Vă invit într-o croazieră ca în filme!

Am pregătit pentru voi o serie de recomandări speciale pentru călătorii de tip croazieră. Programele pe care vi le-am propus includ toate serviciile importante la bord, taxele aeroportuare, însoțitor de grup, plus biletul de avion cu plecare din București sau Cluj Napoca spre orașele port de îmbarcare!

 

Vă invit într-o croazieră ca în filme!

Efectiv, ca în filme! Navele de croazieră din programele pe care vi le-am propus sunt, de-a dreptul, încântătoare și ne introduc în atmosfera de croazieră de poveste.

MSC EURIBIA, MSC FANTASIA, MSC DIVINA, COSTA FASCINOSA, COSTA TOSCANA  sunt nave celebre de croazieră ce străbat apele mărilor și ale oceanelor din lumea întreagă! Și sunt echipate cu toate serviciile necesare la bord pentru o experiență fabuloasă!

Cabine interioare și exterioare elegante, restaurante bufet și a la carte, activități sportive, activități de divertisment pentru adulți și copii, personal calificat poliglot sunt principalele atuuri ale unei experiențe pe un asemenea vas de croazieră.

Așadar, indiferent că mergeți pe croazieră cu familia, în cupluri sau cu gașca, eu vă spun că veți avea o experiență memorabilă!

 

Recomandare Anca Pavel: Croaziere cu MSC EURIBIA, MSC FANTASIA, MSC DIVINA, COSTA FASCINOSA

Recomandare Anca Pavel: Croaziere cu MSC EURIBIA, MSC FANTASIA, MSC DIVINA, COSTA FASCINOSA

 


Contactează-mă!

 

 

MSC EURIBIA, Croazieră de grup în Fiordurile Norvegiei, în perioada 05.08-12.08

 

Tarif de la 1499 EUR/persoană (toate serviciile incluse, inclusiv biletul de avion spre portul de îmbarcare și retur!)

 

MSC Euribia, noua navă lansată în 2023, poartă numele zeiței antice care valorifica vântul, vremea și constelațiile pentru a stăpâni mările. Este o navă unică unde arta întâlnește inovația și datorită căreia navigarea pe marea albastră nu a fost nicicând mai frumoasă!

 

 

În cele ce urmează, vă prezint itinerariul crozierei MSC Euribia în Fiordurile Norvegiei!

 

Itinerariu: Germania – Fiordurile Norvegiei

 

Ziua 1, 05 august 2023, Kiel

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni si zbor catre Hamburg. Transfer la Kiel si imbarcare pe MSC Euribia, cea mai noua si inovatoare nava a MSC Cruises.

Ziua 2, 06 august 2023, Copenhaga

Copenhaga este, fara niciun dubiu, cea mai primitoare capitala a Europei de Nord! De la curajosii vikingi, la castele antice si palate, la stradute pavate, case din lemn si o anumita sculptura a Micii Sirene, Copenhaga este o poveste moderna cu final fericit. Coloratul cartier Nyhavn cu cafenele si restaurantele sale, Palatul Amalienborg sau resedinta de iarna a regilor danezi, Gradinile Tivoli – cel mai faimos parc de distranctii din Danemarca sunt doar cateva din minunile Copenhagai!

Ziua 3, 07 august 2023, Navigare

Azi navigam! Timp din belsug pentru a vedea un spectacol de teatru sau sa ne relaxam la SPA sau sa savuram un cocktail delicios intr-unul din barurile de pe nava!

Ziua 4, 08 august 2023, Hellesylt

O destinatie care pune accentul pe natura, zona Hellesylt este una iconica, presarata cu cascade spectaculoase si cu ferme – acum parasite – care amintesc de un alt fel de viata. Din Hellesylt poti face o excursie la Geiranger, considerat a fi unul dintre cele mai frumoase fiorduri din lume, fiind inclus in lista patrimoniului mondial Unesco.

Ziua 5, 09 august 2023, Alesund

Alesund este faimos pentru arhitectura sa art nouveau, fiind unul dintre cele mai frumoase orașe port din Norvegia. Veți vedea clădiri cu turnuri elegante și vârfuri ascuțite, mărginind străzile centrului vechi.

