Revelion 2022! Recomandări speciale, oferite de Anca Pavel

Mai sunt două luni până la Revelion şi este momentul să oferim atenţie specială acestui eveniment, astfel încât alegerile voastre să fie într-o armonie perfectă cu ceea ce vă doriţi! Fie că vă gândiţi să petreceţi Revelionul într-o destinaţie exotică sau orientală, într-o metropolă europeană sau într-o locaţie extravagantă, am recomandări speciale pentru fiecare! Însă, trebuie să ţineţi cont că locurile disponibile sunt deja pe ultima sută!

 

Recomandări speciale de Revelion, oferite de Anca Pavel

 

Destinaţii exotice de Revelion

 

Nu poţi spune “Revelion” fără să te gândeşti la destinaţii exotice! Ca în fiecare an, tour-operatorii au pregătit pachete turstice complete de Revelion, cu zboruri charter şi toate serviciile incluse, spre cele mai exotice destinaţii, precum Maldive, Republica Dominicană, Kenya, Zanzibar, Mauritius. Vă mai aduceţi aminte ce succes au avut charterele spre Maldive şi Zanzibar, anul trecut? Şi nu doar de Revelion, ci în tot sezonul de iarnă. Cum să nu aibă succes asemenea destinaţii care efectiv, încântă toate simţurile şi răspund, pe deplin, la cerinţele turiştilor dornici de vacanţe exotice? Iar faptul că zborurile sunt directe, iar hotelurile şi serviciile sunt verificate şi recomandate de oameni avizaţi, reprezintă un mare avantaj pentru confortul şi calitatea vacanţelor.

 

Destinaţii exotice de Revelion 2022

Destinaţii exotice de Revelion 2022

 

În cele ce urmează, vreau să vă recomand câteva excursii locale inedite. Cred foarte mult că aceste experienţe vor da un farmec aparte vacanţei voastre în oricare din destinaţiile exotice despre care vă vorbeam.

 

Maldive: Snorkeling cu rechini, balene şi delfini în zona Maafushi

Dincolo de frumuseţea plajelor din Maldive şi de ospitalitatea pe care le oferă resorturile de aici, trebuie să faceţi cunoştinţă şi cu lumea subacvatică a Oceanului Indian. Maafushi este una dintre insulele locuite din Atolul Kaafu şi una dintre cele mai atractive locaţii pentru snorkeling şi scuba din Maldive. Aici puteţi face excursii de acest gen cu barca privată şi cu instructor care vă ajută să vă “conectaţi” uşor şi fără teamă cu rechinii, balenele şi delfinii. Cel mai probabil, această experienţă va fi extraordinară!

 

Zanzibar: Excursie în Jungla Jozani

Pădurea Jozani este cunoscută în special pentru maimuțele sale colobi roșii, care sunt emblematice în Zanzibar. În urmă cu aproximativ 20 de ani, maimuțele erau considerate a fi în pericol de dispariție. Această tendință s-a minimizat de atunci, datorită proiectului de conservare. În Pădurea Jozani locuiesc aproximativ 6000 de maimuțe colobi roșii. Această experiență vă oferă un tur extraordinar, de 3 ore de mers pe jos prin Pădurea Jozani.

 

Republica Dominicană, Punta Cana: experienţe locale: echitaţie în ferme tradiţionale, vizită la plantaţiile de cacao, tiroliană şi un tur cu buggy

Aceste excursii pur tradiţionale vă vor deschide porţile către lumea dominicană, autentică. Veţi putea face echitaţie în ferme tradiţionale, veţi vizita plantaţiile de cacao, unde localnicii cultivă cafea și cacao și veţi vedea cum își fac produsele naturale din aceste plante, singura lor sursă de existență. Veţi vedea cum se răsucesc trabucurile (poate nu ştiaţi, dar este o tehnică specială) și le veți putea gusta. În plus, veți avea ocazia să gustaţi şi din adevărata Mamajuana dominicană (o băutură locală, un amestec de rom, vin și miere). Apoi, uşor ameţiţi, veţi face tiroliană şi un tur cu buggy , fără ezitări 😀

 

Vacanţele turiştilor mei: Republica Dominicană, Tehnica răsucirii trabucurilor

Vacanţele turiştilor mei: Republica Dominicană, Tehnica răsucirii trabucurilor

 

Kenya: Safari în Maasai Mara

Rezervația Națională Maasai Mara este una dintre cele mai faimoase rezervații de vânat din lume, cunoscută pentru populațiile sale native de antilope, gazele, girafe și multe altele. Este o ocazie extraordinară să admiraţi fauna sălbatică a Africii. Excursia include şi vizită la Parcul Național Muntele Longonot și Râul Mara, locuri emblematice ale Kenyiei.

