Antalya

Văzută pur și simplu ca poartă de acces la Riviera Turcească, Antalya este un mix armonios de metropolă modernă cu oraș antic şi vacanță la plajă. Vezi mai multe despre oferta de vacanță All Inclusive în Antalya!

Rezervă o Vacanță Ultra All Inclusive în Antalya (Turcia) cu discount Early Booking sau Last Minute!

Destinație Antalya – Ofertă de vacanță Antalya 2024 – Am fost acolo! Situată chiar pe Golful Antalya (Antalya Körfezi), la poalele munţilor Taurus, metropola de pe coasta mediteraneană de vest a Turciei, este atât de frumoasă, clasică, dar şi modernă, încât orice vacanţă petrecută aici este memorabilă.

În secolul al XIV-lea, exploratorul Ibn Batuta, omologul musulman al lui Marco Polo, a scris că Antalya este unul dintre cele mai frumoase orașe pe care le vei vedea vreodată. În zilele noastre, turiştii pot înțelege cu ușurință acest punct de vedere.

 

De ce să mergi în vacanță, în Antalya?

Cele mai importante motive sunt următoarele:

  • Clima este excelentă și perfectă pentru un sezon de plajă. Vara, în plin sezon, temperaturile nu urcă mai sus de 35 de grade celsius dar nici mai jos de 23 de grade celsius. Precipitațiile sunt scăzute ca și frecvență și cantitatea lor, de asemenea.

 

  • Plajele sunt cu nisip fin și private, în cele mai multe cazuri, întrucât resorturile pe care ți le propun oferă acest comfort turiștilor. Pe lângă acestea, dacă vrei să faci o plimbare și să descoperi noi plaje din Antalya, îți recomand: plajele Konyaalti, Kaputas, Lara sau Mermerli.

   

  • Regimul de masă (ultra) all inclusive pe care îl recomand tuturor celor care merg în vacanță cu familia și cu copiii îndeosebi, pentru că diversitatea preparatelor și calitatea lor te vor scuti de grija meselor și alegerii preparatelor pentru cei mici, cum se întâmplă adesea, în cazul restaurantelor a la carte. Totul este mai mult decât la îndemână. Ba chiar grija ta va fi să ai – cât de cât – grijă la siluetă, la întoarcere 🙂

 

  • Ospitalitatea turcească și calitatea turismului: un motiv foarte întemeiat să alegi o vacanță în Antalya. Mai exact, mă refer la atenția cu care ești tratat, de când ajungi la hotel. Probabil ți s-a întâmplat, sau sigur ai auzit de acele situații când, în vacanțe, turiștii au întâmpinat cine știe ce disconfort și nu prea au fost băgați în seamă cum ar fi trebuit. Acest lucru nu se întâmplă niciodată în Antalya, mai ales la resorturile pe care eu le recomand și unde relațiile cu partenerii sunt solide și de încredere deplină.

 

  • Facilitățile resorturilor din Antalya reprezintă un alt motiv pentru care atâția turiști din întreaga lume aleg să vină în vacanță aici. Centrele spa foarte bine dotate, cu masaje, băi turcești (hammam), hidroterapie, parcurile acvatice super-distractive, sporturile acvatice precum rafting sau parasailing sau posibilitatea de jocuri în cadrul resortului, precum tenis de câmp, volei, fotbal sau aqua gym.

 

  • Serviciile dedicate copiilor (kids friendly clubs) sunt foarte importante atunci când mergi și cu copiii, în vacanță. Există numeroase hoteluri care mizează pe atenția dedicată copiilor, prin staff specializat, cluburi și activități gândite special ca cei mici să se poată simți în siguranță, să învețe distrându-te, prin diferite jocuri. Pot învăța cum să gătească sau cum să aibă grijă de grădină, intrând în rolul unor meserii. Acest aspect este foarte mulțumitor atât pentru copii, cât și pentru părinți. Pentru că poți avea câteva ore pe zi de liniște, știind că cei mici își fac noi prieteni și sunt în grija unor persoane atente la nevoile lor.

 

  • Tarifele și pachetele turistice pe care ți le propune Antalya sunt foarte bune. Ai toate serviciile incluse: zbor direct (charter), regim de masă (ultra) all inclusive, asistență turistică, asigurări de călătorie și o gamă foarte variată de hoteluri, din care poți alege ceea ce îți dorești.

 

Vacanta la Calista Luxury Resort din Belek, Antalya - ANCAPAVEL.RO

Vacanta la Calista Luxury Resort din Belek, Antalya – ANCAPAVEL.RO

Vacanta la Calista Luxury Resort din Belek, Antalya - ANCAPAVEL.RO

Vacanta la Calista Luxury Resort din Belek, Antalya – ANCAPAVEL.RO

 

Probabil ți s-a întâmplat sau sigur ai auzit de acele situații în care turiștii au întâmpinat un anumit disconfort în vacanță și nu prea au fost băgați în seamă așa cum ar fi trebuit. Acest lucru nu se întâmplă niciodată în Antalya, mai ales la resorturile pe care eu le recomand și unde relațiile cu partenerii sunt solide și de încredere deplină.