Ziua 6, 10 august 2023, Flaam

Un satuc minunat, cu doar 400 de locuitori,  inconjurat de munti cu crestele inzapezite, presarati cu cascade si ferme izolate. Flaam se lauda cu cel mai dramatic traseu de cale ferata din Europa, o ora in care se parcurg 20 de km printre stanci, chei, tuneluri, cascade si natura salbatica, trenul urcand prin Valea Flaam pana la platoul Myrdal.

Ziua 7, 11 august 2023, Navigare

Zilele pe mare inseamna o multitudine de activitati cu echipa de divertisment. Diverse concursuri si lectii de dans, de gatit sau origami. Doar sa cititi cu atentie programul, pe tot parcursul zilei se intampla ceva interesant!

Ziua 8, 12 august 2023, Kiel

Debarcare de pe MSC Euribia, transfer la aeroportul din Hamburg si zbor catre Bucuresti.

 

 


Contactează-mă!

 

 

MSC FANTASIA, Croazieră de grup în Islanda, în perioada 20.08-31.08

 

Tarif de la 1799 EUR/persoană (toate serviciile incluse, inclusiv biletul de avion spre portul de îmbarcare și retur!)

 

 

 

 

În cele ce urmează, vă prezint itinerariul crozierei MSC Fantasia în Islanda, în perioada 20.08-31.08!

 

Itinerariu: Germania – Islanda – Regatul Unit

 

Ziua 1, 20 august 2023, Kiel

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni sau Cluj Napoca (in functie de alegere) si zbor catre Hamburg. Transfer la Kiel si imbarcare pe MSC Fantasia.

Ziua 2, 21 august 2023, Navigare

Zilele pe mare inseamna o multitudine de activitati cu echipa de divertisment. Doar sa cititi cu atentie programul, pe tot parcursul zilei se intampla ceva interesant!

Ziua 3, 22 august 2023, Kirkwall, Insulele Orkney

Kirkwall gazduieste una dintre cele mai frumoase cladiri medievale din intreaga Scotie – Catedrala St. Magnus. Situata chiar in inima orasului, frumoasa catedrala din caramida rosie a fost consruita de Viking-ul Rognvald in secolul al XII-lea si este numita de localnici “Lumina Nordului”. Stradute care parca nu s-au alterat de-a lungul secolelor ne conduc pasii catre alte obiective precum Palatul Episcopului si Palatul Contelui.

Ziua 4, 23 august 2023, Navigare

Azi navigam! Putem participa la diverse concursuri si lectii de dans, de gatit sau face shopping.

Zilele 5 – 6, 24 august 2023, Reykjavik

Islanda este taramul ghetarilor si vulcanilor, al campurilor de lava si campiilor verzi, al izvoarelor termale fierbinti si raurilor inghetate pline de somon!  Un paradis natural care gazduieste o cultura veche si complexa. Reykjavik este cel mai nordic oras capitala al lumii si poarta catre minunile naturale ale Islandei! Laguna Albastra, un spa geotermal exterior care are      efecte miraculoase asupra pielii si Cascada de aur (Gullfoss) cel mai des acoperita de curcubee si cu o cadere spectaculoasa de apa sunt cele mai vizitate  obiective din Islanda. Parcul National Thingvellir, arie protejata si zona de mare valoare istorica, geologica si culturala, include cel mai mare lac natural al Islandei si privelisti incredibile ale riftului asociat cu Dorsala Medio-Atlantica, care marcheaza limita dintre placile tectonice europeana și nord-americana. Pe langa acestea, merita sa petrecem timp si in capitala Islandei, Reykjavik, un amestec fascinant de traditie si tehnologie moderna.

