Nou! Se deschide Dubai Eye, cea mai nouă atracţie din Dubai!

Dubai Eye (Roata din Dubai) este cea mai nouă atracţie din Dubai care se va deschide pe 21 octombrie 2021! De ce este atât de impresionantă Roata din Dubai şi ce experienţe le va oferi turiştilor, vă spun imediat!

 

Dubai este, fără doar şi poate, locul unde tot timpul apare câte ceva spectaculos în peisaj, chiar la propriu spus! Ştim deja de atâta timp că, inovaţia, tehnologia şi măiestria creatorilor ating potenţialul maxim în Dubai.

Dubai Eye (Roata din Dubai) sau Ain Dubai pe numele său oficial, se anunţă a fi încă o atracţie fascinantă din Dubai care, cel mai probabil, va concura lejer cu celebrele atracţii la înălţime, precum Burj Khalifa sau Frame. Ştiţi Frame, nu? Este un punct de reper arhitectural reprezentativ. Deţine recordul mondial pentru cea mai mare construcţie de tip ramă/cadru din lume. O nebunie arhitecturală specifică Dubaiului, evident!

 

Roata din Dubai este încă o atracție pe lista recordurilor mondiale care urmează să fie doborâte în Dubai!

Uriașa roată are o înălțime de 210 m, ceea ce o face cea mai înaltă de acest fel din lume. Evident, depăşeşte London Eye din Londra (135 m) pentru că aproape tot ce se construieşte în Dubai ajunge pe lista recordurilor.

 

Roata din Dubai (Ain Dubai) se va deschide pe 21 octombrie 2021!

 

Această construcţie impresionantă se află în fața popularei plaje Jumeirah Beach Residences (JBR) și oferă priveliști la 360 de grade asupra întregului orizont din Dubai. Portul superb (Dubai Marina), precum şi privelişti spre faimoasele locaţii Palm Jumeirah şi Burj Al Arab le veţi putea admira de aici, din Dubai Eye!

Chiar acum 4 ani, eram acolo, admiram construcţia şi mă întrebam când va fi gata!

 

Pe 21 octombrie 2021 se deschide Dubai Eye, cea mai nouă atracţie din Dubai!

Pe 21 octombrie 2021 se deschide Dubai Eye, cea mai nouă atracţie din Dubai!

 

 

Dubai Eye, cea mai nouă atracţie din Dubai!

 

Dincolo de construcţia şi înălţimea impresionante, Roata va fi o atracţie pentru divertisment, mai ales. Este împărţită în cabine specifice, astfel încât experienţa să fie inedită pentru toţi turiştii.

Cabinele observator sunt dedicate celor care vor să admire priveliştea, să facă poze memorabile sau să surprindă apusul la o înălţime de 210 m şi o rotire la 360 grade.

Cabinele de socializare sunt un fel de Skybaruri, potrivite celor care îşi doresc să iasă cu prietenii, să socializeze şi să servească masa la înălţime.

De asemenea, există şi cabine private dedicate, evident, celor care îşi doresc intimitate şi momente romantice sau evenimente private. Vă puteţi imagina că aceste cabine sunt atât de spaţioase, încât pot susţine şi evenimente cu o amploare mai mare, precum nunţi sau festivităţi culturale?

 

 

 

Biletele se pot cumpăra în funcţie de tipul cabinei în care doreşti să “călătoreşti”. Detalii aici: https://www.aindubai.com/en/buy-tickets#observation-cabins

 

Aşadar, Dubai aduce noutăţi tot timpul, iar acum, în această perioadă este mai dinamic ca oricând. Pe 1 octombrie s-a deschis şi Expo Dubai, cel mai mare centru de expoziţii din lume! Am scris aici mai multe informaţii: https://ancapavel.ro/s-a-deschis-expo-2020-in-dubai/

Acestea fiind spuse, consider că acum este perioada ideală să mergeţi în Dubai! Iar în contextul Covid, Emiratele Arabe sunt în continuare pe lista verde, ceea ce simplifică mult procedurile de călătorie!

Iar dacă nu aveţi timp pentru căutări şi rezervări, eu, Anca Pavel vă pot ajuta să rezervaţi un sejur memorabil în Dubai!

 


Contactează-mă!

 

foto@ANCAPAVEL.RO

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>