The Palm Jumeirah Dubai - Insula palmier

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah

sejur in Dubai la Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah este la 3 minute pe jos față de plajă. Situat pe insula pitorească Palm Jumeirah, acest complex stil palat oferă suite luxoase cu vedere la lagună sau la Golful Arabic. Proprietatea pune la dispoziţia oaspeţilor un centru spa cu servicii complete şi o plajă de nisip privată cu vedere la orizontul oraşului Dubai.

Suitele de la Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah includ o zonă de sufragerie/living, o bucătărie complet utilată şi un balcon privat. Toate suitele au DVD player, TV cu ecran plat de 40 inch şi sistem audio Hi-Fi.

Restaurantul elegant Brunello serveşte preparate culinare mediteraneene autentice. În zona de grătar de lângă plajă puteţi savura fripturi suculente şi fructe de mare. Barul K-West oferă cocktailuri şi trabucuri.

Oaspeţii se pot relaxa la umbra palmierilor care înconjoară piscina spaţioasă de pe malul mării sau pot face mişcare la sala de fitness dotată cu echipamente ultramoderne. Personalul experimentat al centrului spa oferă împachetări corporale relaxante, servicii de manichiură şi mai multe tratamente de înfrumuseţare.

@booking.com

Ești interesat/ă de o vacanță în Dubai?


Contactează-mă!