Târgul de iahturi din Dubai. Cum arată o ambarcaţiune de 20 de milioane de euro?

Târgul de iahturi şi-a deschis recent porţile în Dubai şi demonstrează ce înseamnă răsfăţ în Emiratele Arabe Unite.

Producători din 55 de ţări au prezentat publicului peste 450 de modele de ambarcaţiuni, siguri că vor avea cui să le vândă, deşi preţul unui iaht de lux ajunge la 10 milioane de EUR!

 

 

O companie olandeză le prezintă şeicilor din Emirate cel mai mare iaht de la târg. Se numeşte Asya, are 47 de metri lungime şi două motoare puternice. De designul interior s-a ocupat o firmă de renume din Londra. Priveşte aici imaginile spectaculoase!

 

Sara Gioanola, reprezentant Hessen declară: “Clienţii din Orientul Mijlociu vor ambarcaţiuni cu spaţiu generos. Anul viitor vom scoate pe piaţă o ambarcaţiune cu o lungime de peste 80 de metri.”

Un constructor italian a adus în Emirate iahtul Aratuga. Ambarcaţiunea are 42 de metri lungime, un cinematograf în interior şi o piscină exterioară. Nu este de mirare, aşadar, că preţul depăşeşte suma de 20 de milioane de EUR. Compania este convinsă, însă, că va găsi uşor un cumpărător. Iar organizatorii evenimentului îi dau dreptate.

Saeed Hareb, organizator declară: “A fost inaugurat un nou canal în Dubai, iar asta va creşte cererea pentru ambarcaţiuni. Este în proiect şi un nou port, ce va putea primi 400 de vase.”

Estimările arată că piaţa ambarcaţiunilor de lux din Orientul Mijlociu a crescut în fiecare dintre ultimii 6 ani, cu aproape 6 procente.

Erwin Bamps, reprezentantul companiei Gulf Craft: “În special în Emirate, există o comunitate foarte mare de persoane care adoră să navigheze. Nu fac asta doar pentru a se afişa cu cea mai nouă achiziţie. Pentru aceşti oameni este un mod plăcut de a-şi petrece timpul liber.”

Din ofertă nu lipsesc, bineînţeles, iahturile care au inclus în preţ un submarin. Dar, cei care au deja o ambarcaţiune îşi pot cumpăra separat un asemenea vehicul. Costă 2.500.000 EUR şi poate coborî până la o adâncime de 300 de metri. Producătorul spune că, anul trecut, a vândut 7 exemplare unor clienţi care îl folosesc în activităţi de agrement.

Sursa: stirileprotv.ro

 

Şi pentru că am amintit de Dubai, îţi prezint aici un ghid cuprinzător pentru un sejur într-o lume de lux şi extravaganţă!

 


Contactează-mă!

 

@yachtcharterfleet.com; boatshowdubai.com; stirileprotv.ro

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>