Sharm El Sheikh

Jaz Mirabel Resort 5*, Sharm El Sheikh

Jaz Mirabel Beach beneficiază de o locaţie liniştită în golful Nabq. Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu de transfer cu autobuzul care face curse periodice spre golful Naama. Proprietatea oferă 6 piscine, un parc acvatic şi facilităţi spa impresionante.

Camerele dotate cu aer condiţionat sunt decorate în culori neutre şi se bucură de multă lumină naturală. Toate au balcon cu vedere la golful Aqaba sau la piscină.

Oaspeţii se pot simţi supli şi frumoşi cu ajutorul centrului spa, care include tratamente revigorante şi revitalizante, masaje, programe de relaxare pe nisip şi servicii de înfrumuseţare disponibile la un cost suplimentar. De asemenea, se pot bucura de facilităţi de sporturi nautice, windsurfing, scufundări şi snorkelling, la un cost suplimentar. În plus, au la dispoziţie şi servicii de babysitting, la un cost suplimentar, pentru a se bucura de timpul lor. Oaspeţii pot beneficia de terenul de tenis de la Jaz Mirabel. Hotelul pune la dispoziţie şi un centru comercial.

Restaurantele servesc preparate à la carte şi tip bufet din bucătăria locală şi internaţională. La barurile de pe plajă puteţi savura gustări, băuturi şi îngheţată. Există şi un bar la piscină. Barul Shurouk din hol, un local rezervat adulţilor cuprins în pachetul all inclusive, oferă o mare varietate de băuturi.

La proprietate există o parcare privată gratuită, disponibilă pe bază de rezervare. Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh se află la doar 10 minute de mers cu maşina.