Zanzibar

Hideaway of Nungwi Resort & Spa 5*

 

Castigator World Travel Award 2016 – Tanzania’s Leading Spa Resort – Tripadvisor

Certificat de excelenta 2016 – Tripadvisor Resortul face parte din The Leading Hotels of the World.

Hotelul este situat intr-una dintre cele mai frumoase statiuni ale insulei, Nungwi, in partea de nord a insulei, la 63km de Aeroportul din Zanzibar. Este o statiunea cu cea mai influenta a mareelor, ceea ce face din Nungwi una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei.

Hideaway of Nungwi oferă unităţi de cazare de lux cu terasă privată cu vedere la Oceanul Indian. Printre facilităţile oferite se numără o piscină în aer liber, o plajă privată unde se pot practica sporturi nautice și un centru de scufundări. Centrul de spa pune la dispoziție servicii de masaj și o baie de aburi.

Fiecare dintre suitele și vilele foarte spațioase are aer condiționat și pat cu baldachin. Unele se află pe plaja Nungwi și au piscină privată, cadă cu hidromasaj și grădină.

Oaspeții au la dispoziție un bufet internațional, preparate orientale și preparate din carne la grătar în stil african. La barul de pe plajă și pe terasa cu vedere la apusul de soare se pot savura băuturi. Oaspeților li se oferă, de asemenea, un bar de trabucuri, room service și prânzul la pachet.

Oaspeţii pot practica activităţi precum canotaj, ciclism și tenis, iar copiii au la dispoziţie o piscină dedicată, un club pentru copii și un loc de joacă. În zonele publice interioare există candelabre, acces gratuit la conexiunea WiFi și program de divertisment organizat cu regularitate.

Nungwi Resort & Spa este situat pe coasta de nord-vest a Zanzibarului, la 55 km de Stone Town. Recepția deschisă nonstop oferă un serviciu de transfer la Aeroportul Internațional Abeid Amani Karume, unde se poate ajunge cu mașina în mai puțin de 1 oră.

foto: booking.com