Creta

GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE 5*

Superb 9.4, Booking.com

LOCALIZARE

Grecotel Caramel Boutique este situat în satul Adelianos Kampos la 6 km de orașul Rethymno, la 70 km de aeroportul orașului Heraklion. Stația de autobuz se afla în apropiere de hotel.

FACILITĂȚI HOTEL

Hotelul oferă turiștilor următoarele facilități: restaurant, un centru de fitness și unități de cazare amenajate cu mult bun gust, unele cu vedere la Marea Cretei. Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice.

FACILITĂȚI CAMERE

Toate unitățile complexului Caramel Grecotel sunt aerisite, luminoase și se deschid spre balconul propriu fiecareia dintre acestea. Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar și seif. Baia privată are articole de toaletă gratuite, cadă sau dus, papuci și uscător de păr.

SPORT ȘI DIVERTISMENT

Hotelul Grecotel Caramel Boutique oferă turiștilor următoarele facilități în materie de sport și divertisment: tenis de masa , show de seara , aqua-aerobic , muzică live , pilates , aerobic , gimnastică dimineața.

Următoarele servicii sunt oferite de celelalte hoteluri Grecotel (transfer gratuit de la Caramel Boutique): teren de tenis, nocturna terenului de tenis, echipament de tenis, lecții de tenis, închiriere biciclete, hidrobiciclete, canoe, centru diving, sporturi nautice , centru SPA și fitness.

foto @https://caramel.grecotel.com

Rezervă direct o vacanță completă în Creta, Grecia:

 toate serviciile incluse
 cauți, rezervi, plătești online!