Anca Pavel, despre noul site paveltravel.ro: “Acum, clientul își poate rezerva direct, vacanța dorită”

Cauți o vacanță și vrei să vizualizezi clar ofertele, destinațiile și hotelurile disponibile? Pe site-ul paveltravel.ro, lansat pe 1 mai 2019, poți să îți rezervi direct vacanța dorită!

Există numeroase oferte de vacanță în aproape toate destinațiile din întreaga lume. Dar ce diferențiază ofertele de succes de celelalte? Și de ce unii clienți aleg anumite agenții de turism în defavoarea altor agenții sau anumite site-uri de rezervări în locul altora?

Nivelul de calitate al serviciilor oferite este cel care face diferența în piață. Fiecare trebuie să se distingă prin ceva particular și să ofere calitate. Nu este ușor, e drept. Mai ales când viteza tehnologiei din prezent ne surprinde pe zi ce trece.

 

“Agenția de turism Pavel Travel are o vechime de 8 ani, deja. Însă era nevoie să fim la curent cu tehnologia prezentului și permanent updatați. Așa că am intrat într-o nouă etapă, cea a rezervărilor directe, online. Adică pe noul site, paveltravel.ro, clientul își poate configura singur vacanța dorită, poate căuta diferite oferte de vacanță și își poate rezerva sejurul, direct, pe site. De asemenea, poate achita cu cardul sau cu ordin de plată. Serviciul tehnologic este dezvoltat și oferit de TravelFuse.

 

Poţi rezerva, direct pe site, pachete complete de vacanțe charter, circuite exotice sau poţi rezerva doar cazare la hotelul dorit.

 

 

“În cel mai scurt timp, vor fi disponibile și croaziere, care sunt la mare căutare. Marele avantaj este că poți vedea ofertele și tarifele în timp real și că îți poți rezerva direct, vacanța dorită. Pe lângă toate aceste avantaje tehnologice foarte utile, agenția de turism Pavel Travel mizează pe relația cu clienții. Suportul nostru este continuu și vrem să fim mereu în sprijinul clienților. Clienții vor mai multe informații sau sfaturi despre anumite destinații, hoteluri şi experienţe locale. Sau suport tehnic pe site. Noi suntem gata să le acordăm timpul necesar pentru a fi mulțumiți și siguri de ceea ce cumpără.”

 

Anca Pavel – travel agency manager paveltravel.ro

Anca Pavel – travel agency manager paveltravel.ro

Marele avantaj este că poți vedea ofertele și tarifele în timp real și că îți poți rezerva direct, vacanța dorită.

 

oferte de vacanta paveltravel.ro

oferte de vacanta paveltravel.ro

Cele mai căutate oferte de vacanță 2019 sunt următoarele:

oferte vacanta de vara paveltravel.ro

Vacanță în Creta, Grecia

Creta este o destinație foarte frumoasă, pe care adesea o recomandăm familiilor cu copii. Avantajul principal pe care îl oferă o vacanță în Creta este diversitatea. Adică nu te limitezi la plajă sau la a petrece timpul în resort. Poți explora întreaga insulă. Aici sunt foarte multe atracții locale și poți face nenumărate excursii pe insulă.

 

Vacanță în Santorini, Grecia

Deja cunoscută pentru lunile de miere fabuloase, Santorini oferă niște priveliști absolut impresionante. Este o insulă foarte cochetă iar romantismul capătă amploare datorită cadrului natural deosebit. Marea Egee albastră și clădirile albe realizează o combinație splendidă. Iar hotelurile din Santorini sunt excelente. Piscine de tip infinity și restaurente de cea mai bună calitate sunt alte motive de a-ți petrece vacanța de vară în Santorini.

 

Vacanță în Antalya, Turcia

Antalya este cea mai cunoscută stațiune din Turcia şi un simbol al turismului dedicat familiilor cu copii. În Antalya vei găsi plaje cu nisip fin și cu intrare lină în apă. Aici există posibilitatea de a te bucura de sporturi de apă sau excursii în Bodrum sau Pammukale, vizitarea centrului Antalyei şi vei putea cunoaşte cultura locală. Pe lângă acestea, confortul, atenția orientată spre client, diversitatea şi belşugul sunt la cel mai înalt nivel. Îți recomand hotelurile din Belek, în mod special.

 

Vacanță în Bodrum, Turcia

Bodrum este o altă nestemată a litoralului din Turcia. Se află pe coasta turcească a Mării Egee. Aici, peisajul este superb. Natura este „pictată”  în verde, mixată cu albastrul apei şi cu încrețirile muntoase deosebite.
Marea Egee oferă ocazia să explorezi apele, recifurile și peșterile, iar în Halikarnas poți vizita ruinele fascinante ale orașului antic şi poț afla despre istoria sa bogată și farmecul magic. Şi tot Marea Egee îţi oferă posibilitatea de a vizita într-o croazieră, insulele greceşti Rodos şi Kos, plecând din portul din Bodrum.

 

Vacanță în Tenerife, Spania

Tenerife este cea mai mare insulă dintre cunoscutele insule Canare, ale Oceanului Atlantic. Poți alege fără îndoială, o vacanță în Tenerife, pentru că aici te vei bucura de multe atracții. Vei descoperi plaje exotice, munți și păduri verzi și întinse și poți face baie în ocean, lângă stâncile înalte ale insulei. Sau poți merge la o plimbare spre pădurile tropicale sau poți vizita diferite muzee și temple istorie. Aici, chiar în miezul insulei, se află Pico del Teide – cel mai înalt munte din Spania, vulcan activ care în anul 2007 a fost consemnat în Patrimoniul Omenirii al UNESCO.

 

Vacanță în Mallorca, Spania

Mallorca este o insulă extraordinară. Probabil ai văzut fotografii sau ai citit despre Mallorca și despre cât de frumoasă se arată natura, aici. Însă ce vreau să reții despre o vacanță în Mallorca este uriașa posibilitate de explorare și de excursii pe care le poți face aici. Nu te limita la plajă și la ideea de hotel. Străbate Mallorca în lung și în lat, pe cât posibil. O drumeție la Tramuntana sau până la Capdepera, printre roșcove și plantații de măslini sunt doar două exemple pe care le poți reține.

 

Vacanță în Sharm El Sheikh, Egipt

Majoritatea dintre cei care aleg o vacanță în Sharm El Sheikh sunt fie cupluri, fie familii cu copii, care vor să se bucure de plajă, soare, dar care vor să guste mai mult din spiritul oriental. Pe lângă cunoscutele plimbări cu cămila sau jeep safari, aici poți alege numeroase excursii prin care poți călători înapoi, în timp. Un tur la Mănăstirea Sf. Ecaterina sau pe Muntele Sinai sunt experiențe pe care nu le-aș rata. De asemenea, Sharm El Sheikh este o destinație cunoscută pentru cei care vor să încerce snorkeling-ul.

 

Și pe lângă vacanțele de vară cu avion charter, foarte căutate au început să fie circuitele și vacanțele exotice. Printre cele mai dorite sunt Mexic, Republica Dominicană, Brazilia, Thailanda, Sri Lanka sau Zanzibar.

 

Așadar Pavel Travel este agenția care promite să îți aducă oferte de vacanță avantajoase, de calitate și o funcționalitate cât mai bună.

 


Contactează-mă!

  1. Ene Mariana says:

    Bună ziua m-ar interesa pentru o excursie în țările nordice ,fiordurile din Norvegia cu aurora boreala si nopțile albe.Stiu ca astea sunt in Iunie- iulie dar doresc pentru anul 2020,aștept oferta dumneavoastră. Multumesc

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>