The Palm Jumeirah Dubai - Insula palmier

Acest arhipelag în formă de palmier este una dintre cele mai cunoscute creații umane în materie de plaje amenajate, la nivel global. Este cea mai mică dintre cele trei insule pe care Dubai a plănuit să le amenajeze, alături de Palm Jebel Ali și Palm Deira.

Considerată, inițial, “Cea de-a opta minunea a lumii”, insula Palmier a devenit iconică pentru Dubai, regăsindu-se printre cele mai importante atracții ale Emiratelor Arabe, alături de Burj al Arab, Burj Khalifa sau Dubai Mall.

Trunchiul palmierului are o lungime de 2 km iar coroana este compusă din 17 frunze, înconjurate de o fâșie de nisip sub formă de semilună.

Proiectul Palm Jumeirah a fost lansat în anul 2001, iar începând din 2006, întreaga insulă nou creată s-a dezvoltat din ce în ce mai rapid, tot atunci făcându-și apariția primele 40.000 de vile și apartamente de lux.

vacanta in Dubai

 

SKYDIVE DUBAI (PALM DROP ZONE)

AL SUFOUH ROAD | DUBAI MARINADUBAI, UNITED ARAB EMIRATES

vacanta in Dubai

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care să ajungi la Palm Jumeirah. Poți trăi o experiență cu muuultă adrenalină, care merită din plin!

Vei trăi o senzaţie intensă şi deosebită, chiar dacă ai mai făcut sărituri până acum, asta pentru că vederea deasupra „palmierului” la aproape 4000 demetri este super tare!

Staff-ul instructorilor este foarte amabil, „săritor” şi profesionist.

Îţi recomand să îţi rezervi marea săritură, online, din timp.

O poţi face aici -> http://www.skydivedubai.ae/book-an-experience.html

@ wtete.com, blog.kudyobook.com, visitdubai.com

 

Tururi, activități și experiențe locale din Dubai:

 

Ești interesat/ă de o vacanță în Dubai?


Contactează-mă!

Recomandări

Cauta mai multe  

10 locuri unde copiii pot înota cu delfinii

Am scris despre înotul cu delfinii, am recomandat această experiență prietenilor și clienților și toți s-au întors fericiți. Nici nu se putea altfel! Delfinii sunt creaturi inteligente, prietenoase și pupăcioase, alături de care te simți în siguranță. Iată 10 locuri recomandate pentru înotul cu delfinii. Anul acesta, fără să vreau, înotul cu delfinii s-a întors pe prima pagină a agendei …

Continuă să citești  

Revelion “la cald”: Dubai sau Egipt?

Ţi-ai făcut planurile de Revelion? N-am nimic împotriva Revelioanelor petrecute acasă, dar ia pune în balanţă frigul, zăpada, transportul îngreunat şi mocirla autohtone cu petrecerile cu cocktailuri şi artificii extravagante, forfota bazarurilor şi relaxarea la soare, la marginea piscinei sau mării. Pentru mine, alegerea e simplă! Iar pentru cei ca mine, care caută destinaţii “calde” pentru Revelion, există opţiuni variate, …

Continuă să citești