Tarife promoţionale la Raffles Palm Dubai, cel mai nou hotel de lux din Dubai!

Raffles Palm Dubai este cel mai nou hotel de lux din Dubai! Tocmai ce s-a deschis pe 21 septembrie şi îşi aşteaptă oaspeţii într-un mediu high-class, de inspiraţie regală! În plus, e musai să ştiţi că, în această perioadă, Raffles Palm Dubai oferă tarife promoţionale, de deschidere! Detalii, în cele ce urmează!

 

Raffles Palm Dubai este cel mai nou hotel de lux din Dubai!

Ştiu că mulţi dintre voi aţi fost în Dubai cel puţin o dată şi nu cred că mai este nevoie să vă spun care sunt cele mai impresionante atracţii ale acestui spectaculos emirat arab. Însă, indiferent de câte ori aţi fost în Dubai, sunt sigură că, de fiecare dată aţi avut parte de senzaţii şi trăiri inedite. Iar toate aceste trăiri se datorează faptului că Dubai inspiră un sentiment de noutate, premieră și inovație. Iar în contextul Covid, Emiratele Arabe sunt în continuare pe lista verde, ceea ce ne ajută să plecăm mai liniştiţi la drum!

 

Raffles Palm Dubai, cel mai nou hotel de lux din Dubai!

 

Raffles Palm Dubai este cel mai nou hotel de tip resort din insula The Palm din Dubai şi poate chiar din întregul emirat. Face parte din grupul Raffles care are hoteluri luxury în cele mai exotice destinaţii, precum Indonezia, Filipine, Singapore, Maldive, Seychelles etc

În Dubai, Raffles mai are un hotel, Raffles Dubai, aflat în zona Bur Dubai. Aşadar, să nu faceţi confuzie! Noul hotel Raffles Palm Dubai se află în zona Palm Jumeirah şi este un hotel atât de luxos, încât îşi propune să devină cel mai luxos hotel din Orientul Mijlociu! De asemenea, locaţia se potriveşte foarte bine cu misiunea hotelului. Arhipelagul în formă de palmier (Palm Jumeirah) este una dintre cele mai cunoscute creații umane în materie de plaje amenajate, la nivel global. Considerată, inițial, “Cea de-a opta minunea a lumii”, insula Palmier a devenit emblematică pentru Dubai, regăsindu-se printre cele mai importante atracții ale Emiratelor Arabe, alături de Burj al Arab, Burj Khalifa sau Dubai Mall.

Ţinând cont de toate calităţile insulei The Palm Jumeirah, e lesne de înţeles că Raffles Palm Dubai este situat în locul cel mai potrivit, unde extravaganţa atinge cote maxime.

Odată ce intri aici, în cel mai nou hotel luxos din Dubai, simţi cum te învăluiesc parfumurile şi aromele orientale. Însă, dintre toate aceste parfumuri, parcă mirosul de nou este cel mai pregnant! Pentru că Raffles Palm Dubai tocmai ce şi-a deschis porţile, acum pe 21 septembrie 2021!

 

Raffles the Palm, hotel nou în Dubai! https://all.accor.com/B8Y0

Raffles the Palm, hotel nou în Dubai! https://all.accor.com/B8Y0

 

 

Vă propun un sejur high class în cel mai nou hotel luxos din Dubai: Raffles Palm Dubai, deschis pe 21 septembrie 2021!

 


Contactează-mă!

 

 

Raffles Palm Dubai, unul dintre cele mai impresionate hoteluri de lux din Dubai!

 

 

Design de lux şi arhitectură grandioasă

 

Raffles Palm Dubai este construit în formă de palat şi a fost creat de cei mai mari artizani care au folosit cele mai prețioase materiale. Şi astfel, este adus la viață de maeștrii din domeniile lor. Veţi admira aici materiale de lux şi pietre preţioase care vă fascinează, efectiv! De exemplu, candelabrul din lobby este înnobilat cu 40.000 de cristale Swarovski! O simfonie de lumini şi o atmosferă grandioasă care vă plasează în lumea atemporală. Ştiţi deja cât de mult îmi plac mie hotelurile care au în spate o poveste şi o temă de inspiraţie clasică, îmbinate cu elementele moderne ale arhitecturii şi tehnologiei actuale!

