Concerte, festivaluri şi evenimente sportive în 2022

Anul 2022 se anunţă darnic în materie de concerte, festivaluri şi evenimente sportive. Din cauza pandemiei, multe din aceste evenimente au fost reprogramate din 2020 şi 2021. Să sperăm că restricţiile Covid vor fi din ce în ce mai puţine, astfel încât să putem să ne bucurăm de evenimentul preferat.

În cele ce urmează, am făcut o listă cu cele mai importante concerte internaţionale, evenimente sportive şi festivaluri. De asemenea, am ţinut cont şi de locaţiile unde se ţin toate aceste evenimente, astfel încât să vă bucuraţi şi de o escapadă de 2-3 zile într-o metropolă europeană.

 

Concerte

 

Celine Dion

 

 

Londra, 29 si 30 mai

Krakovia, 19 iunie

Budapesta, 27 iunie

Concertul pe care Celine Dion trebuia să îl susţină pe 29 iulie 2020 la Arena Naţională din Bucureşti, amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, a fost din nou reprogramat din cauza contextului Covid. Astfel, Celine Dion va concerta la Bucureşti pe 11 iunie 2023.

 

Elton John

 

 

Cred că vă este dor de apariţia emblematică pe scenă a lui Sir Elton John, alături de trupa sa, îmbrăcat în frac negru, cu paiete colorate, cu ochelari albaştri, iar oamenii se ridică rapid, cu emoţie şi entuziasm să îl aplaude.

Milano, 4 iunie

Paris, 11 si 12 iunie

Londra, 24 iunie

 

Sting

Concertul „My Songs” al lui Sting se anunţă să fie un spectacol exuberant şi dinamic, aşa cum era şi în anii anteriori pandemiei. Veţi avea ocazia să ascultaţi live, cele mai cunoscute cântece ale lui Sting, scrise de-a lungul carierei în care a câştigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât şi ca artist solo.

Cluj Napoca, 15 martie

Londra, 15 aprilie

Varsovia, 30 iulie

 

 

Aerosmith

Trupa americana Aerosmith, cu rădăcini blues-hard-rock, are cele mai mari vânzări din istorie – peste 150 de milioane de albume la nivel mondial, devenind o sursă de inspiraţie pentru zeci de alte trupe şi artişti.

Madrid, 4 iunie

Milano, 10 iunie

Paris, 13 iunie

Londra, 22 iunie

 

 

Guns N’Roses

Până în prezent, formația americană Guns N’ Roses a înregistrat vânzări de peste 100 milioane albume în intreaga lume, dintre care 45 milioane Statele Unite. Grupul a fost format la inceputul anului 1985 de catre membrii Hollywood Rose Axl Rose (vocal) și Izzy Stradlin (chitara armonie), și membrii L.A. Guns Tracii Guns (chitara), Ole Beich (chitara bas) și Rob Gardner (tobe). Trupa și-a creat numele prin fuziunea numelor celor doua grupuri. Fanii Guns N’ Roses sunt aşteptaţi aici:

Praga, 18 iunie

Londra, 1 si 2 iulie

Milano, 10 iulie

Viena, 13 iulie

 

 

Coldplay

Trupa britanică Coldplay, care în 2019 anunțase că renunță la concerte până nu va găsi o modalitate sustenabilă, va merge într-un turneu mondial în 2022, pentru a-și promova noul album „Music of the Spheres”.  Turneul se va baza pe un model care permite o reducere cu 50 la sută a emisiilor cu efect de seră, comparativ cu ultimul turneu al trupei, din 2016-2017.

Turneul „Music of the Spheres” va începe la 18 martie 2022 la San Jose (Costa Rica) şi se va încheia la Rio de Janeiro (Brazilia), pe 10 septembrie 2022. Iar în Europa îi gasiţi aici:

Varsovia, 8 iulie

Bruxelles, 5 si 6 august

Londra, 12 august

 

 

Ed Sheeran

Atmosfera concertelor lui Ed Sheeran este extraordinară! Fanii săi cântă împreună cu el și aplaudă la unison, în recunostință pentru pasiunea tânărului britanic și puterea sa de a susține un concert de unul singur pe o scenă uriașă.

