Regnum Carya Resort, Antalya: vacanță de lux cu acces gratuit la concert Jennifer Lopez

Vara asta, poți avea o vacanță de lux cu absolut tot ce îți poți dori, plus acces gratuit la o experiență pop de senzație: acces gratuit la concert Jennifer Lopez, într-o locație senzaţională: Regnum Carya Resort 5*, Antalya.

Antalya e, în continuare, numărul 1 pe lista clienților mei. Înțeleg foarte bine de ce: are absolut tot ce îți poți dori. Peisajele sunt superbe, oamenii sunt primitori și știu să facă turism. În plus, găsești vacanțe de orice fel la prețuri mult mai bune decât ce ai plăti altundeva pentru același nivel de confort – și, în fine, e foarte aproape. Nu te trambalezi la capătul lumii pentru o experiență de vis, ci ajungi la ea în câteva ore, cu drumul la aeroport cu tot.

Iar dacă vrei o experiență de lux la o aruncătură de băț, pune în capul listei resortul Regnum Carya. E în top 10 luxury hotels în Antalya și Travelers Choice 2019 Winner pe Tripadvisor, și nu e greu să vezi de ce. Apartamentele și vilele lor oferă nu doar lux, ci și intimitate – ca să nu mai vorbesc despre priveliștile spre parcul minunat sau spre mare. Vei fi cucerit și de spațiile generoase: nu doar în afara hotelului, ci și înăuntru, în camere, în holuri, în restaurante. Aici te simți în altă lume, unde totul e generos, confortabil, perfect funcțional, îngrijit în cele mai mici detalii.

 

Cireașa de pe tort: Jennifer Lopez în concert la Regnum Carya

Regnum Carya e deocamdată singurul hotel din Antalya care organizează astfel de experiențe VIP, cu nume de vârf din industria muzicală internațională. Arena lor e cireașa de pe tort: unică în Antalya, cu o investiție de 9 milioane de euro și o acustică tot de milioane. Aici au mai concertat Rita Ora, Tom Jones și mulți alții – depinde ce generație de pop icons te atrage mai tare. Dacă vrei să vezi și alte concerte din vara asta, lista lor e foarte promițătoare – eu sunt cu ochii şi pe James Arthur, câștigătorul X Factor.

 

 

Desigur, senzația verii e Jennifer Lopez! Pe 6 august 2019 concertează la Regnum Carya Resort din Antalya!

 

Cu 80 de milioane de albume vândute și o prezență super-activă pe scenele din toată lumea, JLo e una dintre cele mai celebre figuri din lumea muzicii pop. În plus, are niște concerte super-dinamice, cu scenografie spectaculoasă, coreografii și schimbări de costume extravagante, care mie mi se par cam pe la nivelul concertelor Madonnei. E, fără exagerare, o super-experiență, chiar și pentru cei care nu sunt fani JLo. Ai ocazia să o vezi, de aproape, într-un cadru mai restrâns şi să o prinzi mai simplu în poze! Pe stadioane e mai obositoare treaba asta.

 

 

 

 

Toți turiștii cazați la Regnum în perioada concertului JLo (cu sejur de minimum 7 nopți) au acces gratuit la concert.

 

De exemplu, un sejur de 7 nopți în perioada 5-12 august, cu avion și servicii complete (plus acces gratuit la concert) pentru 2 adulți, costă 5400 EUR.


Contactează-mă!

 

Garantat, este un tarif justificat de nivelul și complexitatea serviciilor. Cei care caută servicii premium n-au de ce să ezite să cumpere pachetul.

Pentru cei din afara hotelului, prețul biletului la concertul lui Jennifer Lopez este de 300 EUR/persoană. Biletele se pot cumpăra de la recepția hotelului sau online: http://promo.regnumhotels.com/JenniferLopezEN

Recomand să le iei cât mai din timp!

 

Distracție

Regnum e un resort cu absolut tot ce îți poți dori. Se mândrește cu terenuri de golf excelente, restaurante de top – confirm din toată inima! – și câteva experiențe speciale pentru toate gusturile.

 

Terenuri de golf - Regnum Carya Resort 5* Belek - Antalya foto @regnumhotels.com

Terenuri de golf – Regnum Carya Resort 5* Belek – Antalya foto @regnumhotels.com

 

Aqua World

Dacă mergi cu cei mici (sau chiar și ceva mai mari), Aqua World e o oprire obligatorie. Piscine mici și mari, cu valuri sau fără, tobogane, snack-uri – în fine, aici găsești tot ce îți trebuie ca să-i ții ocupați pe copii. Iar tu, cu o băutură și o revistă, poți sta la soare să lenevești. Sau nu!

 

Aqua Park + Regnum Carya Resort 5* Belek - Antalya

Aqua Park + Regnum Carya Resort 5* Belek – Antalya foto @regnumhotels.com

 

Parc de aventuri

32 de platforme, 3 pereți de cățărat și o tiroliană de 60 de metri sunt doar câteva dintre punctele pe care le bifează parcul de aventuri din Regnum Carya. Sunt niveluri de accesibilitate pentru toate preferințele, dar pot să confirm că traseul pentru avansați e, pe cât de epuizant, pe atât de satisfăcător. Iar tiroliana e una din atracţiile preferate de aici.

 

Adventure Park - vacanță la Regnum Carya Resort 5* Belek - Antalya

Adventure Park – Regnum Carya Resort 5* Belek – Antalya foto @regnumhotels.com

 

Land of Legends

Acces gratuit ai și la foarte noul Land of Legends, un fel de parc de distracții next-level. Ai aici 70 de tobogane, de la mici la unele de dimensiuni impresionante. Am văzut adulți care au ezitat să se dea pe cele mai lungi, dar eu, una, sunt mare amatoare de distracție cu tentă sportivă, așa că recomand fără rețineri bălăceala super-energică. În plus, recomand typhoon-coasterul. Ce e? O să vezi. Țipete și distracție garantate!

 

vacanță la Land of Legends - Antalya

Land of Legends – Antalya
foto @thelandoflegendsthemepark.com

 

În plus pe lângă toate astea, la Regnum mai ai săli și ore de fitness, terenuri de sport, petreceri la marginea piscinei sau pe plajă, discotecă pentru copii… nici nu știu, sincer, ce ți-ai putea dori și nu e pe lista lor. În plus, restaurantele (slăbiciunea mea) sunt senzaționale. Fructe de mare, autentic turcesc, oriental, italienesc – în fine, pentru toate gusturile!

 

Dacă vrei să afli mai multe şi să o vezi pe Jennifer Lopez într-una din cele mai frumoase locaţii din Antalya, dă-mi un semn! 


Contactează-mă!

 

foto cover: @https://www.timeout.com/israel/music/jennifer-lopez-concert

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>