Olaias Park Hotel 4*

Este situat la 10 minute cu mașina de Parque das Nações și de malul râului și oferă vedere uimitoare la Lisabona și la fluviul Tajo. Restaurantul hotelului servește preparate mediteraneene gustoase. Cea mai apropiată stație de metrou este Olaias, care se află chiar vizavi de hotel.

Camerele cu aer condiționat de la Olaias Park Hotel sunt decorate cu mobilier din lemn și podea cu mochetă. Toate includ minibar, TV prin satelit şi baie privată. Unele camere oferă o zonă de zi separată.

În zona de mese a hotelului este servit în fiecare zi un mic dejun tip bufet. Restaurantul Navegadores este decorat cu picturi realizate de artistul Luis Pinto Coelho și oferă vedere uimitoare la fluviul Tajo. Oaspeții pot savura un cocktail la barul intim Adamastor.

Aceștia au la dispoziție piscina în aer liber situată la 100 de metri de hotel, în cadrul Clubului Olaias. Personalul recepţiei le stă la dispoziție nonstop pentru a răspunde solicitărilor şi pentru a oferi informaţii turistice. Olaias Park Hotel oferă, de asemenea, o tutungerie, un magazin de cadouri și un bancomat.

La stația de metrou Alameda se poate ajunge pe jos în 10 minute. Parcul Bela Vista, locația în care se organizează festivalul Rock in Rio Lisabona este situat la 1,4 km de hotel. În centrul istoric al Lisabonei, unde se află zone de importanță istorică, precum Rossio, Chiado și animatul Bairro Alto, se poate ajunge cu mașina în 15 minute. Olaias Park Hotel este la 4,7 km de aeroportul internațional Portela din Lisabona.

foto: http://olaias-park-hotel.lisbon-hotel.org/en/