Impresii de la turişti: “Bodrum este o destinaţie perfectă pentru familia noastră!”

Bodrum este un loc de vacanță care oferă totul: peisaje şi cadre naturale spectaculoase, plaje frumoase, hoteluri din toate categoriile, restaurante și locaţii pitoreşti, atracții istorice, locuri relaxante la malul mării, iar lista continuă!

 

Dacă vrei să călătoreşti cu familia, Bodrum te aşteaptă cu hoteluri all inclusive potrivite pentru voi, cu locuri special amenajate, facilităţi şi program pentru cei mici.

 

Aşa au spus şi turiştii mei, o familie foarte amabilă, cu o fetiţă de 3 ani, care se bucură de fiecare moment al vacanţei, alături de părinţii ei.

Comunicăm foarte frumos, sunt deschişi la recomandările şi sugestiile mele, încât nici nu îmi vine să cred că nu ne cunoaştem personal!

După o experienţă reuşită în Skiathos, Grecia şi Sharm El Sheikh, Egipt, anul acesta au vrut să încerce “patria all inclusive”, Turcia. Şi pentru că şi-au dorit o vacanţă în cadrul unui resort, dar şi un loc cu peisaje pitoreşti, cu plimbări şi explorare, am ştiut că Bodrum este o idee inspirată pentru ei, motiv pentru care au optat pentru un sejur mai lung, de 14 nopţi. Propunerea mea de cazare a fost hotelul Vogue Bodrum 5*, care după părerea mea, este cea mai bună alegere din Bodrum pentru familiile cu copii.

Un sejur aici nu este deloc ieftin, dar merită investiţia. Pe lângă facilităţile multiple pentru micuţii turişti (club cu activităţi distractive şi recreative pentru copii, teren de joacă, mâncare pentru copii), Vogue Bodrum are şi un aqua park impresionant, cu multe tobogane, piscine şi animaţie. Iar turiştii mei au fost de aceeaşi părere.

Iată o scurtă impresie a lor, chiar din perioada sejurului:

“Mulţumesc mult pentru recomandarea de vacanţă. Bodrum este o destinaţie foarte frumoasă, iar hotelul Vogue s-a potrivit perfect familiei noastre. Mai avem doar 1 zi de vacanţă şi deja începe să îmi fie dor de acest loc ?
Am mers 2 zile cu maşina şi am descoperit locuri fabuloase. Recomandaţi-le celor care vor mai alege Bodrum să închirieze maşina şi să vadă cât mai mult din peninsulă, este foarte frumoasă!
V-am trimis câteva poze. Mulţumesc mult încă o dată!”

 

 

Alte motive să alegi Bodrum pentru vacanţa ta:

1.Diversitate

Bodrum este poate cea mai complexă şi plină de viaţă staţiune turistică din Turcia şi nu numai! Ai senzaţia că ai ajuns într-un loc unde sunt adunate mai multe destinaţii laolaltă, precum Ibiza, Santorini, Rodos, Antalya. Mulţi consideră că Ibiza este pe primul loc la distracţii, însă eu cred că şi Bodrum merită un loc fruntaş, pentru că oferă atâtea oportunităţi de distracţie: baruri cool, terase, cluburi şi restaurante, încât pur şi simplu nu ştii cu ce să începi Dacă ar fi să mă gândesc la locurile în care mi-aş organiza o vacanţă perfectă, cu siguranţă aş pune Bodrum pe listă. E locul în care te poţi plimba cu familia printre ruinele antice, te poţi întâlni la plajă cu Cristiano Ronaldo, Kate Moss sau membrii familiei regale britanice – sau poţi petrece în club până dimineaţa. Indiferent ce fel de vacanţă îţi doreşti, Bodrum are cu ce să te încânte!

 

2. Peisajele

Pentru mine, pe primul loc în Bodrum sunt peisajele. Peninsula Bodrum, o limbă de pământ care se întinde în largul Mării Egee, e în sine un punct de atracţie, cu munţi şi dealuri care par să calce apele limpezi, cu drumuri şerpuite şi sătucuri liniştite de pescari. Orăşelul e o mică parte din frumuseţea zonei, perfect desenat între coasta vălurită şi marea albastră, dar zona în întregime e ca o carte poştală trimisă dintr-o vacanţă perfectă. Eu am rămas cu gândul la marina Bodrum şi la livezile de măslini de pe coastă, dar recunosc că şi combinaţia tipic mediteraneană de culori e greu de uitat.

 

Doar dacă vacanțele și călătoriile sunt pasiunile tale, îți recomand acest E-book:

 

recomandări de vacanță

 

Descarcă PDF

 

3. Hotelurile

Am remarcat demult – şi nu sunt singura – că turcii ştiu să facă turism. Clientul e cel mai important şi orăşelul se învârte în jurul acestui concept. Hotelurile din Bodrum sunt de toate felurile şi pentru toate gusturile, mai toate cu piscine şi terase atractive, acces la internet wireless (desigur, ţinând cont de faptul că internetul nu funcţionează foarte bine în Turcia) şi distracţie până târziu în noapte, fără să fie prea gălăgioase ca în unele locuri… pe care prefer să nu le numesc. În plus, puţine locuri oferă lux autentic la preţuri atât de accesibile.

Citeşte aici toate avantajele pe care le oferă Bodrum pentru o vacanţă perfectă

 

ANCAPAVEL.RO - vacanță all inclusive în Bodrum, Turcia

 

Așadar, am vrut să îți împărtășesc și ție ideea de a alege Bodrum pentru următoarea ta vacanță de vară all inclusive, pentru că sunt foarte multe avantaje și atracții pe care acestă stațiune foarte frumoasă, din Turcia, le are de oferit.

Cauţi şi tu o vacanţă all inclusive în Bodrum? Pentru detalii, oferte personalizate şi rezervări, te ajut cu plăcere!


Contactează-mă!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>