Ziua 7, 26 august 2023, Isafjordur

Azi ancoram in Isafjordur, un mic oras cu origini antice. Aici gasim cea mai veche casa de pe teritorul Islandei, construita in 1743. Trecutul iese in evidenta si in vechiul oras Nedstikaupstadur, unde, pe la mijlocul secolului al XV-lea, comerciantii islandezi si norvegieni se intalneau. Un spectacol al naturii gasim in Naustahvilft (in traducere scaunul trolului), o depresiune de forma unei semilune incadrata de muntii care inconjoara Fiordul Isafjordur. Legenda spune ca depresiunea a fost creata de un troll surprins de razele soarelui in timp ce isi racorea picioarele in apa Fiordului. Fie credem legenda fie stiinta care spune ca valea a fost sapata in timpul ultimei ere glaciare…

Ziua 8, 27 august 2023, Akureyri

Orasul Akureyri este reprezentativ pentru Taramul de Foc si Gheata si poarta catre peisajele dramatice ale Islandei: cratere, lacuri vulcanice si cascade maiestuoase. Godafoss sau Cascada Zeilor este una dintre cele mai frumoase si populare atractii ale Islandei, o cadere de 12 m intr-un canion sapat de raul Skjalfandafljot. Gradinile botanice unde puteti admira mai mult de 7500 de plante si avand majoritatea speciilor florei islandeze. Lacul Myvatn, cel mai mare sanctuar de pasari al Europei unde intalnim un amestec magic de vegetatie abundenta si peisaje modelate de lava. Baile Naturale Myvatn va ofera posibilitatea sa va bucurati de peisaj in timp de va scufundati in ape calde,  acoperiti de norii de abur care se ridica dintr-o fisura adanca a scoartei pamantului. O experienta pentru trup si suflet!

Ziua 9, 28 august 2023, Navigare

O noua zi de navigare si, de ce nu, o zi plina de shopping in magazinele de la bord!

Ziua 10, 29 august 2023, Lerwick, Insulele Shetland

Capitala Insulelor Shetland, Lerwick este localizat la 60 grade nord intre Norvegia si coasta nordica a Scotiei. Un oras port cochet, facut faimos de postul BBC, cu case victoriene si o singura strada comerciala care merita vazuta. Poti opta si pentru o vizita la Clickimin Broch cea mai veche asezare din Insulele Shetland, ocupata fiind inca din 700 iH si pana in 600 dH.

 

Ziua 11, 30 august 2023, Navigare

Activitati cu echipa de divertisment, mancaruri delicioase, relaxare, concursuri si muzica live.

Ziua 12, 31 august 2023, Kiel

Debarcare de pe MSC Fantasia, transfer la aeroport si zbor catre casa.

 


Contactează-mă!

 

 

COSTA FASCINOSA, Croazieră de grup în Capitalele Baltice, în perioada 29.08-07.09

 

Tarif de la 1399 EUR/persoană (toate serviciile incluse, inclusiv biletul de avion spre portul de îmbarcare și retur!)

 

 

În cele ce urmează, vă prezint itinerariul crozierei MSC Fascinosa în Capitalele Baltice!

 

Itinerariu: Germania – Suedia – Finland – Estonia- Letonia – Lituania

Ziua 1, 29 august 2023, Kiel

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni si zbor catre Hamburg. Transfer la Kiel si imbarcare pe Costa Fascinosa.

Ziua 2, 30 august 2023, Navigare

Fiind zi pe mare, au loc o multitudine de activitati cu echipa de divertisment. Diverse concursuri si lectii de dans, de gatit etc. Doar sa cititi cu atenție programul de la bord, pe tot parcursul zilei se intampla ceva interesant.

Zilele 3 – 4, 31 august –  01 septembrie 2023, Stockholm

Putem afirma, fara niciun dubiu, ca Stockholm este unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei. Construit pe paisprezece insule, in locul unde apele dulci ale Lacului Malaren le intalnesc pe cele sarate ale Marii Baltice, Stockholm este o metropola hi-tech cu bulevarde largi si arhitectura eleganta. Stockholm este cunoscut pentru Gamla Stan – unul dintre cel mai bine conservate centre vechi medievale din Europa si Muzeul Vasa – cel mai vizitat muzeu din Scandinavia. Piesa centrala a muzeului este nava de lupta Vasa, construita in 1628 si recuperata din apele portului Stocklom dupa 333 de ani!