 

Ești interesat/ă de o vacanță All Inclusive în Antalya?


Contactează-mă!

 

Dacă vacanțele și călătoriile sunt pasiunile tale, îți recomand acest E-book:

 

E-book recomandări de vacanțe

Descarcă PDF

 

 

Mai multe despre Antalya

Milioane de români îşi petrec anual vacanţele aici, astfel că deja ştim cu toţii că Antalya are grijă de fiecare turist. Tocmai de aceea este o destinaţie excelentă pentru familii, copii, gaşcă de tineri, dar şi pentru cupluri.

De asemenea, o vacanță în Antalya este foarte apreciată şi de înotători. Datorită plajelor care se potrivesc tuturor gusturilor. Iar cei care doresc să exploreze mai mult, pot face excursii interesante la ruinele antice, siturile arheologie, să admire peisajele naturale sau să se distreze în parcurile tematice.

În Kaleiçi, cartierul vechi (literal “în castel”) vei putea experimenta Antalya autentică. Este o oază cu micile sale moschei şi case din lemn. Kaleiçi are deschidere la un port splendid (Yat Liman), din epoca romană, cu priveliști pitoreşti spre munte. În port există o mulțime de cafenele și baruri cochete, unde te vei putea aşeza şi relaxa, savurând o cafea tradiţională turcească sau o baclava delicioasă. Tot aici, în Kaleiçi vei găsi spații de cazare tradiţional otomane. Iar o plimbare cu barca, în golful din apropiere poate fi unul din cele mai deosebite momente pe care le poţi trăi aici.

 

Antalya a devenit un refugiu de vară pentru mulţi turişti în căutarea naturii, culturii şi istoriei. Totodată, o vacanță în Antalya este renumită și foarte îndrăgită pentru resorturile all inclusive, care răspund la toate aspectele legate de o vacanţă reuşită. Iar nivelul excelent al ospitalităţii, pe care majoritatea hotelierilor turci îl respectă, este desigur, motivul principal pentru care turiştii, revin, an de an, aici.

Şi eu îndrăgesc foarte mult Antalya, nu doar ca destinaţie de vară sau pentru momentele şi experienţele inedite trăite aici, ci mai ales datorită ospitalităţii de care turcii dau dovadă (de la ospătari şi recepţioneri până la managerii hotelurilor şi directorii agenţiilor tour-operatoare). Eu am învăţat de la aceşti oameni că ospitalitatea nativă, atenţia desăvârşită pentru turişti, naturaleţea, un zâmbet sincer, o vorbă frumoasă, primează în faţa oricărei strategii de promovare.

 

Ești interesat/ă de o vacanță All Inclusive în Antalya?


Contactează-mă!

 

Tururi, activități și experiențe locale din Antalya:

Informații

Cauta mai multe  

Recomandări

Cauta mai multe  

Recomandări noi de vacanță pentru anul 2024 cu reduceri Early Booking

Vacanțe cu reduceri Early Booking pentru vara anului 2024   Nou! Algarve (Portugalia), pachete complete de vacanță de vară cu zboruri charter! Pentru perioada iunie-septembrie 2024 puteți rezerva un sejur complet în Algarve cu zbor charter și toate serviciile incluse (bilete de avion cu bagaje de cală incluse, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazări cu regim de masă conform preferințelor, asistență turistică, ghid …

Continuă să citești  

Maldive, Mauritius, Seychelles: vacanțe exotice de calitate pentru sezonul 2024

Maldive: locul ideal pentru vacanțe romantice Maldive este un arhipelag format din peste 1000 de insule, dintre care doar 200 sunt locuite. Aici poți găsi unele dintre cele mai frumoase resorturi din lume, care îți oferă confort și intimitate pe malul oceanului. Poți opta pentru o casă pe apă, unde să te trezești cu sunetul valurilor și să admiri peștii …

Continuă să citești  

Recomandări de vacanţă pentru vara 2023!

Acestea sunt recomandările mele de vacanţă pentru familii cu copii, adulţi şi cupluri pentru vara 2023! Dacă vă gândiți să planificați vacanța pentru vara anului 2023, aveți la dispoziție o mulțime de opțiuni interesante și variate, în funcție de preferințele și bugetul vostru. Fie că sunteți în căutarea unor destinații cu plaje superbe, resorturi confortabile, activități distractive sau cultură și …

Continuă să citești