Vacanță de lux în Antalya, la hotelul Maxx Royal Belek Golf Resort

Când am ajuns prima dată la Maxx Royal Belek Golf Resort din Antalya, așteptările mele erau foarte mari. Pentru că știam deja o mulțime de lucruri despre acest resort impresionant, despre serviciile pe care le oferă. Văzusem o mulțime de fotografii și aveam deja numeroase review-uri de la clienți. Și o experiență destul de mare într-ale căltoriilor și a serviciilor premium. Și - chiar și așa - a reușit să îmi depășească așteptările. Cum și de ce? Despre asta îți voi povesti în acest articol!

Cunoști acea senzație când ceva reușește să te impresioneze deși credeai că le-ai văzut pe toate? Ei bine, cam așa aș descrie cel mai bine trăirea mea, după doar câteva ore petrecute la Maxx Royal Belek Golf Resort din Antalya. Probabil o să spui: Un om de turism de atâția ani, specializat în servicii premium, care a vizitat atâtea locuri frumoase și hoteluri de calitate a fost atât de impresionat de un resort din Antalya?

Răspunsul este Da!”.

 

Iar motivele reale nu sunt cele la care te-ai gândi, în mod obișnuit. Ce vreau să spun este că nu cifrele sale m-au dat pe spate. Într-adevăr, resortul deține 7 piscine, 7 restaurante internaționale a la carte, 2 restaurante pentru copii, 15 baruri, o ciocolaterie și o patiserie,  un teren de golf internațional cu 18 găuri, un centru spa de 3000 mp, un Adventure Park, Dinoland și un Aquapark. Există 5 terenuri de tenis omologate ITF și 2 teneruri de fotbal profesionale. Camerele și apartamentele au suprafața cuprinsă între 80 mp și 220 mp iar vilele prezidențiale au o suprafață totală de 630 mp. Nici faptul că Maxxiland – clubul dedicat copiilor oferă servicii personalizate, jocuri și asistență copiilor, pe categorii de vârste nu m-a suprins.

Nimic din toate acestea nu m-au suprins.

Cumva, era firesc ca toate acestea să existe, ținând cont de renumele și de nivelul ospitalității pe care Maxx Royal îl propune oaspeților săi.

Arta ospitalității există la Maxx Royal și se simte.

Însă, mi-a plăcut în mod deosebit, altceva. Iar acest altcevanu are legătură directă cu cifrele, cu dimensiunile sau cu marca. Este vorba de feeling-ul Maxx Royal. De ceea ce oferă acest brand, ca senzații, ca trăire la nivelul simțurilor. Este vorba de cum sunt făcute lucrurile. Arta ospitalității există la Maxx Royal și se simte. Și îți voi explica detaliat, cum se întâmplă acest lucru.

 

ofertă de vacanță la Maxx Royal Belek

vacanță la Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

 

sejur la Maxx Royal Belek

vacanță la Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

 

ofertă de vacanță la Maxx Royal Belek

vacanță la Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

 

Maxx Royal Villa

Maxx Royal Villa @maxxroyal.com

 

Feeling-ul Maxx Royal

Un astfel de pachet turistic pe care eu îl propun clienților mei include multă atenție la detalii și grijă față de oaspeți. Încă de când vei ateriza, eu mă ocup special să te simți așa cum trebuie. Un transfer privat cu un Maybach sau chiar cu elicopterul este primul semn că este important pentru mine să te simți respectat și să trăiești confortul unei vacanțe de lux. Pentru că asta ai plătit și asta trebuie să primești. Odată ajuns la Maxx Royal Belek Golf Resort, vei fi întâmpinat cu căldură și cu multă atenție. Ceea ce încântă într-un sejur în Antalya la Maxx Royal este feeling-ul pe care ți-l dă acest loc. Mai exact, de cum sunt așezate lucrurile și de cum se întâmplă ele. Aici, totul este gândit să fie fără cusur. Calitatea se simte în fiecare detaliu al vacanței la Maxx Royal. De la cum ești întâmpinat în restaurantele de aici, la senzația pe care o ai când ajungi în cameră unde totul este amenajat cum ar trebui, la tratamentele de la Aven Royal Spa sau la senzația pe care o ai odată ce ai pășit pe terenul de golf. Totul se întâmplă așa cum ar trebui sau chiar mai bine.

