Vacanţă exclusivistă în Tenerife: The RITZ-CARLTON Hotel 5* Luxury

Insula Tenerife atrage anual numeroase familii cu copii, (şi nu întâmplător!), pentru că aici sunt hoteluri şi resorturi cu diverse facilităţi adresate micuţilor oaspeţi.

Iar alegerea hotelului nu este o treabă simplă, pentru că branduri hoteliere de renume concurează reciproc pentru a atinge culmi tot mai mari şi de a le oferi oaspeţilor experienţe unice: de la servicii personalizate, restaurante cu stele Michelin, servicii premium, concepte all inclusive, până la masaje şi tratamente de relaxare, apoi cluburi interactive şi educative pentru copii, locuri de joacă, parcuri de distracţii, aquaparcuri şi multe altele.

De fapt, acesta este confortul adulților în vacanţă: serviciile premium oferite lor, să fie combinate cu atenţia hotelierilor pentru micuţii oaspeţi.

O recomandare foarte bună, în acest sens, este impresionantul hotel THE RITZ-CARLTON ABAMA LUXURY 5*.

Face parte din celebrul grup hotelier Ritz-Carlton, o companie americană care operează acest lanț hotelier de lux. Compania Ritz-Carlton are 101 hoteluri și resorturi de lux, în 30 de țări și teritorii, cu 27650 de camere. Compania a fost înființată în 1983, când proprietarii anteriori au vândut brandul Ritz-Carlton şi a fost apoi extins la alte locații, iar compania este astăzi o filială a grupului Marriott International .

Un sejur la THE RITZ-CARLTON ABAMA LUXURY 5* Tenerife este cam tot ce îţi poţi dori de la o vacanţă de top în Tenerife.

vacanta in Tenerifeoferta de vacanta in Tenerifeoferta de vacanta Ritz Carlton Abama Tenerifeoferta sejur Ritz Carlton Abama Tenerifeoferta sejur Ritz Carlton Abama TenerifeRitz Carlton Abama Tenerife pareri

 

Ești interesat/ă de o ofertă de vacanță în Tenerife?


Contactează-mă!

 

Acest complex hotelier superb se află într-o zonă liniştită, în mijlocul unor grădini luxuriante (aflate pe o stâncă şi beneficiază de un funicular până la plaja privată),  din staţiunea Guia de Isora, pe o suprafaţă de 160ha, cu privelişti spectaculoase asupra oceanului şi insulei vecine, La Gomera.

 

Hotelul THE RITZ-CARLTON ABAMA 5* Tenerife este singurul din Spania care a ajuns la performanţa de a fi premiat cu 3 stele Michelin pentru 2 restaurante din cele 10 pe care le deține!

 

Totodată, complexul dispune de 7 piscine în aer liber, teren de golf, terenuri de tenis cu vedere la ocean, spaţii special amenajate pentru nunţi şi evenimente private, centru spa cu tratamente şi produse locale, şi bineînţeles, plajă privată, exclusivistă. Fiecare cameră şi vilă este decorate în stil etnic, iar cele mai multe se bucură de vedere la grădină şi la Oceanul Atlantic. Iar pentru copii, hotelul oferă gratuitate la cazare şi desigur, un club special pentru ei, clubul A Ritz Kids.

vacanță în Tenerife

The Ritz-Carlton Abama Hotel, Tenerife foto @ritzcarlton.com/en/hotels/spain/abama

 

Tenerife, destinaţia perfectă de vacanţă!

Pe lângă faptul că are cel mai bun climat din Spania, Tenerife este un loc unde te poţi relaxa cu adevărat, şi în acelaşi timp, poţi face excursii interesante, pentru că superba insula din arhipelagul canare, are destule argumente care să convingă aproape orice turist să vină aici: un cadru natural superb, cu munți și vegetație, plaje cu nisip alb, hoteluri de renume internaţional, restaurante de calitate, atracţii turistice emblematice, iar lista continuă! Şi în plus, insula Tenerife poate fi vizitată în orice perioadă a anului, pentru că este o destinaţie foarte complexă, iar temperaturile sunt plăcute pe tot parcursul anului.

Citeşte AICI mai multe informaţii despre o vacanță în Tenerife!

De asemenea, grandioasa insulă din arhipelagul Canare găzduieşte sate pitorești, peisaje incredibile și plaje idilice. Tot aici, te poţi bucura de celebrele petreceri locale “fiestas”, alături de localnici şi te vei simţi regizorul propriului tău film de vacanţă. Gândeşte-te de ce peste 6 milioane de turişti au ales această insulă ca destinație de vacanță. Vino aici şi te vei convinge, precum turiştii mei. De exemplu, o familie compusă din 2 adulţi cu 2 copii de 7 şi 8 ani, a reuşit să viziteze, timp de 7 zile, aproape toate atracţiile importante din Tenerife. Iată aici experienţa lor: https://ancapavel.ro/vacanta-de-primavara-in-tenerife/

 

Ai nevoie de suport şi consultanţă pentru un sejur în Tenerife? Îţi răspund cu plăcere!


Contactează-mă!

 

foto cover: The Ritz-Carlton Abama Hotel, Tenerife foto @ritzcarlton.com/en/hotels/spain/abama

 

Tururi, activități și experiențe locale din Tenerife

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>