Lisabona

Oraşul celor 7 coline, te face să simţi cum tradiţia se îmbină armonios cu ritmul trepidant al vieţii cotidiene.

Vacanță în Lisabona, Portugalia

Atmosfera în ritmuri de fado, obiectivele turistice, viaţa culturală, dar şi preţurile destul de accesibile, îţi vor diversifica foarte frumos vacanţa în Lisabona!

Şi referitor la vacanţă, aceasta poate să fie de tip city break 3,4 zile sau sejur de minim 7 zile, în funcţie de cum vrei să te organizezi. Din Bucureşti sunt zboruri directe cu Blue Air, Wizz Air şi Tap Portugal.

“Iti multumim din suflet pentru vacanta din Lisabona, Anca !! Hotelul recomandat are o pozitionare ultra centrala, multe puncte importante suficient de aproape, 3 min de mers pe jos pana la una dintre cele mai importante statii de metrou (Praça Marquês de Pombal) si 5-7 min de mers pana la Parque Eduardo VII. Staff-ul hotelului Flamingo extremly kind and helpful, mic dejun bun, partea de curatenie a camerei, la superlativ…zona linistita! Loading next destination ?! Thank you once again :*”

Imagini de la turişti:

De asemenea, Lisabona reprezintă un punct de pornire spre multe alte destinaţii portugheze care merită vizitate, precum staţiunile de litoral Cascais şi Estoril; Sintra, oraşul palatelor şi al grădinilor; Cabo da Roca (cel mai vestic punct al Europei, unde uscatul se întâlneşte cu oceanul), oraşul Porto; Algarve, cel mai sudic punct al Portugaliei, la o distanţă de 270 km de Lisabona; iar cei care au mai mult timp la dispoziţie şi implicit un buget mai mare, pot avea parte de o vacanţă absolut superbă în insulele Madeira şi Azore, localizate chiar în mijlocul Atlanticului. Sunt zboruri directe din Lisabona, operate de Tap Portugal, iar durata zborului este de 1 oră şi 45 minute.

În cele ce urmează, vei putea citi mai multe informații utile despre Portugalia, despre petrecerea unei vacanțe în Lisabona. De asemenea, îmi poți scrie dacă te interesază o vacanță aici sau dacă deja ai fost și dorești să împărtășești cu alți cititori despre experiența unui sejur în Lisabona.


Contactează-mă!

[/vc_row]

Informații

Cauta mai multe  

Recomandări

Cauta mai multe  

Excursie la Varşovia. De ce merită să vizitezi capitala Poloniei?

Sunt în Varşovia şi îți scriu de la faţa locului. Înainte de toate, vreau să îţi spun că nu mă gândeam să fiu impresionată prea mult de arhitectura unui fost oraş comunist, distrus aproape în totalitate în timpul războiului. Ştiam că a fost reconstruit, însă capitala poloneză m-a cucerit de la prima vedere. Arhitectura Varşoviei este foarte diversă: clădiri restaurate, …

Continuă să citești  

10 locuri unde copiii pot înota cu delfinii

Am scris despre înotul cu delfinii, am recomandat această experiență prietenilor și clienților și toți s-au întors fericiți. Nici nu se putea altfel! Delfinii sunt creaturi inteligente, prietenoase și pupăcioase, alături de care te simți în siguranță. Iată 10 locuri recomandate pentru înotul cu delfinii. Anul acesta, fără să vreau, înotul cu delfinii s-a întors pe prima pagină a agendei …

Continuă să citești  

Cea mai bună înghețată din Europa! 11 sugestii pentru o vacanță mai… răcoritoare

  MINI DONDURMA, ISTANBUL Înghețata turcească e celebră. Există zeci, poate sute de tonete unde vânzătorii fac spectacol, cu o dexteritate care pare să țină de magie mai mult decât de comerț. Eu le recomand ca atracție turistică; dacă, însă, cauți o experiență gourmet, Istanbul are câteva locuri spectaculoase. Mini Dondurma e primul pe lista mea. Nu au website; e …

Continuă să citești