Acestea au fost doar câteva exemple care mi-au venit în minte. Dar îți voi enumera mai multe:

  • intimitatea și discreția de care te poți bucura în vacanța aici;
  • eleganța decorului interior și exterior;
  • armonia designului cu natura;
  • servirea și amabilitatea staff-ului;
  • senzația că orice se poate, că nu vei fi refuzat, indiferent de preferințele tale;
  • diversitatea (activități felurite din care poți alege, în funcție de starea și dispoziția ta; de la spa, masaje, la sporturi acvatice, ternis, golf, plajă, piscine sau pur și simplu să svurarezi o șampanie de calitate, citind);
  • liniștea faptului că cei mici se află în grija celor de la clubul copiilor Maxxiland, unde se simt bine;
  • programele de entertainment spectaculoase, cu atleți, dansatori/oare, acrobați costumați fabulos;
  • posibilitatea de a savura preparate fine dining într-unul dintre numeroasele sale restaurante.

 

 

 

Ești interesat/ă de o vacanță la Maxx Royal Belek Golf Resort?


Contactează-mă!

 

7 Restaurante a la carte, fine dining și 15 baruri

Maxx Royal oferă oaspeților săi experiențe culinare deosebite. Ai posibilitatea de a alege dintre 7 restaurante a la carte, unul principal, două restaurante speciale pentru copii, 15 baruri, o patiserie, o ciocolaterie și trei snack cornere.

Există foarte multă creativitate în bucătăriile Maxx Royal iar acest lucru se vede și se simte în fiecare farfurie.

 

 

The Azure este restaurantul principal al resortului Maxx Royal Belek Golf Resort. Acesta redefinește conceptul tip bufet cu opțiuni bogate și arome globale foarte interesante. O călătorie culinară extraordinară te așteaptă la The Azure, reunind preparate delicioase în prezentări spectaculoase.

 

The Azure Restaurant, Maxx Royal, Belek

The Azure Restaurant, Maxx Royal, Belek @maxxroyal.com

 

Cât despre restaurantele a la carte, cei de la Maxx Royal te invită într-o călătorie magică prin cele mai frumoase orașe ale lumii. Totul arată, miroase și se simte spectaculos. Te vor încânta arome extraordinare din Orientul Îndepărtat sau vei putea gusta din aroma mediteraneană propusă de Azure Fish, unde te vor încânta fructele de mare preparate într-un fel deosebit. Resturantul Azure Italia oferă alte rețete și preparate delicioase de pe țărmurile Mediteranei iar la Azure Turk, vei găsi cele mai aromate preparate din bucătăria turcească.

 

Azure Fish Restaurant, Maxx Royal, Belek

Azure Fish Restaurant, Maxx Royal, Belek @maxxroyal.com

 

Mergând mai departe în periplul culinar de la Maxx Royal Golf resort & Spa, ajungem în restaurantul Gastro by Alfredo Russo. Acesta este un paradis culinar unde vei avea parte de o experiență fantastică, în timpul vacanței tale în Antalya. Datorită aromelor și asocierolor impecabile preparate sub conducerea renumitului bucătar italian, Alfredo Russo, preparatele restaurantului Gastro sunt încântătoare. Mai ales, asezonate cu o ședere atât de relaxantă la Maxx Royal. Restaurantul servește pentru oaspeții cu vârsta peste 12 ani. Cina este taxată suplimentar și este necesară rezervarea.

Azure 24 este o altă opțiune de servit masa, fiind deschis 24 de ore din 24. Așa că dacă distracția s-a întins pe timpul nopții iar poftele culinare te-au asaltat, Azure 24 va fi opțiunea ta.

Bueno Steak House și Azure Japon propun gusturi memorabile, desăvârșite și artă culinară.

 

Gastro Restaurant, Maxx Royal

Gastro Restaurant, Maxx Royal @maxxroyal.com

 

Bueno Steakhouse Maxx Royal, Antalya

Bueno Steakhouse, Maxx Royal, Belek @maxxroyal.com

 

 

Sporturi: golf, tenis, fotbal, sporturi nautice și fitness

Maxx Royal propune un stil de viață nu doar de vacanță. Așa că sportul nu putea lipsi din cadrul facilităților pe care mizează, pentru a-și mulțumi, deplin, oaspeții. Renumit pentru golf, resortul pune la dispoziție complexul de golf Montgomerie Maxx Royal. Aici, te poți înscrie la cursurile de golf pentru inițiere, poți petrece timpul liber sau te poți înscrie la unul dintre turnee.

