Vă invit într-o croazieră ca în filme!

  Vă invit într-o croazieră ca în filme! Efectiv, ca în filme! Navele de croazieră din programele pe care vi le-am propus sunt, de-a dreptul, încântătoare și ne introduc în atmosfera de croazieră de poveste. MSC EURIBIA, MSC FANTASIA, MSC DIVINA, COSTA FASCINOSA, COSTA TOSCANA  sunt nave celebre de croazieră ce străbat apele mărilor și ale oceanelor din lumea întreagă! …

Continuă să citești  

Vacanțe premium cu reduceri early booking pentru vară!

Românii sunt adepţii vacanţelor cât mai sofisticate, dornici să aleagă pachete turistice de calitate, unde confortul şi ospitalitatea primează. Este deja cunoscut acest fapt, iar turistul român este prezent în majoritatea locațiilor hoteliere premium ale destinațiilor vedetă de vară: Turcia, Grecia, Spania și nu numai. Ca în fiecare an, în luna decembrie, se lansează pachetele turistice pentru vacanța de vară, …

Continuă să citești