Lisabona

Oraşul celor 7 coline, te face să simţi cum tradiţia se îmbină armonios cu ritmul trepidant al vieţii cotidiene.

Vacanță în Lisabona, Portugalia

Atmosfera în ritmuri de fado, obiectivele turistice, viaţa culturală, dar şi preţurile destul de accesibile, îţi vor diversifica foarte frumos vacanţa în Lisabona!

Şi referitor la vacanţă, aceasta poate să fie de tip city break 3,4 zile sau sejur de minim 7 zile, în funcţie de cum vrei să te organizezi. Din Bucureşti sunt zboruri directe cu Blue Air, Wizz Air şi Tap Portugal.

“Iti multumim din suflet pentru vacanta din Lisabona, Anca !! Hotelul recomandat are o pozitionare ultra centrala, multe puncte importante suficient de aproape, 3 min de mers pe jos pana la una dintre cele mai importante statii de metrou (Praça Marquês de Pombal) si 5-7 min de mers pana la Parque Eduardo VII. Staff-ul hotelului Flamingo extremly kind and helpful, mic dejun bun, partea de curatenie a camerei, la superlativ…zona linistita! Loading next destination ?! Thank you once again :*”

Imagini de la turişti:

De asemenea, Lisabona reprezintă un punct de pornire spre multe alte destinaţii portugheze care merită vizitate, precum staţiunile de litoral Cascais şi Estoril; Sintra, oraşul palatelor şi al grădinilor; Cabo da Roca (cel mai vestic punct al Europei, unde uscatul se întâlneşte cu oceanul), oraşul Porto; Algarve, cel mai sudic punct al Portugaliei, la o distanţă de 270 km de Lisabona; iar cei care au mai mult timp la dispoziţie şi implicit un buget mai mare, pot avea parte de o vacanţă absolut superbă în insulele Madeira şi Azore, localizate chiar în mijlocul Atlanticului. Sunt zboruri directe din Lisabona, operate de Tap Portugal, iar durata zborului este de 1 oră şi 45 minute.

În cele ce urmează, vei putea citi mai multe informații utile despre Portugalia, despre petrecerea unei vacanțe în Lisabona. De asemenea, îmi poți scrie dacă te interesază o vacanță aici sau dacă deja ai fost și dorești să împărtășești cu alți cititori despre experiența unui sejur în Lisabona.


Contactează-mă!

[/vc_row]

Informații

Cauta mai multe  

Recomandări

Cauta mai multe  

Ghidul tău de vacanţă la Disneyland Paris

Copilul tău va pătrunde într-o lume ideală, a jocului, alături de personaje iubite. Disneyland Paris este poarta spre o lume de poveste, plină de culoare, de forme și de caractere încântătoare. Aici, copilul tău îi va îmbrățișa pe Mickey Mouse și Donald. Va vizita Castelul Frumoasei din Pădurea Adormită, va fi pentru câteva minute în pielea lui Ratatouille cu ajutorul …

Continuă să citești  

Hotel nou în Dubai cu tarife promoţionale: Stella Di Mare Dubai Marina 5*

Grupul Stella Di Mare Hotels & Resorts şi-a deschis porţile şi în Dubai, cu impresionantul hotel Stella Di Mare Dubai Marina 5*, inaugurat în 2019! Acest grup hotelier a fost fondat în anul 2000, odată cu deschiderea primului hotel din Egipt. Din acel moment, brandul s-a extins și a devenit  lider de ospitalitate la hotelurile de lux din Egipt. Operează …

Continuă să citești  

Excursie la Varşovia. De ce merită să vizitezi capitala Poloniei?

Sunt în Varşovia şi îți scriu de la faţa locului. Înainte de toate, vreau să îţi spun că nu mă gândeam să fiu impresionată prea mult de arhitectura unui fost oraş comunist, distrus aproape în totalitate în timpul războiului. Ştiam că a fost reconstruit, însă capitala poloneză m-a cucerit de la prima vedere. Arhitectura Varşoviei este foarte diversă: clădiri restaurate, …

Continuă să citești