Antalya

Rixos Premium Tekirova

Hotel recomandat pentru sejur All Inclusive în Antalya, Turcia: Rixos Premium Tekirova22

Rixos Premium Tekirova de 5 stele, situat în localitatea Tekirova, a fost renovat complet în anul 2014 şi oferă camere moderne, cu zonă de relaxare şi balcon privat. Facilitățile includ o piscină în aer liber cu zonă privată de plajă, o plajă pentru copii, 3 terenuri de tenis și un centru spa.

Camerele de la acest hotel au aer condiţionat, mobilier din lemn şi ferestre din podea până în tavan. Toate camerele sunt dotate cu minibar și TV prin satelit. Unele oferă vedere panoramică la Marea Mediterană.

Rixos Premium Tekirova465

Echipa de divertisment de la Rixos Premium Tekirova organizează diverse jocuri şi activităţi sportive în timpul zilei, inclusiv polo. Seara, oaspeţii pot urmări spectacole live cu muzică şi dans. Cei mici au la dispoziție un mini club.

Copiilor le va plăcea la clubul Rixy Kids, cu cinematograf, loc de joacă, minidiscotecă şi restaurant pentru copii.

Restaurantul Turquoise serveşte o gamă largă de mâncăruri delicioase, în stil bufet. În plus, proprietatea găzduiește și alte restaurante care oferă preparate din diferite bucătării, inclusiv din cea turcească și italiană. Oaspeţii pot degusta specialităţi din bucătăria internaţională la restaurantul principal tip bufet. În plus, preparate din bucătăria americană și internațională, precum și fructe de mare sunt oferite la un cost suplimentar.

Rixos Premium Tekirova este situat la 10 minute de mers pe jos de centrul comercial din Tekirova, iar centrul turistic din Kemer se află la 15 minute de mers cu maşina.

@booking.com

Ești interesat de un sejur în Antalya, Turcia la hotelul Rixos Premium Tekirova?


Contactează-mă!