The Palm Jumeirah Dubai - Insula palmier

Jumeirah Zabeel Saray

Jumeirah Zabeel Saray Hotel Dubai nu este doar un hotel de lux din Dubai, ci un loc desprins parcă din poveştile 1001 de nopţi. Stilul arhitectural otoman se împleteşte elegant cu elementele arăbeşti, încât simţi că te-ai putea afla într-un muzeu de artă!

Hotelul Jumeirah Zabeel Saray este situat în zona de vest a arterei Crescent din renumitul arhipelag artificial, Palm Jumeirah. Oferă camere foarte luxoase cu balcon privat, vedere la Golful Persic și acces gratuit nelimitat la parcul acvatic Wild Wadi. Printre alte facilități se numără o piscină în aer liber, 10 restaurante și un bar.

Toate camerele de la Jumeirah Zabeel Saray au tematică otomană, podea cu parchet şi tavan înalt. Sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Baia privată include o cadă din marmură şi articole de toaletă luxoase.

La acest hotel s-a filmat Misiune Imposibilă 4 cu Tom Cruise.

vacanta in Dubai la hotelul Jumeirah Zabeel Saray

foto: fandango.com

Oaspeţii pot beneficia de o varietate mare de tratamente la centrul spa Talise Ottoman, care are cea mai mare baie turcească din Orientul Mijlociu.

Iar amatorii de mişcare pot alege dintre dotările sportive precum centrul de fitness și facilitățile pentru tenis şi ciclism.

Cele 10 restaurante ale hotelului oferă specialităţi din întreaga lume, cum ar fi preparate turcești, la Lalezar sau delicatese de inspiraţie italiană la Plaj, care are vedere la Golful Persic. Barul Voda pune la dispoziție o varietate mare de tipuri de votcă într-un decor elegant.

De asemenea, hotelul oferă un serviciu de transfer gratuit la parcul acvatic Wild Wadi, în zona Madinat Jumeirah, la Hotelul Jumeirah Beach, la Burj Khalifa/centrul Dubaiului şi la clădirea DIFC.

Pentru ofertă şi tarife la hotelul Jumeirah Zabeel Saray mă poţi contacta:


Contactează-mă!

Ești interesat/ă de o vacanță în Dubai?


Contactează-mă!