Top 5 motive pentru o vacanţă în Sharm el Sheikh, Egipt

Îţi voi spune în cele ce urmează cum îţi poţi petrece o vacanţă memorabilă aici şi care sunt motivele principale pentru a merge în Sharm El Sheikh în această perioadă!

Mie, Sharm El Sheikh îmi e foarte drag! Îmi place staţiunea în sine, dar cel mai tare îmi place aerul de relaxare, care combină istoria fabuloasă a zonei cu dezvoltarea industriei hoteliere şi a turismului. De fapt, motorul lui Sharm El Sheikh este chiar turismul, ceea ce înseamnă că toată lumea, de la personalul hotelurilor la localnici, se va strădui să îţi facă şederea plăcută.

 

Vacanţă în Sharm El Sheikh, Egipt - ANCAPAVEL.RO

Vacanţă în Sharm El Sheikh, Egipt – ANCAPAVEL.RO

 

Iar dacă îţi doreşti să îţi petreci întreaga vacanţa nu doar la plajă, crede-mă că există destule motive pentru a veni aici. Sharm El Sheikh îţi oferă un gust autentic al vieții și culturii egiptene!

 

Top 5 motive pentru a vizita Sharm El Sheikh

 

1. Una dintre cele mai importante destinații de scufundări din lume 

Coasta de sud a Golfului Aqaba, între Insula Tiran și Parcul Național Ras Mohammed este una dintre cele mai impresionante peisaje subacvatice din lume. Apele cristaline, varietatea incredibilă de pești exotici şi recifurile colorate de corali constituie un adevărat paradis al scufundărilor. Astfel, îţi poţi da seama uşor că Sharm El Sheikh ocupă o poziție privilegiată aici, dedicându-se exclusiv vacanțelor la mare şi scufundărilor de clasă mondială.

 

Scuba diving în Marea Roșie, Sharm El Sheikh - ANCAPAVEL.RO

Scuba diving în Marea Roșie, Sharm El Sheikh – ANCAPAVEL.RO

Ești interesat/ă de o vacanță în Egipt, Sharm El Sheikh?


Contactează-mă!

 

 

2. Safari în deşert 

Este una din experienţele locale pe care nu trebuie să le ratezi! Plimbarea cu ATV-urile prin deşertul Nabq îţi va arăta cât de autentic şi aventuros poate fi Sharm El Sheikh. O tură pe ATV pe dunele de nisip face parte din activitățile cele mai îndrăgite de turişti. De asemenea, excursia în deșert include şi plimbare pe cămile și cină la beduini. Întreaga aventură costă aproximativ 30 USD.

 

vacanta in Sharm El Sheikh, Egipt

Safari în deşert cu ATV – vacanţele turiştilor mei – ANCAPAVEL.RO

 

Doar dacă vacanțele și călătoriile sunt pasiunile tale, îți recomand acest E-book:

 

recomandări de vacanță

 

Descarcă PDF

 

3. Locuri autentice cu arome orientale

Orașul vechi din Sharm El Sheikh este cap de listă. Deoarece nu face parte din zonele turistice majore din regiune, aici locuiesc mulți localnici, unde atmosfera culturii egiptene se simte cel mai bine.

Pentru cei pasionaţi de locuri şi localuri autentice, Old Market Sharm (Piața veche) este plină de bazare cu suveniruri, iar aici preţurile sunt în general mai mici, faţă de cele din ​​centrele turistice, precum Golful Naama. Ce găseşti în Old Market: ierburi aromate şi condimente, suveniruri, bijuterii, accesorii şi îmbrăcăminte din piele, bumbac, produse de olărit, decoraţiuni. Dar oare ce nu poţi găsi aici?

 

Vacanta in Sharm El Sheikh, Egipt, ANCAPAVEL.RO

Piaţa veche din Sharm El Sheikh – ANCAPAVEL.RO

Ești interesat/ă de o vacanță în Egipt, Sharm El Sheikh?


Contactează-mă!

4. Vreme excelentă pentru plajă şi baie

Dacă te întrebi cum este vremea în Sharm El Sheikh în această perioadă, află că este numai bună pentru plajă şi baie în Marea Roşie. Sunt peste 25 de grade în aer şi peste 22 de grade în apă.

Temperatura apei în Marea Roşie coboară foarte rar sub 20 de grade, însă, sezonul preferat de turişti este cuprins între octombrie şi iunie; la mijlocul sezonului, în februarie, temperatura medie a aerului ajunge la 24-26 de grade, temperaturi perfecte pentru vizitarea obiectivelor turistice sau pur şi simplu, pentru relaxare pe plajă. În schimb, în lunile iulie şi august  temperaturile sunt destul de ridicate. Însă, acest lucru nu este îngrijorător, căci, datorită umidităţii scăzute, aerul este mult mai uşor respirabil, faţă de staţiunile europene, în mijlocul verii.

 

Vacanţă în Sharm El Sheikh, Egipt, ANCAPAVEL.RO

Vacanţă în Sharm El Sheikh, Egipt, ANCAPAVEL.RO

Vacanţă în Sharm El Sheikh, Egipt, ANCAPAVEL.RO

 

Doar dacă vacanțele și călătoriile sunt pasiunile tale, îți recomand acest E-book:

 

recomandări de vacanță

 

Descarcă PDF

 

5. Pachete turistice cu zboruri directe şi tarife reduse!

Sharm El Sheikh este printre puţinele destinaţii cu aromă exotică, la tarife accesibile şi zbor direct, de scurtă durată (3 ore). Şi pentru că am amintit de pachete şi tarife accesibile, iată ce îţi recomand:

 

Rezervă direct, o vacanță completă în Sharm El Sheikh, Egipt, la unul dintre hotelurile la care am fost și eu şi pe care ți le recomand:

STELLA DI MARE BEACH HOTEL & SPA 5*, tarif 2 adulţi: 1035 EUR/sejur/ 7 nopţi cu demipensiune

RADISSON BLU RESORT SHARM 4*, tarif 2 adulţi: 1170 EUR/ sejur 7 nopţi cu all inclusive

JAZ MIRABEL BEACH RESORT 5*, tarif 2 adulţi: 1218 EUR/ sejur 7 nopţi cu all inclusive

BARON RESORT SHARM EL SHEIKH 5*, tarif 2 adulţi: 1841 EUR/ sejur 7 nopţi cu ultra all inclusive

RIXOS SHARM EL SHEIKH RESORT 5*, tarif 2 adulţi: 1833 EUR/ sejur 7 nopţi cu ultra all inclusive

 

Ești interesat/ă de o vacanță în Egipt, Sharm El Sheikh?


Contactează-mă!

 

Tururi, activități și experiențe locale din Sharm El Sheikh:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile