Vacanţă la Disneyland Paris – impresii de la turişti

Inspirația este cuvântul cheie al blogului meu, așa că vreau să îți ofer și mai multe posibilități de a te bucura de vacanţe inspirate și de a afla experienţa turiștilor mei, ce îți poate fi de folos.

Aşa cum ştii deja, îmi place să ofer atenţie deosebită feedbackului primit de la turiştii mei. Să aflu direct de la ei detaliile despre experienţa lor de la faţa locului, cu eventuale sugestii de îmbunătăţire, acolo unde cazul sau pur şi simplu, să aflu cum o vacanţă bine aleasă i-a făcut fericiţi!

Oana, o turistă dragă mie, din Braşov, şi-a petrecut câteva zile de vacanţă la Disneyland Paris, împreună cu fiica sa, Celine.

 

Mi-a plăcut feedbackul pe care mi l-a transmis, pentru că oferă informaţii utile ce te pot inspira şi pe tine în alegerea vacanţei la Disneyland:

“Hotelul Cheyenne a fost o alegere foarte bună, de fapt, pentru 2 stele, chiar excelentă. S-a renovat în 2016 şi totul este nou, personal care face curăţenie zilnic, impecabil. Locaţie ideală, shuttle-ul de la hotel ajunge în 3 minute la parcul Disney. Hotelul dispune de un Starbucks, magazine de suveniruri şi 2 restaurante (mese gen bufet- meniu adult în jur de 25-30 eur şi de copil 20-25 eur). În zona parcurilor se mănâncă peste tot cam la fel, iar pentru cei care doresc flexibilitate, recomand pachetul fără mese, aşa cum am procedat şi eu. Turiştii pot alege la faţa locului unde mănâncă, iar preţurile sunt cam la fel.

De asemenea, recomand pachetul, aşa cum l-am rezervat şi eu, prin intermediul Ancăi: hotel, bilete de avion, transferuri, bilete intrări la parcurile Disneyland, per total este mai avantajos decât a le achiziţiona separat. Transferul de la aeroport la hotel este foarte convenient întrucât e chiar de la terminalul unde aterizezi şi autocarele parchează chiar în faţă. Iar dacă hotelul este unul din lista Disney, intrările sunt incluse (plus beneficiezi de fast track şi early entrance).”

 

Pentru pachete turistice, suport şi consultanţă, te ajut cu plăcere!


Contactează-mă!

 

 

Alte informaţii despre Disneyland:

Ce oferă Disneyland Paris?

Peste 50 de atracţii: Pirates of the Caribbean, Indiana JonesTM and the Temple of Peril, Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy, The Twilight Zone Tower of Terror, Cars Quatre Roues Rallye.

Disney Village este visul iubitorului de cumpărături. Aici vei găsi restaurante, magazine şi spectacole.

Economiseşte timp cu FASTPASS! Acesta este un serviciu gratuit cu ajutorul căruia nu va trebui sa stai la cozi pentru a vizita cele mai populare atracţii din Parcurile Disney.

Nu rata Disney Dreams, un final de vis al unei zile magice şi Disney Magic on Parade! Este vorba de paradele de la sfârşitul zilei petrecute în parc, unde cei mici vor avea ocazia să-şi întâlnească eroii!

Vizitează Disneyland în sezoanele magice: Festivalul Primăverii, Vara, Festivalul Halloween, Crăciunul plin de magie, etc.

Disneyland Paris te poate ajuta să îi sărbătoreşti ziua de naştere a copilului tău sau alte ocazii speciale, cu pregătirea în avans a tortului şi a mesei cu personajele Disney, la unul din restaurantele tematice.

Hoteluri tematice Disney  situate în inima complexului şi care pot fi rezervate cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completă.

 

Care sunt cele mai căutate atracţii?

Disneyland Paris are 2 parcuri tematice, Disneyland Park și Walt Disney Studios.

Fiecare vizitator are locațiile lui preferate. Să vedem care sunt și ale tale!

De îndată ce ai urcat în trenul ce face turul Parcului, Disneyland Railroad, coboară la Fantasyland, Discoveryland, Adventureland și Frontierland.

 

Atracţii noi!

Pe 26 martie 2017, Disneyland Paris a împlinit 25 ani, ocazie ce a adus atracţii noi!

Disney illuminations este un spectacol de lumini care se va desfăşura în fiecare seară, pe fundalul castelului Frumoasei Adormite. Focuri de artificii spectaculoase, proiecţii de lumini şi efecte speciale, toate acestea vor oferi o privelişte care îi va impresiona foarte mult pe cei mici, dar şi pe tine, ca adult. Vei vedea…

Iar Mickey Mouse va fi ghidul tău în lumea poveştilor clasice marca Disney, dar şi a celor mai noi.

Vezi aici şi alte atracţii Disneyland

 

2

 

Promoţii!

Oferta Specială 4 = 2 (plăteşti 2 şi stai 4 nopţi)

Oferta este valabilă pentru sejur între 21.03.2018 – 06.11.2018 şi pentru rezervări efectuate până la data de 05.02.2018, în limita locurilor disponibile.

  • Copiii 3 – 6.99 ani au gratuitate;
  • Copiii intre 7 şi 11.99 achită tarif special de copil;
  • Copiii peste 11.99 ani, vor achita tarif de adult.

 

 

foto: arhivă personală turişti; disneylandparis.com

  1. Adriana says:

    Oferta Specială 4 = 2 (plăteşti 2 şi stai 4 nopţi)

    Buna ziua!
    As dori si eu o oferta pentru sejur pentru 2 adulti si 2 copii (8 si 11ani).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>