Thailanda

Știai că Thailanda mai este cunoscută și ca „Țara Zâmbetului”? :) Acest paradis tropical pictat în nuanțe de verde, turcoaz și albastru atrage milioane de vizitatori din lumea întreagă mulțumită peisajelor sale exotice, a templelor strălucitoare și gastronomiei variate.

Thailanda este unul dintre locurile care te va captiva, fără îndoială. Cu peisaje de vis, cultură aparte și oameni foarte prietenoși, această țară exotică îți va oferi prilejul unei vacanțe deosebite.

 

Peisaje, insule și plaje superbe

În vacanța în Thailanda, vei descoperi o mulțime de plaje cu nisip fin și apă cristalină. Deja faimoasele insule exotice precum Phuket, Koh Samui și Phi Phi îți vor ofero cadrul ideal pentru scufundări, snorkeling sau pur și simplu pentru relaxare sub soarele tropical. În interiorul țării, peisajele verzi ale munților și ale regiunilor rurale oferă priveliști fermecătoare și liniștite din beljug pentru cei care caută să evadeze din agitația urbană.

Thailanda este un rai al relaxării și recreerii.

 

 

Cultură și tradiție

Deși progresul tehnologic și a dezvoltărea urbană a atins cote ridicate, Thailanda își păstrează tradițiile și obiceiurile străvechi. De exemplu, pe durata sejurului tău în Thailanda, vei avea ocazia să te familiarizezi cu diferite ceremonii religioase sau să participi la diferite festivaluri culturale. Chiar dacă orașele mari precum Bangkok și Chiang Mai surprind vizitatorii cu arhitectura lor modernă, centrele comerciale aglomerate și cu viața de noapte plină de energie și distracție.

De asemenea, în vacanța în Thailanda, vei avea prilejul să descoperi unele dintre cele mai impresionante temple și situri istorice din lume. Wat Phra Kaew din Bangkok, cu celebrul său Buddha de Smarald, și Wat Pho, cunoscut pentru statuia sa masivă a lui Buddha sunt doar două exemple.

 

 

Ești interesat/ă de o vacanță în Thailanda?


Contactează-mă!

 

 

Tururi, activități și experiențe locale din Thailanda:

Locuri din Thailanda

Cauta mai multe