Maldive

Plajele intime şi relaxante din Maldive, alături de resorturile cu bungalowuri localizate chiar pe apele Oceanului Indian sunt cele mai importante atuuri pe care le are această destinaţie paradisiacă. Haideți să facem, împreună, o incursiune în Maldive!

 

Maldive, refugiul de vacanţă relaxantă

 

 

 

 

 

Maldive – destinaţie ideală pentru luna de miere!

 

Insulele Maldive sunt cele mai populare destinaţii turistice pentru cuplurile care îşi doresc o vacanţă de vis, zile însorite, apă cristalină, intimitate şi relaxare. Cred că știați acest aspect, nu? Mai ales dacă ați fost măcar o dată în Maldive!

Renumită pentru plajele sale paradisiace, dar şi pentru resorturile all inclusive care oferă oaspeţilor o experienţă unică într-un mediu natural deosebit de frumos, Maldive este una dintre cele mai romantice destinaţii de vacanţă, ideală pentru o lună de miere sau pur și simplu, pentru o vacanţă în cuplu!

Nu doar luna de miere trebuie să fie momentul perfect pentru a fi romantic, ci viața, în sine, ar trebui trăită romantic și pasional, nu?

Și revenind la Maldive, vă mai întreb, ce poate fi mai romantic decât să stai într-o vilă pe piloni deasupra apei?  Veţi avea propria piscină privată, intimitate și acces direct la laguna de dedesubt, dar şi numeroase oportunităţi de a explora tot ce are de oferit Maldive. Este, evident, cadrul perfect pentru o lună de miere cât se poate de romantică…

Maldive, destinație de top pentru luna de miere

Maldive, destinație de top pentru luna de miere

 

Resorturile din Maldive – atoluri de relaxare

 

În Maldive, fiecare resort este de fapt o insulă în sine, cu propriile piscine, restaurante, baruri şi activităţi, aşa că, nu prea aveți cum să vă plictisiți. Mai mult decât atât, resorturile all inclusive oferă cuplurilor posibilitatea de a se relaxa şi de a se bucura de momentele lor într-un cadru idilic, alături de servicii de ospitalitate ireproșabilă.

Iar recomandarea mea specială pentru dvs este să rezervați o structură de cazare pe apă (acele binecunoscute “water villa” care vă vor oferi intimitate exclusivă).

 

vacanță în Maldivevacanță în Maldive

vacanță în Maldivevacanță în Maldive

 

Iată o selecție a mea de resorturi din Maldive care vă vor oferi toate cele menționate mai sus:

https://ancapavel.ro/ghid/maldive-2/hoteluri-recomandate-din-maldive/

În plus, toate aceste resorturi oferă o gamă variată de servicii și activități pentru oaspeți, de la scufundări și plimbări cu barca, până la sporturi nautice și excursii. Așadar, dumneavostră, oaspeții, puteți alege să vă relaxați la piscină, să savurați meniuri delicioase din restaurantele hotelului, să vă bucurați de un masaj la SPA sau efectiv, să explorați întreaga insulă, căci nu ar fi deloc dificil.

 

Pentru oferte și pachete turistice în Maldive:


Contactează-mă!

 

Plajele din Maldive

 

Renumită pentru plajele sale uimitoare, apele cristaline și stațiunile de lux, Maldive atrage în fiecare an turişti din întreaga lume. Pe lângă peisajul superb care pare desprins din cărţile poştale, Maldive este pregătită să ofere turiştilor tot ce îşi doresc, de la o vacanţă intimă în doi, la o vacanţă plină de acţiune şi aventură. Pe scurt, Maldive are ceva pentru fiecare şi este destinaţia de vacanţa de ideală!

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe cu adevărat spectaculoasă petrecută la plajă, Maldive este răspunsul! Acest arhipelag de 26 de atoli din Oceanul Indian găzduiește unele dintre cele mai frumoase si uimitoare plaje din lume. Apa este limpede, iar nisipul este fin și alb. Puteți găsi plaje izolate şi liniştite sau plaje pline de viață şi facilităţi de divertisment şi distracţie.