 

Mauritius: Croazieră pe un catamaran de lux în țărmul de nord al insulei

În Mauritius, precum şi în alte destinaţii similare, luxul nu înseamnă extravaganţă sau opulenţă. Orice destinaţie exotică mizează, în primul rând, pe frumusețea naturii. Excursia croazieră pe care v-o propun este în strânsă legătură cu mirajul cadrului natural din Mauritius. Veţi naviga în jurul țărmului însorit de nord al insulei Mauritius, într-o croazieră cu catamaran, de o zi întreagă, în zona Cap Malheureux. Cap Malheureux este o localitate cu o puternică încărcătură istorică. Aici, în anul 1810, britanicii au învins francezii şi au preluat controlul asupra insulei Mauritius. De asemenea, veţi avea ocazia să admirați priveliştile superbe ale insulelor Gunners Coin și Ilot Gabriel, unde e musai să faceţi scufundări şi snorkeling.

 

Vacanţele turiştilor mei: Insula Mauritius, scufundări şi snorkeling

Vacanţele turiştilor mei: Insula Mauritius, scufundări şi snorkeling

 

 

Alte recomandări:

 

Revelion în Tenerife sau Madeira, destinaţii exotice (nu foarte îndepărtate)

 

V-am povestit că am fost în Tenerife! Iar concluzia mea în urma experienţei pe care am trăit-o este că, insula Tenerife este o destinaţie exotică (nu foarte îndepărtată) potrivită pentru vacanţe în orice perioadă a anului, inclusiv de Revelion. Practic,Tenerife este o destinaţie atât de ofertantă, încât, poți merge la plajă şi apoi la o plimbare prin zăpadă pe muntele Teide. Iar acest fapt este în strânsă legătură cu vremea şi formele de relief, desigur. De Revelion, temperaturile în Tenerife variază între 20- 25 de grade Celsius, mai exact în partea de sud a insulei, unde temperaturile sunt mai ridicate decât în nord. Iar în 5-6 ore de zbor ajungeţi în Tenerife, unde vă aşteaptă o atmosferă perfectă de vacanţă, cu atracţii de tot felul şi hoteluri extraordinare pregătite pentru petrecerea de Revelion.


Contactează-mă!

 

Apropo de hoteluri extraordinare din Tenerife, vreau să vă recomand Bahia del Duque, un hotel de poveste care organizează petreceri de Revelion pe măsură! Inspirat din istoria spaniolă a secolului al XIX lea, acest hotel m-a fascinat cu designul său din acele vremuri dar şi cu ospitalitatea impecabilă! M-am simţit ca o ducesă! 😀

 

Recomandare Anca Pavel: Revelion în Tenerife: Bahia del Duque Hotel

Recomandare Anca Pavel: Revelion în Tenerife: Bahia del Duque Hotel

Un hotel de poveste! Bahia del Duque Hotel Tenerife

Un hotel de poveste! Bahia del Duque Hotel Tenerife

Revelion în Tenerife: Bahia del Duque Hotel

Revelion în Tenerife: Bahia del Duque Hotel

 

 

La fel ca Tenerife, Madeira este una dintre cele mai frumoase insule ale Europei şi un loc atât de diversificat! Plajele cu nisip negru scăldate de apele Oceanului Atlantic, stâncile falnice, canalele de irigaţii, dar şi grădinile botanice luxuriante sunt doar câteva aspecte a ceea ce înseamnă Madeira.

În dimineaţa zilei de 28 decembrie 2021, la ora 8:35 decolează charterul de Revelion în Madeira. După aproximativ 6 ore de zbor direct, ajungeţi la destinaţie, într-o atmosferă exotică, însă nu foarte departe de casă.

Vă recomand insula Madeira a Portugaliei, în orice perioadă a anului, inclusiv de Revelion! Deşi în Madeira temperaturile nu sunt ca în Maldive, totuşi nu trebuie să comparăm destinaţiile ţinând cont doar de vreme. Fiecare loc pe care vi-l recomand are un farmec aparte. De Revelion, Madeira este o destinaţie potrivită pentru turiştii care îşi doresc un loc “călduţ” în Europa, îmbinând momentele de relaxare cu plimbări, drumeţii şi activităţi locale. Iar punctul culminant al Revelionului în Madeira este focul de artificii care în 2006 a intrat oficial în Cartea Recordurilor Guinness, fiind recunoscut ca cel mai mare foc de artificii din lume!

 

 

 

Recomandări speciale de Revelion, oferite de Anca Pavel

 

 

Revelion cu arome orientale în Egipt

 

Fără doar şi poate, Egipt este una dintre cele mai atrăgătoare destinaţii cu arome orientale, de Revelion şi nu numai!

