Zanzibar

Bluebay Beach Resort & Spa 4*

Certificat de excelenta 2016 – Tripadvisor

Toate spaţiile de cazare de la Bluebay Beach Resort au o terasă cu vedere la Oceanul Indian şi paturi cu baldachin. Această proprietate cu o suprafaţă de 12 ha este amplasată pe plaja de nisip Kiwengwa şi include un centru spa, piscină şi facilităţi sportive.

Camerele şi suitele sunt spaţioase şi au dressing şi zonă de relaxare. Unele sunt amplasate într-o zonă privată şi au duş în aer liber. Câteva au majordomi privaţi, îmbrăcaţi în rochii swahili.

Restaurantul Makuti are vedere la piscină şi la ocean şi serveşte preparate culinare din bucătăria internaţională. Barul şi restaurantul de pe plajă oferă mese uşoare şi băuturi, iar restaurantul exclusivist Grill Bahari serveşte fructe de mare şi fripturi. Barul de la piscină oferă şi băuturi.

Printre activităţile disponibile se numără terenuri de tenis, tenis de masă şi o sală de gimnastică, iar oaspeţii care doresc să practice sporturi nautice au la dispoziţie scufundări, hidrobiciclete şi windsurfing. Pentru copii există un loc de joacă şi piscină pentru copii. Personalul este poliglot şi poate rezerva excursii şi facilita închirieri auto sau de biciclete.

Stone Town (oraşul vechi) este la 40 km de Bluebay Beach Resort&Spa, iar Aeroportul Internaţional Zanzibar este la 46 km.

foto: booking.com

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile