Lisboa Prata Boutique Hotel 3*

Lisboa Prata Boutique Hotel este situat central în zona Baixa Pombalina. Este amenajat într-o clădire renovată, construită în secolul al XVIII-lea, care îşi păstrează farmecul original. Proprietatea oferă cazare în camere duble clasice şi în camere duble sau twin Premium.

Toate camerele au baie privată şi vedere la străzile Lisabonei. Acestea au ferestre izolate fonic, aer condiţionat, acces gratuit la internet Wi-Fi, minibar şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Micul dejun à la carte este disponibil în sala Chiado, la un cost suplimentar şi la ora dorită de oaspeţi. Pentru mese şi gustări uşoare, oaspeţii au la dispoziţie un snack bar cu o varietate de opţiuni. Se oferă şi mic dejun în cameră, disponibil la un cost suplimentar.

Este disponibil şi un bar care oferă băuturi răcoritoare care pot fi savurate în atmosfera relaxantă a zonei de lounge comun. La un cost suplimentar sunt oferite servicii de babysitting. La recepţie sunt disponibile şi servicii de închirieri auto.

Cartierul tradiţional Alfama se află la 13 minute de mers pe jos. Aici se găsesc mai multe localuri cu muzică fado live, unde oaspeţii pot savura vinuri şi gustări tapas portugheze.

Aeroportul Internaţional Lisabona este la aproximativ 9 km de Lisboa Prata Boutique Hotel.

foto: http://www.lpboutiquehotel.com/