Vacanța ideală pentru copii și părinți la Ela Excellence Resort Belek, Antalya

Ela Excellence Resort din Belek (Antalya) este una dintre cele mai bune și sigure alegeri, atât pentru copii cât și pentru părinți, atunci când vorbim de o vacanță de vară mega-reușită!

Ofertă de vacanță la Ela Excellence Resort Belek – Kids Concept (Antalya)

Discount Early Booking inclus!

Ela Excellence Resort Belek, Antalya îți pune la dispoziție un întreg complex de activități special create pentru copilul tău, unde va învăța o mulțime de lucruri noi și utile prin joacă, alături de alți copii de vârste apropiate. O ofertă de vacanță excelentă pentru tine și familia ta în Antalya, cu reducere inclusă!
Copiii se joacă și învață lucruri practice, în același timp. Vor învăța să își fabrice singuri înghețată, vor lua lecții de gătit, vor afla ce trebuie sa facă într-o situație de incendiu sau chiar despre oferirea primului ajutor, se vor distra prin activităţi precum desen, dansuri, limbi străine sau diverse sporturi şi activități fizice.

NOU! Ofertă pentru familiile compuse din 2 adulți + 2 copii: Gratis pentru copii în perioada Aprilie-Mai! 🥳

“Come 4, pay 2!”


Contactează-mă!

Ela Excellence Resort Belek

fotografii din vacantele turistilor mei la Ela Excellence Resort Belek

Ela Excellence Resort Belek

fotografii din vacantele turistilor mei la Ela Excellence Resort Belek

Q City – Centrul de instruire și divertisment pentru copii

Ela Excellence Resort Belek a deschis un Q City, un nou centru de instruire şi divertisment, unde copiii pot cunoaşte diferite profesii. Educaţia prin divertisment oferă ocazia de a petrece clipe memorabile în timp ce se distrează şi învaţă lucruri utile. Q City oferă mai multe zone de acumulare de cunoştinţe: casă de modă, spital, cabinet stomatologic şi staţie de pompieri. La casa de modă, copiii îşi aleg look-ul, vor participa la un spectacol cu un coregraf profesionist, vor organiza sesiuni foto şi vor conduce spectacole de modă. La spital şi la cabinetul dentar, copiii se vor transforma în medici: vor avea grijă de pacienţi, vor învăţa să ofere prim ajutor în cazul arsurilor solare, vânătăilor şi tăieturilor, vor afla cum funcţionează radiografia, vor afla cât de periculoase sunt cariile dentare şi vor învăţa periajul corect al dinţilor. În staţia de pompieri copiii vor participa la stingerea incendiilor şi vor învăţa cum să se comporte în situaţii de urgenţă. Fiecare zonă are propriul scenariu, iar instructorii certificaţi se vor asigura că fiecare copil este implicat, învaţă ceva nou şi îşi poate determina preferinţele profesionale.

Toți copiii din cadrul complexului vor fi asistați de un personal special calificat pe tot acest parcurs. Cei mici vor învăța chiar cum să îndeplinească sarcinile în asa fel încât, la sfârșit, să fie răsplătiți cu o remunerație.
De asemenea, ei vor putea lua masa într-un restaurant special amenajat pentru ei, simțindu-se astfel ca niște “mici adulți”. Acest concept, Everland Q Kids este gândit special pentru ca toți membrii familiei să se simtă bine în vacanță, în Turcia.

 

foto@elahotels.com

 

De-a lungul timpului, am vizitat multe hoteluri din Antalya, recomandate familiilor cu copii, iar din experiența mea și a turistilor mei îți spun că un sejur cu copiii, la Ela Excellence Resort Belek, înseamnă mai mult decât o vacanță la mare și la soare. Copiii se simt aici ca într-o tabară educativă, unde au ocazia să experimenteze diverse activități interesante pentru ei.

 

Dorești o ofertă de vacanță la Ela Excellence Resort Belek din Antalya? 


Contactează-mă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>