Marbella

Marbella este o destinație turistică de excepție, cu o varietate de atracții și activități pentru toate gusturile. Fie că vrei să te relaxezi pe plajele exotice, să te distrezi în cluburile exclusiviste, să admiri arhitectura și cultura andaluză sau să te aventurezi în parcurile de distracții, Marbella îți va îndeplini toate dorințele!

Marbella, paradisul spaniol al plajelor exotice şi al distracţiei de noapte!

Dacă vrei să te bucuri de o vacanță de vis în Spania, Marbella este destinația ideală pentru tine. Acest oraș situat pe Costa del Sol îți oferă tot ce îți poți dori: plaje superbe, peisaje pitorești, cultură bogată și o viață de noapte animată. În plus, Marbella este renumită pentru Golden Mile, o zonă luxoasă unde poți admira vile somptuoase, mașini și yahturi de lux, hoteluri de cinci stele și magazine exclusiviste.

 

Marbella este renumită pentru viaţa sa de noapte vibrantă şi diversificată, care atrage turişti din toată lumea. Poţi alege între diverse baruri, puburi, cafenele, restaurante, discoteci sau cluburi de plajă, în funcţie de starea de spirit şi de buget.

 

Atracții din Marbella

Puerto Banus

Portul maritim al oraşului, Puerto Banus este locul din Marbella unde poţi vedea yachturile impresionante ale celor bogaţi şi faimoşi. De asemenea, aici vei găsi cele mai multe cluburi şi baruri din Marbella, care oferă muzica pentru toate gusturile, de la pop şi rock la salsa şi flamenco. Poţi întâlni vedete locale sau internaţionale în cluburi ca Pangea, Tibu sau Seven.

 

Plajele exotice din Marbella

Marbella are peste 20 de plaje, dintre care multe au primit distincţia de Blue Flag pentru calitatea apei şi a serviciilor. Poţi alege între plaje urbane, cum ar fi cele din centrul oraşului sau din Puerto Banus, sau plaje mai sălbatice şi liniştite, cum ar fi cele din zona estică. Indiferent de preferinţe, vei găsi o plajă care să se potrivească gusturilor şi nevoilor tale.

Playa de la Fontanilla

Playa de la Fontanilla este cea mai populară plaja din Marbella, situată la doar câteva minute de mers pe jos de centrul istoric. Are o lungime de 1 km şi o lăţime de 30 de metri, iar nisipul său este fin şi auriu. Aici poţi practica sporturi nautice, cum ar fi windsurfing, jet ski sau parasailing, sau poţi închiria şezlonguri şi umbrele pentru a te relaxa la soare. De asemenea, poţi savura o băutură răcoritoare sau o gustare la una dintre terasele de pe faleză.

Playa de Nagueles

Nagueles este situată în zona Golden Mile şi este una dintre cele mai exclusiviste plaje din Marbella. Are o lungime de 2 km şi o lăţime de 40 de metri, nisipul fin şi închis la culoare. Este locul unde poţi admira yachturile şi vilele luxoase ale celor bogaţi şi faimoşi, sau poţi beneficia de servicii de calitate superioară, cum ar fi masaj pe plajă, duşuri cu apă dulce sau vestiare. De asemenea, poţi vizita cluburile de plaja celebre, cum ar fi Ocean Club sau Nikki Beach, unde poţi dansa până dimineaţa.

Playa de Cabopino

Cabopino are o lungime de 1,5 km şi o lăţime de 25 de metri, nisipul fin şi deschis la culoare. Plaja este situată la 13 km est de oraş şi este una dintre cele mai naturale şi pitoreşti plaje din Marbella. Aici poţi admira dunele de nisip protejate şi pădurea de pini care înconjoară plaja, sau poţi vizita portul micuţ şi cochet din apropiere. Totodată, este locul unde poţi practica nudism într-o zonă delimitată sau poţi face snorkeling în apele limpezi.

 

Sejur în Mabella, Costa del Sol, Spania

 

 

Te interesează o vacanță în Marbella?

Îți pot oferi recomandări sigure și oferte avantajoase de vacanță!


Contactează-mă!

 

 

Golden Mile, cea mai prestigioasă zonă din Marbella

Golden Mile este numele dat zonei care leagă centrul oraşului de Puerto Banus, și zona cea mai prestigioasa şi scumpă din Marbella. Aici sunt cele mai luxoase hoteluri, vile, magazine şi cluburi de plaja din oraş (Ocean Club, Nikki Beach sau La Sala By The Sea) care atrag celebrităţi şi milionari din toată lumea.

Golden Mile este locul unde poți vedea cele mai scumpe mașini și cele mai faimoase vedete care vin să se distreze în Marbella. Dacă vrei să te simți ca un star, nu rata o plimbare pe Golden Mile!

Iată ce poți admira în Golden Mile:

 

Palatul Regelui Fahd

Este reşedinţa de vară a fostului rege al Arabiei Saudite, care a murit în 2005. Palatul este o construcţie impresionantă, cu o suprafaţă de 200.000 de metri pătraţi, care include o moschee, un heliport şi o plajă privată. Nu este deschis publicului, dar îl poţi admira de la distanţă.