Egiptenii au un stil nativ de a te servi şi de a fi la dispoziţia ta, negreşit. Felul în care egiptenii te servesc şi te răsfaţă, tradiţiile şi cultura lor răspund la absolut toate preferinţele. De aceea, nivelul ospitalităţii este desăvârşit în Egipt. Iar de Revelion, hotelierii din Sharm El Sheikh şi Hurghada se întrec în meniuri şi petreceri speciale.

Vă interesează un sejur special în Egipt de Revelion? Vă ajut cu plăcere!

 

Alte avantaje de a merge în Egipt de Revelion!

În doar trei ore puteţi trece de la frigul de-acasă la căldura unor staţiuni egiptene în care cuvintele de ordine sunt confortul, distracţia şi relaxarea. În Egipt, vremea este bună pentru plajă de Revelion, iar iubitorii de scuba diving vor fi de-a dreptul încântaţi să exploreze adâncurile Mării Roşii. De asemenea, din România există zboruri directe spre Hurghada şi Sharm El Sheikh de Revelion. Iar pachetele turistice pe care eu vi le propun au toate serviciile incluse (inclusiv Cina de Revelion).

 

Revelion 2022 în Egipt: Rixos Premium Magawish Hurghada

Revelion 2022 în Egipt: Rixos Premium Magawish Hurghada

Revelion 2022 în Egipt: Baron Palace Sahl Hasheesh, Hurghada

Revelion 2022 în Egipt: Baron Palace Sahl Hasheesh, Hurghada

 


Contactează-mă!

 

 

Revelion spectaculos în Dubai!

 

“Urcăm” acum la un alt nivel al preferinţelor şi vorbim despre vacanţe extravagante de Revelion. Bineînţeles că Dubai mizează pe extravaganţă la toate capitolele, indiferent că vorbim de capodopere de inginerie şi design, ospitalitate exclusivistă sau de mâncare senzaţională. Ştiu că mulţi dintre voi aţi petrecut cel puţin un Revelion în Dubai. Iar cei care încă nu aţi ajuns în acest spectaculos emirat, cu siguranţă aţi auzit deja poveşti despre luxul şi distracţia pe care le oferă capitala celui mai mare dintre cele şapte Emirate.

Nu îmi este uşor să selectez doar câteva motive de a merge în Dubai de Revelion. Însă, vă pot spune că dincolo de atracţiile principale ale Dubaiului, există câteva motive clare pentru care Dubai este o destinaţie emblematică de Revelion:

 

Petreceri extravagante în Dubai de Revelion!

Extravaganţa atrage extravaganţa, ca să mă exprim simplu şi concret. Deci, e lesne de înţeles că cele mai sofisticate petreceri de Revelion au loc în Dubai. Însă, acest aspect nu trebuie să vă dea de gândit că doar milionarii îşi pot permite un Revelion în Dubai. Din experienţă vă spun că, un sejur de 7 nopţi în Dubai, cu toate serviciile incluse pentru 2 adulţi, plus Cina de Revelion costă, în medie, 2500 EUR.


Contactează-mă!

 

Artificii spectaculoase de Revelion în Dubai!

Vreau să vă ofer câteva ponturi cu locaţiile din Dubai de unde focurile de artificii se văd cel mai spectaculos! Toate plajele publice din Dubai întâmpină turiștii de Revelion pentru a urmări spectacolul de artificii. Însă, consider că cea mai impresionantă vedere poate fi văzută de pe plaja Sunset Beach, chiar lângă celebrul Burj Al Arab. Hotelul de 7 stele de renume mondial găzduiește unul dintre cele mai frumoase spectacole de artificii din oraș, iar plaja Sunset Beach este locul perfect pentru a-l urmări.

Iar pentru cei care doresc să urmărească artificiile Burj Al Arab într-un loc mai confortabil, Jumeirah Beach Hotel este locaţia perfectă. Hotelul în formă de val este unul dintre cele mai populare din Dubai și este situat chiar în fața lui Burj Al Arab. De asemenea, Jumeirah Beach Hotel este foarte cunoscut pentru petrecerile organizate de Revelion.

O altă locaţie emblematică cu artificii spectaculoase este Palm Jumeirah, una dintre cele mai populare plaje din Dubai. Iar dacă doriţi să rezervaţi un sejur la un hotel din această zonă, de unde artificiile se văd minunat, atunci vă propun Jumeirah Zabeel Saray. Eu am fost fascinată de aceste hotel de poveste, cu tematică otomană. Ca idee, vă spun că acest hotel impresionant găzduieşte Centrul Spa Talise Ottoman Spa care deţine cel mai mare hammam din Orientul Mijlociu. Iar petrecerile de Revelion de la Jumeirah Zabeel Saray sunt extraordinare, într-un stil foarte elegant şi sofisticat.