 

Raffles The Palm Dubai: Candelabrul din lobby cu 40.000 cristale Swarovski, foto@facebook/rafflesthepalmdubai

Raffles The Palm Dubai: Candelabrul din lobby cu 40.000 cristale Swarovski

 

“Bine ați venit la Raffles The Palm – singurul palat de acest gen care îmbină măiestria atemporală cu cultura socială vibrantă din Dubai, într-un mediu de lux” relatează  Dl Ayman GHARIB, Managerul hotelului.

sursa: https://all.accor.com/hotel/B8Y0/index.en.shtml?

 

https://all.accor.com/B8Y0

https://all.accor.com/B8Y0

https://all.accor.com/B8Y0

https://all.accor.com/B8Y0

 

Designul şi arhitectura sunt special gândite şi realizate pentru turistul care îţi doreşte o experienţă de vacanţă extravagantă şi care este obişnuit cu ospitalitate hotelieră la un nivel foarte sus. Mai mult decât atât, reprezentanţii Raffles Palm Dubai şi-au propus ca acest resort impresionant să devină cel mai luxos resort din Orientul Mijlociu. Locaţia privilegiată are vedere panoramică la Marea Arabiei care geografic, comunică cu Golful Persic. În plus, hotelul are şi vedere către orizontul iconic al Dubaiului, ceea ce înseamnă că se află la o scurtă distanţă de atracţiile vibrante din Dubai.

 

https://all.accor.com/B8Y0

https://all.accor.com/B8Y0

https://all.accor.com/B8Y0

https://all.accor.com/B8Y0

 

Din punctul meu de vedere, consider că oamenii care ar putea aprecia fiecare detaliu sofisticat al acestui nou hotel luxos din Dubai, sunt cei care au deja un istoric şi o cultură a vacanţelor premium şi extravagante. Această observaţie a mea nu aş vrea să pară discriminatorie, ci doar subliniază dorinţa mea de a recomanda servicii turistice potrivite. Pentru că altfel, un turist care, deşi ar avea posibilităţi financiare, dar nu ar avea o experienţă a hotelurilor extravagante, ar putea fi copleşit de aspectul grandios al acestui hotel.

 

 

Centru Spa emblematic

 

Raffles Palm Dubai are un centru Spa cu un design iconic, nemaivăzut până acum în Dubai, cu 23 de camere de tratament și două suite spa private, precum și cea mai mare piscină interioară a orașului.

Raffles Spa oferă tratamente exclusiviste de întinerire, inspirate din tradițiile asiatice ale Orientului Mijlociu. Acesta este mediul perfect pentru a te simţi precum un adevărat oaspete la palat, în mai mult de 1200 de metri pătrați de spaţiu pentru facilități de wellness.

Iar piscina în aer liber se întinde pe o lungime de 22 de metri și vă completează experiența Spa cu un jacuzzi în aer liber, șezlonguri cu apă și o piscină pentru copii.

 

https://all.accor.com/B8Y0

https://all.accor.com/B8Y0

https://all.accor.com/B8Y0

 

 

Raffles Palm Dubai: tarife promoţionale de deschidere!

 

Cât credeţi că ar putea costa un sejur la Raffles Palm Dubai? Foarte mult, nu? Îmi permit să vă contrazic şi să vă spun că tarifele sunt accesibile, mai ales pentru cei care sunt obişnuiţi cu vacanţe high-class.

Aşadar, în această perioadă, hotelul oferă tarife reduse, motiv pentru care întregul pachet turistic la Raffles Palm Dubai costă doar:

1500 EUR/persoană, sejur 7 nopţi cu mic dejun şi toate serviciile incluse (bilet de avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenţă turistică şi asigurare medicală -inclusiv Covid Protection). 

Tariful menţionat este valabil în limita locurilor disponibile.

 

Pentru detalii şi rezervări, eu, Anca Pavel, vă răspund rapid!


Contactează-mă!

 

foto @https://all.accor.com/hotel/B8Y0/index.en.shtml?

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>