Chartere spre destinaţii exotice: Maldive şi Zanzibar

Deşi trecem în continuare prin perioada nefericită Covid-19, este de apreciat şi încurajator că tour-operatorii din România au organizat pachete complete de vacanţă cu zboruri directe charter spre două destinaţii atât de îndrăgite: Maldive şi Zanzibar.  În plus, aceste pachete de vacanţă includ şi asigurarea medicală Covid-19!

 

Zboruri directe spre Maldive şi Zanzibar!

Aşadar, în cele ce urmează, vă voi spune ce includ pachetele turistice în Maldive şi Zanzibar şi care sunt recomandările mele pentru vacanţe în siguranţă!

 

Charter spre Maldive

 

În perioada următoare (ianuarie-aprilie 2021), se zboară săptămânal spre Maldive, din Bucureşti. Aşa cum spuneam, zborul este direct, în regim charter. Iar durata zborului este de aproximativ 9 ore.

Tarifele pornesc de la 1300 EUR/persoană pachet complet all inclusive, la hotel de 4* sau de la 1800 EUR/ persoană pachet complet all inclusive, la hotel de 5* .

De asemenea, pentru cei care preferă locaţii exclusiviste, precum un resort de lux cu vile pe apă, tarifele cresc substanţial: 2500-3500 EUR/persoană.

 

Fotografii de la turişti: Vacanţă în Maldive, foto @ANCAPAVEL.RO

Fotografii de la turişti: Vacanţă în Maldive, foto @ANCAPAVEL.RO

 

Iată ce includ aceste pachete complete de vacanţă:

 

 • Cazare 6-7 nopti la hoteluluri de 4/5* cu all inclusive
 • Zbor direct cursa charter Bucuresti – Male – Bucuresti
 • Taxe de aeroport
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj cabina/ persoana
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport
 • Asigurare TRAVEL cu acoperire evenimente cauzate de pandemia de coronavirus
 • Asistenţă turistică

 


Contactează-mă!

 

Condiţii de călătorie în Maldive: Testare PCR cu cel mult 72h inainte de zborul de dus

Alte informaţii oficiale, aici: https://www.mae.ro/travel-conditions/44715 

 

Fiecare resort din Maldive este o insulă privată, iar alegerea resortului nu este o treabă simplă. Brandurile hoteliere cele mai exclusiviste din lume concurează reciproc pentru a le oferi turiştilor experienţe unice: de la vile private pe apă, piscine private cu jacuzzi, servicii premium all inclusive, până la masaje şi tratamente de relaxare personalizate.

 

Fotografii de la turişti: Kuramathi Resort Maldive, foto @ANCAPAVEL.RO

Fotografii de la turişti: Kuramathi Resort Maldive, foto @ANCAPAVEL.RO

Sejur în Maldive, foto @ANCAPAVEL.RO

Sejur în Maldive, foto @ANCAPAVEL.RO

Charter spre Maldive, din Bucureşti, foto @ANCAPAVEL.RO

Charter spre Maldive, din Bucureşti, foto @ANCAPAVEL.RO

Revelion în Maldive, foto @ANCAPAVEL.RO

Revelion în Maldive, foto @ANCAPAVEL.RO

 

 

De ce să alegi Maldive?

 

Arhipelagul emblematic al insulelor cu nisip alb, spălat de apele albastre cristaline ale Oceanului Indian, Maldive își păstrează cu fermitate reputația de refugiu de vacanță relaxantă pentru turiștii din întreaga lume.  Cunoscută ca fiind în primul rând o destinație superbă pentru relaxare totală, totuşi în insulele Maldive poţi experimenta câteva din atracţiile locale:

 

Scuba diving

Apele albastru-cristaline care înconjoară insulele Maldive adăpostesc extraordinare vieți sălbatice marine și peisaje subacvatice dominate de grădini vibrante de corali, recifuri și peșteri. Este cunoscut la nivel mondial faptul că Maldive deţine unele dintre cele mai frumoase şi variate locuri pentru scufundări. Nenumărate centre de scufundare, răspândite prin toate aceste insule, oferă instructaj şi echipamente necesare. Instructorii calificați urmează scafandrii la fiecare pas, pentru a asigura o experiență sigură și extraordinară.

 

Plimbare cu hidroavionul

Unul dintre cele mai bune moduri de a înțelege cât de uimitoare sunt insulele Maldive este o plimbare cu hidroavionul, admirând de sus, priveliştile superbe.Hidroavioanele sunt utilizate în mod obișnuit ca mijloc de transport local și oferă unghiul perfect pentru fotografiile memorabile ale emblematicului arhipelag și ale plajelor sale albe interminabile.