 

Cele mai impresionante hoteluri din Dubai: Jumeirah Zabeel Saray Hotel

Cele mai impresionante hoteluri din Dubai: Jumeirah Zabeel Saray Hotel

Recomandare Anca Pavel: Jumeirah Zabeel Saray Hotel Dubai

Recomandare Anca Pavel: Jumeirah Zabeel Saray Hotel Dubai

Revelion 2022 în Dubai: Jumeirah Zabeel Saray Hotel

Revelion 2022 în Dubai: Jumeirah Zabeel Saray Hotel

Jumeirah Zabeel Saray Dubai, Hotel cu design de poveste

Jumeirah Zabeel Saray Dubai, Hotel cu design de poveste

 

 

Ain Dubai (Dubai Eye), cea mai nouă atracţie din Dubai

Pe 21 octombrie s-a deschis Ain Dubai, cea mai nouă atracţie din Dubai! Uriașa roată are o înălțime de 210 m, ceea ce o face cea mai înaltă de acest fel din lume. Evident, depăşeşte London Eye din Londra (135 m) pentru că aproape tot ce se construieşte în Dubai ajunge pe lista recordurilor. Dincolo de construcţia şi înălţimea impresionante, Roata va fi o atracţie pentru divertisment, mai ales. Este împărţită în cabine specifice, astfel încât experienţa să fie inedită pentru toţi turiştii. De asemenea, este foarte interesant că Noul An vă poate surprinde chiar aici. Dar e musai să faceţi rezervare cât mai repede.

 

La Perle Dubai, spectacol uluitor de teatru și acrobație

La Perle Dubai este un spectacol extraordinar care combină cascadorii aeriene și acvatice atât de palpitante cu muzică și efecte speciale. La Perle Dubai se află în Al Habtor City, un complex rezidenţial din Dubai, localizat pe celebrul bulevard Sheikh Zayed. Biletele pentru spectacol se pot achiziţiona online sau la faţa locului, în limita locurilor. Există şi bilete Vip cu diverse facilităţi. Şi pentru că subiectul principal este Revelionul, vă spun că La Perle Dubai susţine spectacole şi pe 31 decembrie, aproape de trecerea dintre ani. Evident, pentru această dată trebuie să vă grăbiţi să rezervaţi biletele.

 

 

Metropole europene de Revelion

 

Trebuie să recunoaştem că Paris, Roma, Londra, Praga, Barcelona au un farmec extraordinar în orice perioadă a anului. Iar de Revelion sunt desăvârşite! Eu deja îmi imaginez cum Tour Eiffel “mă înalţă” deasupra Parisului, admirându-i perspectiva sa unică şi atmofera festivă a trecerii dintre ani. De asemenea, Tour Eiffel găzduieşte Restaurantul 58, localizat la primul etaj al Turnului. Gazda de onoare a restaurantului este cheful Thierry Marx, un explorator gastronomic ale cărui teritorii variază de la bucătăria moleculară la mâncarea de stradă. Marx are o filozofie comună cu producătorii şi artizanii locali, motiv pentru care experienţele culinare vor fi extraordinare! Aşadar, puteţi să rezervaţi o masă la Restaurantul 58, de Revelion!

 

Revelion 2022, Paris

Revelion 2022, Paris

Paris, oraşul luminilor

Paris, oraşul luminilor

Delicii franţuzeşti: Escargot

Delicii franţuzeşti: Escargot

 

Nu îmi ajung “paginile” ca să vă povestesc despre atracţiile de Revelion ale fiecărei metropole, însă aş vrea să mă adresez acum iubitorilor de Barcelona pentru că ştiu că suntem atât de mulţi! Cele mai frumoase focuri de artificii de Revelion la Barcelona, se văd în Plaza Espana, la fântânile celebre din zonă. Este o ocazie extraordinară să sărbătoriţi Revelionul alături de localnici şi să vă lăsaţi purtaţi de atmosfera locală, catalană. Conform tradiţiei spaniole, se spune că ar trebui să purtăm lenjerie roşie şi să mâncăm 12 boabe de struguri, câte unul la fiecare sonerie a ceasului în numărătoarea sa inversă. Aceste două tradiţii aduc mult noroc. Aşa să fie!

 

Acestea au fost recomandările mele speciale pentru un Revelion pe măsură! Dăcă v-aţi ales destinaţia dorită, mai departe, eu vă pot oferi suport pentru vacanţe bine organizate.


Contactează-mă!

 

foto@ANCAPAVEL.RO

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>