Despre mine

Cred în ideea de a munci cu plăcere și de a iubi ceea ce faci. Turismul este pasiunea pe care o împărtășesc de 12 ani în diferite ramuri: companie aeriană, agenție de turism, ospitalitate și antreprenoriat.

Ştiam că într-o zi, pasiunea mea pentru turism şi călătorii va deveni o meserie. Multă răbdare, perseverenţă, curaj, dar mai ales pasiune, creativitate şi plăcerea de a comunica cu oamenii, sunt ingredientele de bază ale carierei mele.

Treptat, am început să călătoresc din ce în ce mai mult şi să vizitez diferite destinaţii turistice, astfel încât să le pot recomanda cu încredere oamenilor.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus atât de multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!

Astfel că, îmi doresc ca acest blog să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru voi, cei care căutați destinații de vacanță din lumea largă, recomandări de călătorie sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice.

 

Parteneriat

Ești interesat/ă să colaborăm?

Pentru reprezentanții hotelieri, ai agențiilor de turism, ai companiilor aeriene sau ai altor business-uri din domeniul turismului şi nu numai, acest website oferă posibilitatea de a face cunoscute anumite servicii sau produse, în baza unui parteneriat.


Contactează-mă!

 

 

„Nimeni nu poate descoperi lumea pentru altcineva. Numai când o descoperim pentru noi devine pământ comun și o legătură comună și încetăm să mai fim singuri” – Wendell Berry.

  1. Buna seara, am si eu 2 pensiuni La Lipoveanu Dunavatu de Jos , jud. Tulcea si La Lipoveanu Mirighiol, daca poti sa le introduci in paginile tale . Merci 🙂

  2. Ivanov Ion Corneliu says:

    La mulți ani ! Ne interesează o ofertă pentru Barcelona în perioada 1.06-05.06. 2017.Mentionez ca suntem 2 adulți si un copil în vârstă de 13 ani.Cazarea să fie de 3 stele și să ne ofere mic dejun.Multumesc anticipat!Fam.Ivanov Tulcea

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>