Sharm El Sheikh

Hilton Sharm Dreams Resort 4*, Sharm El Sheikh

Situat în Golful Naama, Hilton Sharm Dreams Resort se află la numai 200 de metri de Marea Roşie. Acesta oferă camere spaţioase şi se mândreşte cu un cazino, un centru de scufundări şi 9 piscine.

Camerele complexului Hilton au mobilier modern şi baie privată cu uscător de păr. Camerele sunt dotate cu seif şi minibar. Unele camere au balcoane mobilate şi zonă de relaxare cu o canapea.

Restaurantul Le Jardin oferă o terasă cu privelişti panoramice ale Muntelui Sinai şi serveşte mâncăruri din bucătăria egipteană. Dream Resort are un restaurant italian şi un restaurant Tex-Mex. Există, de asemenea, un bar în stil tropical, cu mese de biliard, care serveşte cocktailuri.

Parcul acvatic şi plaja privată a complexului se află la 5 minute de mers pe jos. Un birou de turism vă asistă cu închirieri auto şi informaţii despre punctele de atracţie locale. În timpul zilei sunt disponibile activităţi pentru copii.

Aeroportul Internaţional Sharm El Sheikh este la 20 de minute de mers cu maşina de Hilton Sharm Dreams Resort. Hotelul oferă o recepţie deschisă 24 de ore pe zi şi o parcare privată gratuită. Activităţile de petrecere a timpului liber din apropiere includ plimbări cu cămila şi scufundări.