Antalya

Aquapark – Land of Legends Theme Park

The Land of Legends Theme Park este un proiect marca Rixos Hotels în colaborare cu celebrul Franco Dragone, lider în creativitate culturală.

Este cel mai mare aquapark din Turcia, deschis în iulie 2016, oferind un concept unic în Turcia: un parc de distracţie impresionant, în cadrul unui resort!

Vei găsi aici cele mai impresionante aquaparcuri din cadrul unui resort (peste 70), unde vei avea ocazia să experimentezi un safari subacvatic sau să te bucuri de spectacole şi platforme virtuale, cum ar fi simulări și animații, folosind tehnologii speciale. Sau să faci o plimbare cu gondola, în stil veneţian.

The Land Of Legends Theme Park nu este doar un parc de distracţii, este un resort de lux, conceput pentru familiile cu copii. Iar nivelul excelent al ospitalităţii, pe care hotelierii turci îl respectă negreşit este motivul pentru care numărul familiilor care aleg Antalya, ca destinaţie pentru distracţia copiilor, este în continuă creştere.

Camerele resortului sunt şi ele special concepute pentru distracţia copiilor! Cu desene şi imagini colorate şi diverse jocuri.

În plus, toţi turiştii cazaţi la oricare Rixos Hotel din Antalya, au acces şi transfer gratuit la parcul de distracţii.

Pentru intrarea în parcul de distracţii, adulţii plătesc 40 de dolari, iar copiii 28 dolari. Copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Concerte şi evenimente: https://biletinial.com/rixos-konserleri