Iar dacă vă interesează și puțină petrecere, atunci mergeți pe insula Hulhumale. Aici veți găsi cea mai mare parte a vieții de noapte din Maldive. Un alt loc popular este insula Maafushi unde există o mulțime de restaurante și cafenele de care să vă bucuraţi. Acesta este și un loc renumit pentru snorkeling și scufundări. Indiferent ce fel de plajă căutați, cu siguranță o veți găsi în Maldive!

 

recomandari Maldive

recomandari Maldiverecomandari Maldive

recomandari Maldive

 

Bucătăria şi mâncarea din Maldive

 

Insulele Maldive au o tradiție bogată în bucătăria cu fructe de mare,  evident. Iar bucătarii de aici au perfecționat arta de a le pregăti. Fructele de mare din Maldive sunt unele dintre cele mai proaspete și delicioase din lume, fiind adesea folosite în curry, tocane și supe. Bucătarii din Maldive au reputația de a găti perfect fructele de mare, iar restaurantele oferă o mare varietate de preparate din care nici nu știți ce să mai alegeți. Toate preparatele o să vă surâdă, în caz ca sunteți mari iubitori de fructe de mare.

Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei experiențe culinare de neuitat, asigurați-vă că vizitați scena fructelor de mare din Maldive!

 

Ce altceva puteţi face în Maldive? Notaţi câteva idei!

 

Excursii cu barca și hidroavionul

 

Una dintre cele mai bune moduri de a explora Maldive este cu barca. Există o mulțime de excursii cu barca din care puteți alege, de la cele de o zi la safari peste noapte. Puteți să pescuiți, să faceți snorkeling, să urmăriți delfinii sau, pur și simplu, să vă bucurați de peisajul uluitor. De asemenea, un alt mod de a înțelege cât de uimitoare sunt insulele Maldive este o plimbare cu hidroavionul, admirând de sus, priveliştile superbe. Hidroavioanele sunt utilizate în mod obișnuit ca mijloc de transport local și oferă unghiul perfect pentru fotografiile memorabile ale emblematicului arhipelag și ale plajelor sale albe interminabile.

 

 

Scuba diving și snorkeling 

 

Insulele Maldive sunt o destinație renumită pentru scufundări. Apele limpezi oferă o vizibilitate de până la 30 de metri, făcând locul perfect atât pentru scafandrii începători, cât și pentru cei experimentați. Există, de asemenea, o mulțime de oportunități de a vedea viața marină uimitoare, inclusiv raze manta (diavolul de mare), țestoasele și rechinii balenă.

Maafushi este una dintre insulele locuite din Atolul Kaafu şi una dintre cele mai atractive locaţii pentru snorkeling şi scuba din Maldive. Aici puteţi face excursii de acest gen cu barca privată şi cu instructor care vă ajută să vă “conectaţi” uşor şi fără teamă cu rechinii, balenele şi delfinii. Cel mai probabil, această experienţă va fi extraordinară!

Dacă scufundările nu vă interesează sau vi se par prea aventuroase, atunci snorkelingul este, de asemenea, o modalitate excelentă de a explora lumea subacvatică.

 

Cumpărături într-o piață locală

 

Pentru a descoperi aromele şi cultura locală, mergeți la una dintre numeroasele piețe din Maldive. Aici veți găsi produse proaspete, fructe de mare și produse artizanale. Este, de asemenea, un loc grozav pentru a negocia pentru suveniruri.

 

Admirarea apusului

 

Unul dintre cele mai speciale momente în Maldive este să privești apusul. Datorită locației tropicale, Maldive oferă unele dintre cele mai frumoase apusuri de soare din lume. Așadar, asigurați-vă că găsiți un loc cu o priveliște bună și bucurați-vă de spectacol.

 

vacanta Maldive

vacanta Maldivevacanta Maldive

 

 

Pentru oferte și pachete turistice în Maldive:


Contactează-mă!

 

 

Tururi, activități și experiențe locale din Maldive:

Recomandări

Cauta mai multe