Londra, 24,25,29,30 iunie si 1 iulie

Amsterdam, 14 si 15 iulie

Bruxelles, 22 si 23 iulie

 

 

 

Fotbal

 

Champions League

 

Sporting Club Lisabona vs Manchester City – Estádio José de Alvalade, Lisabona, 15 februarie

Paris Saint Germain vs Real Madrid – Parc des Princes, Paris, 15 februarie

Inter Milan vs Liverpool – San Siro, Milano, 16 februarie

Chelsea FC vs Lille – Stamford Bridge, Londra, 22 februarie

Real Madrid vs Paris Saint Germain – Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, 9 martie

 

 

Europa League

 

FC Barcelona vs Napoli, Camp Nou, Barcelona, 17 februarie

FC Porto vs Lazio, Estadio de Dragao, Porto, 17 februarie

Napoli vs FC Barcelona, Stadio San Paolo, Napoli, 24 februarie

Rangers FC vs Borussia Dortmund – Ibrox Stadium, Glasgow, 24 februarie

 

Formula 1

Marele Premiu al Spaniei, 20-22 mai

Marele Premiu al Italiei, 9-11 septembrie

 

Festivaluri şi spectacole

 

TOMORROWLAND WINTER FESTIVAL 

19 → 26 MARTIE 2022 • ALPE D’HUEZ FRANȚA

După 2 ani, Tomorrowland a revenit!

Primul Tomorrowland din 2022 va avea loc în frumoasa stațiune de schi Alpe d’Huez (Franța) din 19 până în 26 martie 2022.

 

CARNAVALUL DE LA VENEŢIA, 12 februarie – 1 martie

În ciuda contextului Covid, Tradiționalul Carnaval de la Veneția își va deschide porțile pe 12 februarie și se va încheia pe 1 martie 2022. Aşa cum ştiţi, carnavalul de la Veneţia se înscrie între cele mai spectaculoase evenimente din Europa. Cuprinde manifestări stradale, baluri mascate, concerte și parade ale costumelor. Își are originea în ritualurile ancestrale de trecere de la iarnă la primăvară.

 

GRAN GALA FLAMENCO, Barcelona, Palatul Muzicii Catalane, 6 martie 

În acest spectacol,veţi putea descoperi intensitatea pasiunii în viața gipsy de-a lungul vremurilor, trecând prin diferitele „palos” ale flamenco (modare ritmice precum „bulería”( festiv și fericit), „solea”( solemn și concentrat), „alegría” (dinamic și fluid) „tango”, „guajira”, „farruca”…) Prezentând noua generație catalană de artiști flamenco, Gran Gala Flamenco oferă o uniune perfectă între inimă și suflet, muzică și dans, pasiune și ritm. . Acest spectacol poate fi un cadou unic și o experienţă de neuitat din inima Spaniei.

 

 

 

OKTOBERFEST, MUNCHEN, 17 septembrie – 03 octombrie 2022

În fiecare an, la Munchen se celebrează festivalul berii, Oktoberfest cu mult entuziasm, parade celebre şi evident, cu multă bere şi cârnaţi. 7 milioane de litri de bere se consumă în fiecare an la cea mai mare sărbătoare din Munchen, încă din anul 1810. Oktoberfest se desfăşoară aproape de centrul Munchenului, într-o zonă uşor accesibilă, în special cu transportul în comun (metrou sau autobuz).

 

Vreţi să rezervaţi bilete la unul dintre aceste evenimente? Vă ajut cu plăcere!

 


Contactează-mă!

 

foto cover: https://www.billboard.com/music/music-news/tomorrowland-2019-tweets-jauz-a-trak-8523196/

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>