 

Golf

Cunoscătorii și începătorii laolaltă, se vor bucura foarte mult să se implice în sportul nobil al golfului la unul dintre numeroasele terenuri de golf din Maldive. Mai multe complexuri hoteliere oferă oaspeților acces și facilități la terenurile de golf, situate în locații pitorești, pline de palmieri.

 

 

Chartere spre Zanzibar, Tanzania

 

Zanzibar este un univers aparte, care se aşează în topul destinaţiilor wow! Este un paradis în adevăratul sens al cuvântului. Iar toţi turiştii mei care au avut şansa şi bucuria să ajungă aici, mi-au spus că şi-au îndeplinit un vis!

Imagini de la turişti: Vacanţă în Zanzibar , foto @ANCAPAVEL.RO

Imagini de la turişti: Vacanţă în Zanzibar , foto @ANCAPAVEL.RO

Imagini de la turişti: Vacanţă în Zanzibar , foto @ANCAPAVEL.RO

Imagini de la turişti: Vacanţă în Zanzibar , foto @ANCAPAVEL.RO

 

Imagini de la turişti: Safari în Tanzania , foto @ANCAPAVEL.RO

Imagini de la turişti: Safari în Tanzania , foto @ANCAPAVEL.RO

 

NOU! Avem acum ocazia să călătorim mai simplu în Zanzibar cu zboruri charter, din Bucureşti şi Cluj-Napoca, în perioada ianuarie-februarie 2021.

Tarifele pachetelor turistice sunt similare cu cele din Maldive, adică pornesc de la 1300 EUR/persoană şi pot ajunge până la 4000 EUR/persoană, în funcţie de resortul ales şi regimul de masă.

 


Contactează-mă!

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion charter Otopeni-Zanzibar-Otopeni (zbor direct, 9 ore, cu stop tehnic cca 1 ora);
 • Bagaj de mână, o piesa de 7 kg (54x40x20 cm); bagaj de cală, o piesă de 23 kg (100x80x30 cm);
 • Taxele de aeroport;
 • Catering limitat la soft drinks;
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport;
 • 7 nopţi cazare cu regimul de masă ales;
 • Asistenţă turistică locală in limba engleza;
 • Important! Asigurare TRAVEL (medicala & STORNO)- COVID

 

Condiţii de călătorie în Zanzibar, Tanzania: Test negativ Covid-19 PCR/72H înainte de plecare

Alte informaţii oficiale, aici: https://www.mae.ro/travel-alerts/2925

 

Zanzibar, destinaţie plină de arome exotice şi aventură!

 

Dacă eşti un turist de tip explorator şi aventurier, atunci îţi spun că o destinaţie precum Zanzibar ţi se potriveşte perfect!

 

Iată câteva din atracţiile pe care le vei descoperi în Zanzibar:

 • Plaje întinse cu nisip fin, ape limpezi şi recife de corali, istorie cu legendele locului şi satele tradiţionale de pescari;
 • Zanzibar Spice Tour: de-a lungul timpului, insula şi-a câştigat renumele de Insula Mirodeniilor, fiind principala exportatoare de cuişoare la nivel mondial. Cu siguranţă, savoarea fructelor exotice şi aroma celor mai exotice condimente, precum aromele de vanilie, ylang-ylang şi cuişoare, îţi vor aminti mereu de vacanţa din Zanzibar.
 • Un mix cultural indian, arab şi britanic, ce se îmbină perfect cu Africa şi misterul ei
 • Parcul Naţional Pădurea Jozani, singurul parc naţional din Zanzibar, este recunoscut prin pădurile de mangrove şi biodiversitate, cu numeroase specii endemice printre care şi specia de maimuţe Red Colobus, aflată pe cale de dispariţie;
 • Parcurile naţionale din Tanzania sunt considerate de către iubitorii de natură sălbatică, cele mai aventuroase din lume!

 

foto: arhivă personală turişti – Safari în Tanzania, copyright @ANCAPAVEL.RO

 

În plus, fii convins/ă că şi în Zanzibar vei găsi hoteluri de bună calitate care îşi respectă standardele.

Complexul Zuri Zanzibar 5* este primul care îmi vine acum în minte, unde turiştii mei au fost mai mult decât încântaţi de alegerea făcută!

 

foto: arhivă personală turişti – Zuri Zanzibar Hotel; copyright @ANCAPAVEL.RO

 

Acestea sunt recomandările mele turistice pentru voi, din perioada următoare. Sper că am reuşit să vă aduc un strop de încredere că puteţi călători în siguranţă, în cele mai frumoase destinaţii exotice! Iar pentru informaţii suplimentare şi configurarea unui sejur personalizat, vă răspund cu plăcere!


Contactează-mă!

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>