Hotelul Marbella Club

A fost fondat în 1954 de prinţul Alfonso de Hohenlohe și este unul dintre cele mai renumite hoteluri din Marbella. Hotelul este un simbol al eleganţei şi al rafinamentului, oferă servicii de cinci stele, un teren de golf, un centru spa şi un restaurant cu stele Michelin. Hotelul a găzduit personalităţi că Audrey Hepburn, Grace Kelly sau Winston Churchill.

 

Marbella Club Hotel

Marbella Club HotelVacanta la Marbella Club Hotel

Sejur la Marbella Club HotelMarbella Club HotelTerasa de la Marbella Club HotelMarbella Club HotelMarbella Club Hotel

Marbella Club Hotel

 

Muzeul Bonsai

Se află în Parcul Arroyo de la Represa și este un muzeu dedicat artei japoneze de a cultiva copaci miniaturali. Are o colecţie impresionantă de peste 300 de bonsai, dintre care unii au peste 500 de ani. Muzeul organizează şi cursuri şi demonstraţii pentru cei interesaţi să înveţe această artă milenară.

Puente Romano

Este un pod construit în secolul I d.Hr., care face parte din drumul roman care lega Cadiz de Roma. Podul este situat pe malul râului Guadalmina, şi are o lungime de 16 metri şi o înălţime de 9 metri și este un monument istoric protejat, care oferă o privelişte superbă asupra peisajului natural.

 

Sierra Blanca, comunitatea high class din Marbella

 

Sierra Blanca este o zonă exclusivistă, un paradis “‘cocoțat” pe deal, ascuns pe alei cu palmieri și flori multicolore. Se află la nord de Marbella, la 300 m deasupra nivelului mării, cu vederi superbe spre Marea Mediterană și Africa.

 

Sierra Blanca găzduiește cele mai căutate și prestigioase comunități private de pe Costa de Sol și unele dintre cele mai vechi vile de lux din Marbella, dar și moderne, construite cu design minimalist.

 

Vilele și conacele de multe milioane de euro, ascunse în această locație pitorească pe deal, îndeplinesc cele mai sofisticate preferințe, servicii excelente și intimitate completă. Deoarece comunitatea este la înălțime deasupra nivelului mării, calitatea aerului este excelentă, în timp ce microclimatul subtropical oferă întotdeauna, temperaturi blânde – niciodată prea calde sau prea reci.

 

Sierra Blanca, Marbella, Spania

Sierra Blanca, Marbella, Spania

 

Turismul medical este o atracție populară în Sierra Blanca, cu renumita Clinică Buchinger situată pe strada cu același nume, înconjurată de stațiuni balneare și vile în care să te relaxezi și să te recuperezi după orice tratament medical.

În timpul verii și nu numai, Sierra Blanca găzduiește VIP-uri și celebrități de top, precum Tom Jones, Andrea Bocelli, Sheryl Crow sau Take That. Dar și sportivi de performanță, precum Novak Djokovic.

Comunitatea din Sierra Blanca a fost stabilită la începutul anilor 1990 și are aproximativ 300 de vile în stil tradițional andaluz și un număr tot mai mare de proiecte arhitecturale noi, contemporane, inclusiv unele dintre cele mai scumpe conace din Spania. Zona se îmbină cu urbanizări mai mici, inclusiv Marbella Hill Club, Cortijo de Nagueles și Cascada de Camojan, care găzduiesc unele dintre cele mai valoroase case din Spania, protejate de securitate. De asemenea, în apropiere se află mai multe terenuri de golf de renume internațional. Marbella și Puerto Banus sunt la 10 minute de mers cu mașina mergând pe A7, spre sud.

 

Sierra Blanca, Marbella, Spania

Sierra Blanca, Marbella, SpaniaSierra Blanca, Marbella, SpaniaSierra Blanca, Marbella, SpaniaSierra Blanca, Marbella, Spania

 

 

Marbella, cea mai populară destinație de golf din Spania

 

Sudul Spaniei a fost întotdeauna o destinație populară de golf. Andaluzia are peste o sută de terenuri de golf, iar Marbella este unul dintre punctele forte ale regiunii. Terenurile de golf din Marbella oferă o mare varietate pentru jucătorii de golf de toate nivelurile. Există 33 de cluburi de golf în apropierea orașului Marbella.

 

Golf în Marbella, SpaniaGolf în Marbella, SpaniaMarbella, cea mai populară destinație de golf din Spania

 

Unul dintre cele mai faimoase terenuri de golf din Marbella este Santa Clara Golf Marbella, situat la doar 10 kilometri est de oraș. Santa Clara Golf Club este unul dintre cele mai bune terenuri de golf din Costa del Sol. Terenul de golf a fost proiectat de arhitectul spaniol Enrique Canales Busquets, cu respect pentru natură, vegetație și animale sălbatice.

Alte terenuri de golf remarcabile din apropiere de Marbella sunt Aloha Club de Golf, Real Club de Golf Las Brisas și Marbella Club Golf Resort. Toate aceste terenuri de golf din Marbella sunt situate la 25 de kilometri de oraș.

Așadar, Marbella este de departe cea mai populară destinație de golf din Spania. Veți fi impresionați de terenurile de golf care se găsesc de-a lungul Costei del Sol. Aici puteți găsi cele mai importante locații de golf din Marbella: https://www.myguidemarbella.com/golf/golf-courses

 

 

Te interesează o vacanță în Marbella?

Îți pot oferi recomandări sigure și oferte avantajoase de vacanță!


Contactează-mă!