Ziua 5, 02 septembrie 2023, Helsinki

Helsinki este cunoscut ca “Orasul Alb al Nordului” datorita numeroaselor cladiri din granit in nuante pale. 73% din suprafata orasului este acoperita de apa, presarata cu insule si insulite urbane! Piata Senatului, Catedrala si strada Mannerheim sunt opriri obligatorii pentru orice turist in Helsinki.

Ziua 6

04 septembrie 2023, Tallinn

Capitala Estoniei este pe cat de pasnica pe atat de plina de viata, absolut fotogenica si fermecatoare! Un oras unde casele comerciantilor nobili, bisericile antice si stradutele medievale creaza o atmosfera aparte.  Alegeti sa vizitati Castelul Toompea, azi casa a Parlamentului, Biserica Ortodoxa Rusa a lui Alexandru Nevsky sau Farmacia din secolul al XVlea.

 

Ziua 7

04 septembrie 2023, Riga

Riga nu este numai cel mai mare oras de la Marea Baltica, avand mai mult de 600.000 de locuitori ci si unul dintre cele mai interesante din punct de vedere arhitectural. Cladiri medievale in centrul vechi, exemple unice de arhitectura Art Nouveau, constructii din lemn care au supravietuit secolelor, biserici de la originile orasului dar si cladiri moderne se combina pentru a crea bijuteria unica numita Riga. O plimbare prin centrul vechi este obligatorie, ale sale strazi – patrimoniu mondial Unesco – iti vor dezvalui la fiecare pas arhitectura romanesca, gotica si baroca. Un festin vizual!

 

Ziua 8, 05 septembrie 2023, Klaipeda

Daca ar fi sa descriem orasul port Klaipeda in trei cuvinte, acestea ar fi: liniste, cultura si creativitate. Klaipeda este de departe cel mai bogat din punct de vedere istoric oras al Lituaniei – fiind fosta capitala a Prusiei-, cu spirit german, strazi pietruite, cladiri incantatoare si sculpturi unice.

 

Ziua 9, 06 septembrie 2023, Navigare

O zi de navigare, perfecta pentru relaxare si, de ce nu, shopping la bord.

 

Ziua 10, 07 septembrie 2023, Kiel

Debarcare de pe Costa Fascinosa, transfer la aeroport si zbor catre casa.

 


Contactează-mă!

 

 

MSC DIVINA, Croazieră de grup în Malta și Grecia, în perioada 06.10-13.10

 

Tarif de la 1499 EUR/persoană (toate serviciile incluse, inclusiv biletul de avion spre portul de îmbarcare și retur!)

 

MSC DIVINA, o interpretare spațioasă, ultra modernă ce te învăluie în confort și o mare diversitate de facilități sportive și de relaxare, cu un divertisment de clasă mondială. Acum puteți explora mările și oceanele așa cum n-au mai fost explorate nicicând, de la bordul unei nave care este pur și simplu divină.

 

 

În continuare, vă prezint itinerariul crozierei MSC Divina în Malta și în Grecia!

 

Itinerariu: Malta – Grecia

 

Ziua 1, 06 octombrie 2023, Malta

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru zborul cu destinatia Malta. Arhipelagul Maltez este o regiune cu peisaje remarcabile, arhitectura istorica si trei situri incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO. Pe insula Malta, orase precum Valletta si Mdina medievala dezvaluie trecutul antic al insulei.  Suntem preluati pentru transfer la Hotel 3* Mic dejun , unde ne cazam pentru 2 nopti.

 

Ziua 2, 07 Octombrie 2023, Malta

Imediat dupa micul dejun ne pregatim sa vizam Malta!

Excursie de o zi in Malta (pranz inclus) – 8 ore

Un tur ghidat care strabate strazile pline de viata din Capitala Maltei, Valletta, vizitand Gradinile Barrakka, care ofera o vedere uluitoare asupra Marelui Port, urmata de Co-Catedrala Sf. Ioan, impodobita cu bogatii care dateaza din vremea Cavalerilor Maltei.

