Vacanța ideală pentru copii și părinți la Ela Excellence Resort Belek, Antalya

Ela Excellence Resort din Belek (Antalya) este una dintre cele mai bune și sigure alegeri, atât pentru copii cât și pentru părinți, atunci când vorbim de o vacanță de vară mega-reușită!

Ofertă de vacanță la Ela Excellence Resort Belek – Kids Concept (Antalya)

Discount Early Booking inclus!

Ela Excellence Resort Belek, Antalya îți pune la dispoziție un întreg complex de activități special create pentru copilul tău, unde va învăța o mulțime de lucruri noi și utile în joacă, alături de alți copii de vârste apropiate. O ofertă de vacanță excelentă pentru tine și familia ta, cu reducere inclusă!
Copiii se joacă și învață lucruri practice, în același timp. Vor învăța să își fabrice singuri înghețată, vor lua lecții de gătit, vor afla ce trebuie sa facă într-o situație de incendiu sau chiar despre oferirea primului ajutor, se vor distra prin activităţi precum desen, dansuri, limbi străine sau diverse sporturi şi activități fizice.
Ela Excellence Resort BelekEla Excellence Resort Belekvacanta Ela Excellence Resort Belekvacanta Ela Excellence Resort Belekvacanta Ela Excellence Resort Beleksejur Ela Excellence Resort BelekEla Excellence Resort BelekEla Excellence Resort BelekEla Excellence Resort BelekEla Excellence Resort BelekEla Excellence Resort Belek
Ei vor fi asistați de un personal special calificat pe tot acest parcurs. Cei mici vor învăța chiar cum să îndeplinească sarcinile în asa fel încât, la sfârșit, să fie răsplătiți cu o remunerație.
De asemenea, ei vor putea lua masa într-un restaurant special amenajat pentru ei, simțindu-se astfel ca niște “mici adulți”. Acest concept, Everland Q Kids este gândit special pentru ca toți membrii familiei să se simtă bine în vacanță, în Turcia.
De-a lungul timpului, am vizitat multe hoteluri din Antalya, recomandate familiilor cu copii, iar din experiența mea și a turistilor mei îți spun că un sejur cu copiii, la Ela Excellence Resort Belek, înseamnă mai mult decât o vacanță la mare și la soare. Copiii se simt aici ca într-o tabară educativă, unde au ocazia să experimenteze diverse activități interesante pentru ei.

În plus, Ela oferă celor mici și mai multe activități interactive și distractive, în cadrul unui nou parc de distracții numit Q city, amenajat în cadrul resortului. Toți turiștii cazati la Ela Quality Resort, au acces gratuit la parc.

Q City – Centrul de instruire și divertisment pentru copii

Ela Excellence Resort Belek a deschis un Q City, un nou centru de instruire şi divertisment, unde copiii pot cunoaşte diferite profesii. Educaţia prin divertisment oferă ocazia de a petrece clipe memorabile în timp ce se distrează şi învaţă lucruri utile. Q City oferă mai multe zone de acumulare de cunoştinţe: casă de modă, spital, cabinet stomatologic şi staţie de pompieri. La casa de modă, copiii îşi aleg look-ul, vor participa la un spectacol cu un coregraf profesionist, vor organiza sesiuni foto şi vor conduce spectacole de modă. La spital şi la cabinetul dentar, copiii se vor transforma în medici: vor avea grijă de pacienţi, vor învăţa să ofere prim ajutor în cazul arsurilor solare, vânătăilor şi tăieturilor, vor afla cum funcţionează radiografia, vor afla cât de periculoase sunt cariile dentare şi vor învăţa periajul corect al dinţilor. În staţia de pompieri copiii vor participa la stingerea incendiilor şi vor învăţa cum să se comporte în situaţii de urgenţă. Fiecare zonă are propriul scenariu, iar instructorii certificaţi se vor asigura că fiecare copil este implicat, învaţă ceva nou şi îşi poate determina preferinţele profesionale.

Hotelierii de la Ela Excellence Resort se reinventează, de la an la an și aduc ceva nou aproape la fiecare sezon turistic. Anul trecut au adus o elită de bucătari care sunt atenți inclusiv la meniul copiilor. Apropo de asta, copiii se bucura de un restaurant special conceput pentru ei, cu măsuțe și scaune colorate și mâncare sănătoasă.

Tot pentru copii, Ela are și o recepție/check-in, adresat lor. Astfel, cei mici se așează în lobby la check-inul lor, iar recepționerii le înmânează brățări colorate în funcție de culoarea etajului unde vor avea camera. (Hotelul este structurat pe etaje colorate).

 

credits: vacantele turistilor mei(ancapavel.ro), elaresort.com

 

Ai nevoie de mai multe detalii pentru oferta de vacanță la Ela Excellence Resort Belek din Antalya? 


Contactează-mă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile