Melia Zanzibar, recomandare pentru vacanţe memorabile în Zanzibar

Zanzibar este o destinaţie foarte îndrăgită de turiştii români, iar motivele sunt lesne de înţeles: peisaje luxuriante, natură sălbatică, experienţe inedite în junglele africane, pachete complete de vacanță cu plecare din Bucureşti, dar şi câteva hoteluri de calitate. Iar dacă ştiti că sunteţi pretenţioşi în ceea ce priveşte alegerea hotelului, e musai să cereţi recomandări de la oamenii avizaţi ca să aveţi o şedere cât mai plăcută în Zanzibar. Mai mult decât atât, eu am o recomandare specială pentru voi!

 

Ori de câte ori primesc solicitări de la turiştii mei pentru recomandări de cazare în Zanzibar, eu am mereu în minte 3-4 hoteluri cu care nu dau niciodată greş.

 

Impresii de la turişti

 

Astăzi vreau să vă povestesc despre Melia Zanzibar, un hotel de renume din Zanzibar la care turiştii mei s-au simţit foarte, foarte bine!

Situat pe coasta de nord-est a insulei exotice Zanzibar, la 11 km de rezervația forestieră Kichwele şi înconjurat de un recif natural de corali, Melia Zanzibar este un resort all inclusive cu o suprafaţă foarte mare (40 de acri, aproximativ 16 hectare) bine structurată, cu multă vegetaţie şi o mini fermă de animale, o zonă de plajă privată de 300 m cu nisip alb sidefat, situată la capătul proprietăţii pentru a obţine combinaţia perfectă a cadrului natural.  De asemenea, hotelul deţine şi o piscină infinity cu vedere la splendoarea Oceanului Indian şi alte câteva caracteristici despre care vă relatez, în continuare, din impresiile turiştilor mei:

 

“Ne-am simţit foarte bine la Melia Zanzibar, poate chiar mai bine decât ne aşteptam, pentru că după cum ştiţi, insula este modestă, dar oamenii şi personalul hotelului sunt foarte primitori. Hotelul are un teritoriu foarte mare, însă este bine organizat şi ajungi uşor la plajă şi la toate structurile hotelului, cu minicarul.

Ne-a plăcut foarte mult şi piscina infinity care are o vedere superbă la ocean. Există vegetaţie abundentă în tot teritoriul hotelului, atât de abundentă încât abia am putut filma câteva cadre cu drona 🙂 Insă, pentru noi a fost minunat pentru că toată această vegetaţie ne oferea senzaţia de relaxare şi amplasare în natura exotică, exact ceea ce ne doream de la această vacanţă.

Despre mâncare, tot de bine vă spun. La fel, nu ne aşteptam să fie aşa diversificată într-o asemenea destinaţie. ” Horaţiu

 

Melia Zanzibar, recomandare hotel premium în Zanzibar

Melia Zanzibar, recomandare hotel premium în Zanzibar

 

 

Melia Zanzibar, recomandare pentru vacanţe premium în Zanzibar

 

Meliá Zanzibar oferă și vile exclusiviste cu grădini private și piscine infinity, pentru sejururi excepționale. Serviciul Level este conceput pentru a crea experiențe exclusiviste, oferind acces la zone private, servicii personalizate și detalii unice. De fapt, conceptul The Level of Melia este întâlnit la toate hotelurile Melia şi merită să întrebaţi agentul vostru de travel cât ar costa un upgrade la Level.

Cele șase restaurante și cinci baruri ale hotelului servesc specialități locale și internaționale pregătite cu pasiune pentru experiențe culinare cu bun gust şi diversitate, precum spuneau turiştii mei.

Evident, un asemenea hotel are şi un centru Spa important. Veţi vedea că Spa-ul se află într-o oază de linişte, frumusețe şi graţie.

Referitor la structurile de cazare, acest hotel premium din Zanzibar oferă o selecție vastă de tipuri diferite de cazare, așa că, indiferent care ar fi preferințele voastre, veţi putea avea camera potrivită pentru voi. De la vile private, cu propriile lor grădini frumoase și piscine infinite superbe, până la pavilioane romantice cu vedere la Oceanul Indian, excelente pentru honeymooners.

 

Melia Zazibar: The Level Romance Ocean Front Pavilion, adults only, foto@melia.com

Melia Zazibar: The Level Romance Ocean Front Pavilion, adults only, foto@melia.com

 

Toate camerele și apartamentele sunt decorate în stil contemporan și au fost concepute pentru a menține intimitatea completă. De asemenea, camerele de la Melia Zanzibar sunt dotate cu băi mari și confortabile, dușuri cu efect de ploaie în aer liber cu vedere la cer (cu excepția Pavilionului romantic, Bungaloului cu vedere la ocean și Pavilionului pe plajă) și terasă sau balcon privat, majoritatea cu vedere laterală la impresionantul Ocean Indian.

 

Împrejurimi

 

Hotelul Melia Zanzibar se află la aproximativ 45 de minute de aeroportul internațional Zanzibar și de capitala Stone Town, un sit al Patrimoniului Mondial Unesco.

Stone Town este un loc cu un amestec fascinant de influenţe din Africa, India, Arabia, chiar şi din Europa. Şi în ciuda resurselor fragile ale comunităţii, totuşi puteţi merge în pieţele locale să cumpăraţi fructe exotice, condimente sau suveniruri. Apropo de condimente, Zanzibar este cunoscută ca fiind insula mirodeniilor deoarece aici se găsesc foarte multe ierburi aromatice şi condimente precum ylang-ylang, cuişoare, vanilie, ceaiuri.

De asemenea, Stone Town reprezintă partea antică a orașului Zanzibar construit pe o peninsulă triunghiulară de teren de pe coasta de vest a insulei. Cea mai veche parte a orașului este constituită dintr-un “labirint” de alei înguste care duc spre case, magazine, bazare și moschei. Ținutul a fost probabil ocupat de aproximativ trei secole cu clădiri construite doar cu piatră din 1830, de unde îi vine şi denumirea. În plus, oraşul este este renumit şi ca locul de naștere al lui Freddie Mercury, vocalistul și liderul formației Queen.

Rezervaţia naturală Kichwele se află la 11 km distanţă de hotel. Este un loc rupt din fauna şi flora sălbatice ale arhipelagului Zanzibar.

 

Stone Town Zanzibar: Casa Memoriala Freddy Mercury

Stone Town Zanzibar: Casa Memoriala Freddy Mercury

Stone Town, Zanzibar

Stone Town, Zanzibar

Rezervaţia naturală Kichwele

Rezervaţia naturală Kichwele

 

Cauţi şi tu o vacanţă în Zanzibar? Pentru recomandări şi rezervări, îţi răspund cu plăcere!


Contactează-mă!

 

foto: #VacanteleTuristilorMei

copyright @ANCAPAVEL.RO

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>