Dacă ești iubitor al tenisului, resortul pune la dispoziție terenuri de tenis omologate la standarde internaționale. Te vei bucura de o experiență a jocului de tenis, în cele mai bune condiții. Iubitorii de fotbal pot sta liniștiți și ei, resortul oferind terenuri excelente.

Dintre sporturile acvatice, poți încerca ski nautic, ski jet, canotaj, poți lua lecții de surf sau poți face o plimbare cu catamaranul.

Nu încheiem capitolul Sport fără să trecem în revistă și alte activități fizice precum yoga, pilates, zumba sau programe de gimnastică sau tip fitness. Iar la final, nu uita de o sesiune de recuperare la centrul spa, unde masajele și facilitățile sunt senzaționale.

 

Golf la Maxx Royal Belek

Golf la Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

 

Golf la Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

 

Tenis la Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

Tenis la Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

 

Ești interesat/ă de un sejur la Maxx Royal Belek Golf Resort?


Contactează-mă!

 

Aven Royal Spa

La Maxx Royal Belek Golf Resort se află unul dintre cele mai complexe centre spa din regiune: Aven Royal Spa. Cu o suprafață de 3.000 mp, aici vei putea încerca tehnici de masaj și terapie de renume mondial. Aven Royal Spa oferă o experiență incredibilă, cu două suite spa, o piscină interioară de 312 m², o baie turcească, șase camere de exfoliere, patru saune, o baie de aburi, solar, 24 de săli de tratament, o fântână de zăpadă, masaje diverse, tratamente pentru piele și corp. Mai oferă o secțiune VIP, Aven Royal SPA Boutique Shop și Vitamin Bar.

 

 

 

Camere cu gust și confort superior

La Maxx Royal vei avea parte de o ședere cât se poate de relaxantă și de reconfortantă. Camerele sunt special concepute cât să satisfacă confortul oaspeților. Aici poți vedea tipurile de camere, apartamente și vile de la Maxx Royal Belek.

De la camere simple dar foarte încăpătoare (de 80 mp) până la apartamente de 140, 170 sau 220 mp. Iar pentru cei care doresc o ședere exclusivistă și care vor să se bucure de cât mai multă intimitate, Maxx Royal Villas sunt alegerile perfecte.

 

family suite la Maxx Royal Belek

family suite la Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

 

family suite la Maxx Royal Belek

baie family suite la Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

 

Royal suite la Maxx Royal Belek

royal suite la Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

 

Royal suite la Maxx Royal Belek

royal suite la Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

 

Royal suite la Maxx Royal Belek

royal suite la Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

 

Maxx Royal Villa

Maxx Royal Villa @maxxroyal.com

 

Maxx Royal Villa

Maxx Royal Villa @maxxroyal.com

 

Maxx Royal Villa

Maxx Royal Villa @maxxroyal.com

 

Ești interesat/ă de o vacanță la Maxx Royal Belek Golf Resort?


Contactează-mă!

 

Lumea copiilor la Maxx Royal

La Maxx Royal Belek Golf Resort, copiii se bucură de atenție maximă și de servicii concepute special pentru ei. Pe lângă cele două restaurante dedicate copiilor, aceștia se vor bucura de o mulțime de alte avantaje. Maxxiland oferă programe dedicate pe categorii de vârstă după cum îți povesteam chiar la început, cinema, un music room, un games room, un loc de joacă special amenajat și de un mini-teatru. Există, de asemenea, un Adventure Park, un Dinoland cu replici de dinozauri, un Aquapark, piscine interioare și exterioare, jocuri pe consolă PSP, Wii, Sega și un Laser Tag. Așa că și cei mici vor avea parte de o vacanță plină de voie bună și de diversitate.

 

Aquapark Maxx Royal Belek

Aquapark Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

 

Aquapark Maxx Royal Belek

Aquapark Maxx Royal Belek @maxxroyal.com

 

Maxxiland

Maxxiland @maxxroyal.com

 

Maxxiland

Maxxiland @maxxroyal.com

 

Dragă cititorule, dacă îți dorești cu adevărat un sejur deosebit și memorabil, îți propun să alegi Maxx Royal Belek Golf Resort. Experiența mea și a clienților mei, care au petrecut un sejur aici, m-au făcut să recomand acest resort ori de câte ori cineva își dorește un sejur de lux, în care calitatea primează. Și dacă ai petrecut și tu o vacanță aici, îmi doresc să aflu și mai multe din experiențata și din recomandările tale.

 

Ești interesat/ă de un sejur la Maxx Royal Belek Golf Resort?


Contactează-mă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile

[sibwp_form id=3]