Antalya

Amara Dolce Vita

Amara Dolce Vita este un complex de lux situat pe plajă în mijlocul unei păduri de pini, având munții Taurus în fundal. Oferă un centru de wellness mare, piscine sportive de agrement și , Wi-Fi gratuit și plajă privată.

Amara Dolce Vita pune la dispoziție camere spațioase cu un decor elegant, balcon mobilat și șezlong. Fiecare unitate de cazare este dotată cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie de lux.

Hotel recomandat pentru sejur All Inclusive în Antalya, Turcia: Amara Dolce Vita89

Dolce Vita are o plajă privată lungă de 630 de metri pe care se găsesc foișoare Hotelul pune, de asemenea, la dispoziție 6 piscine cu apă dulce, 1 cu apă sărată și un parc acvatic. Miniclubul și toboganul de apă sunt disponibile numai vara.

Hotelul oferă o gamă de activități, cum ar fi tenis, volei pe plajă și diferite arte marțiale. Oaspeții pot participa, de asemenea, la diferite jocuri acvatice distractive.

Centrul spa este utilat complet și pune la dispoziția oaspeţilor tratamente corporale de întinerire. De asemenea, vă puteți relaxa în saună sau în cada cu hidromasaj.

În jurul complexului se găsesc un număr de restaurante și baruri, care servesc mese rafinate, gustări ușoare și băuturi înviorătoare. Barul de la piscină oferă înghețată.

Amara Dolce Vita se află la 20 de minute de mers pe jos de centrul satului Tekirova și la 18 km de orașul Kemer.

Hotel recomandat pentru sejur All Inclusive în Antalya, Turcia: Amara Dolce Vita578

@booking.com

Ești interesat/ă de un sejur în Antalya, Turcia la hotelul Amara Dolce Vita?


Contactează-mă!