Salutări din Zanzibar!

Zanzibar este o lume în sine ce se aşează în topul destinaţiilor wow! Este un paradis în adevăratul sens al cuvântului. Iar cei care au şansa şi bucuria să ajungă aici, pot spune că şi-au îndeplinit un vis!

Asta au spus şi turiştii mei, o familie din Constanţa, care tocmai ce s-au întors de pe aceste meleaguri exotice, cu aromă de ylang-ylang, unde şi-au petrecut sărbătorile de iarnă şi s-au bucurat de tot ce are de oferit Zanzibar: atmosferă exotică, plaje întinse cu nisip fin, paradisiace, valurile oceanului şi natura sălbatică, de junglă, specifică destinaţiei.

 

11056065

30986257

 

S-au cazat la resortul SULTAN SANDS ISLAND RESORT, de care au fost foarte încântaţi şi s-au bucurat de toate serviciile şi facilităţile all inclusive. Resortul este amenajat în bungalowuri, gen cabane africane tradiţionale, cu balcon sau terasă, situate pe malul Oceanului Indian, ceea ce oferă o ambianţă absolut încântătoare, specifică zonei.

Pont: e bine de ştiut că majoritatea hotelurilor/resorturilor din destinaţii exotice şi nu numai, percep o taxă locală. De exemplu, în Zanzibar există o taxă de aproximativ 2.5 dolari/persoană pe zi, taxă ce nu este inclusă în pachetele turistice şi se achită suplimentar, la recepţie.

 

IMG-20170104-WA0000

 

11056267

Moş Crăciun a venit şi aici, dar nu cu reni, ci cu o văcuţă 🙂 Şi de fapt, ce e de apreciat este că, localnicii sunt atenţi la detalii şi se străduiesc, prin simplitatea vieţii de acolo şi cu spiritul lor de a trăi fiecare moment, în ritmul propriu, să le ofere turiştilor momente memorabile.

IMG-20170104-WA0002

 

Bungalowul la care s-au cazat.

IMG-20170104-WA0001

 

Înviorarea de dimineaţă

IMG-20170104-WA0011

 

Aşa găseau camera aranjată, zilnic

IMG-20170104-WA0012

 

Pregătirea de cină

IMG-20170104-WA0004

 

Prezentare de modă. Creaţiile unui designer local.

IMG-20170104-WA0005

 

Au vizitat şi Pădurea Jozani, singurul Parc Naţional din Zanzibar, recunoscut prin pădurile de mangrove, cu numeroase specii endemice printre care şi specia de maimuţe Red Colobus, aflată pe cale de dispariţie. De fapt, ele sunt principala atracţie a parcului, mai ales că sunt foarte obişnuite cu vizitatorii şi ajung destul de aproape de aceştia. Pe lângă maimuţe, se găsesc aici şi numeroase specii exotice de păsări, reptile şi animale care trăiesc în jurul mangrovelor.

 

 

În concluzie, au avut parte de momente speciale, memorabile, probabil cea mai interesantă vacanţă de până acum!

Iar pentru mine este o bucurie, desigur, să le pot oferi turiştilor suport în alegerea unor astfel de pachete turistice!

Descoperă aici mai multe despre Zanzibar

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>