Apoi continuaam spre vechea capitala – Mdina (nu este inclusa Catedrala), cunoscuta si sub numele de orasul tacut. Grupul se va plimba pe strazile intortocheate ale orasului vechi ajungand la bastioanele impunatoare de unde grupul poate admira privelistea panoramica care stapaneste cea mai mare parte a insulei. Grupul va merge apoi la Dingli Cliff pentru o oprire foto pitoreasca. Revenim la hotel pentru cazare.

 

Ziua 3, 08 octombrie 2023, Malta

Excursie Marsaxlokk + Vittoriosa (3 orase) –  Tur 4 ore (fara pranz)

Plecam de la hotel imediat dupa micul dejun cu bagaje. Incepem cu o vizita cu oprirea principala din Vittoriosa – prima casa a Cavalerilor Sf. Ioan inainte ca Valletta sa fie construita si unde a avut loc Marele Asediu din 1565. Grupul se va plimba pe aleile intortocheate si va admira cladirile istorice inca existente. Apoi continuati cu satul pitoresc de pescari Marsaxlokk, unde se poate admira malul marii marginit de barci colorate malteze „Luzzu” pictate in rosu, albastru si galben traditional.

Excursia se va termina cu transfer in port, unde ne vom imbarca pe vasul MSC Divina. Incepe croaziera!

 

Ziua 4, 9 octombrie, Navigare

Azi navigam! Timp din belsug pentru a vedea un spectacol de teatru sau sa ne relaxam la SPA, piscine sau sa savuram un cocktail delicios intr-unul din barurile de pe nava! Fiind zi pe mare, au loc o multitudine de activitati cu echipa de divertisment. Diverse concursuri si lectii de dans, de gatit sau origami. Doar sa cititi cu atentie programul, pe tot parcursul zilei se intampla ceva interesant!

 

Ziua 5, 10 octombrie, Santorini

Insula romanticelor rasarituri si apusuri de soare. Cand va apropiati de Santorini pe apa, este greu sa nu fiti uimiti de stancile abrupte care se inalta deasupra unei mari de turcoaz, iar faptul ca navigati intr-un crater imens al unui fost vulcan si in fata aveti o insula formata de o antica eruptie este dincolo de orice imaginatie. Armonia dintre apa de cristal albastru si satele albe Fira si Oia ce se revarsa din varful stancilor spre mare este cu adevarat exceptionala.

 

Ziua 6, 11 octombrie 2023, Mykonos

Insula este foarte des comparata cu Ibiza sau Saint Tropez datorita frumusetii, atmosferei speciale si a distractiilor. Mykonos sau Chora este principala asezare de pe insula si este un sat fermecator, cu case albe si nenumarate biserici si mori de vant. Plajele din Mykonos sunt celebre ca fiind unele dintre cele mai frumoase din lume, datorita apelor cristaline si a nisipului auriu fin. Exista o multime de legende care vorbesc despre acest loc deosebit de popular. Una dintre acestea sustine ca aici s-a desfasurat lupta dintre Zeus si Titani, iar insula a capatat numele in cinstea lui Mykonos, nepotul zeului Apollo.

             

 Ziua 7, 12 octombrie 2023, Navigare

Azi navigam! Timp din belsug pentru a vedea un spectacol de teatru sau sa ne relaxam la SPA, piscine sau sa savuram un cocktail delicios intr-unul din barurile de pe nava! Fiind zi pe mare, au loc o multitudine de activitati cu echipa de divertisment. Diverse concursuri si lectii de dans, de gatit sau origami. Doar sa cititi cu atentie programul, pe tot parcursul zilei se intampla ceva interesant!

 

 Ziua 8, 13 octombrie 2023, Civitavecchia

Astazi debarcarm in Civitaveccia!

Suntem preluati pentru transfer catre aeroportul din Roma, pentru a ne imbarca pe zborul spre Bucuresti. Ne intoarcem acasa!

 

 

Acestea fiind spuse, nu îmi mai rămâne decât să vă invit într-o croazieră ca în filme!

Pentru suport și rezervări, vă răspund cu plăcere!


Contactează-mă!

 

 

Vă invit într-o croazieră ca în filme!

Vă invit într-o croazieră ca în filme!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>