Pachete corporate de la Art & Craft – cadouri inspirate și avantajoase!

Art & Craft a lansat - exclusiv online - pachetele corporate: pachete de cadouri ideale pentru cei dragi, pentru partenerii de afaceri sau pentru străinii care ne vizitează țara.

Îți voi spune ce îmi place la aceste pachete corporate, care sunt principalele avantaje pentru a opta pentru un astfel de pachet și care este preferatul meu.

În primul rând, Art & Craft pune la dispoziție patru categorii de astfel de pachete, care se găsesc EXCLUSIV ONLINE:

 

pachete corporate Art & Craft

 

CALITATE

Primul lucru care m-a atras la produsele din magazinele Art & Craft a fost calitatea materialelor folosite, modalitatea cochetă de prezentare și atenția la detalii. Toate acestea, împreună, sunt foarte importante atunci când vrem să oferim un cadou unei persoane, pentru că bucuria de a oferi trebuie să fie cel puțin egală cu bucuria de a primi. Ori un cadou inspirat și de calitate înseamnă apreciere, atenție și o mare bucurie.

 

PREȚ AVANTAJOS

Pe lângă calitatea oferită, te sfătuiesc să optezi pentru un pachet corporate datorită faptului că este mai consistent și mai avantajos ca preț decât dacă ai achiziționa produsele, separat. În funcție de gusturile dar și în funcție de bugetul tău, poți alege pachetul cel mai avantajos pentru tine. Spre exemplu, prețul pachetelor începe de la 80 lei și ajunge până la 315 lei, deci ai posibilitatea să alegi dintre mai multe variante și diverse combinații de produse. De asemenea, asocierea produselor este foarte bine făcută, deci nu mai este nevoie să te gândești: oare ce s-ar mai potrivi alături de o cutie de trufe de ciocolată?

 

DIVERSITATE

Totuși, dacă spiritul creativ nu îți dă pace, Art & Craft îți oferă și posibilitatea de a-ți personaliza unul dintre pachete, după gustul și ideile tale. Tot ce trebuie să faci pentru asta este să trimiți un mail la adresa comenzi@artandcraft.ro și să specifici preferințele tale. Iar în ceea ce privește modalitatea de ambalare, ai la dispoziție trei variante: pungă, cutie sau coș, printr-o singură bifă pe modalitatea de ambalare dorită, după ce ți-ai ales pachetul.

 

PREFERATUL MEU:

Pachetul Romanian Folk este favoritul meu 🙂

pachet corporate Romanian Folk - Art & Craft

pachet corporate Romanian Folk – Art & Craft

 

În mod evident, fiecare pachet are farmecul său, fiecare piesă componentă oferindu-i o tematică deosebită și un spirit specific. Însă acest pachet reprezintă, pentru mine, o alegere care înglobează mai multe obiecte preferate și acoperă o plajă largă de gusturi.

 

Pachetul Romanian Folk conține:

  • O farfurie din ceramică de Horezu, cu diametrul de 20 de cm
  • O ploscă din lemn cu dimensiunea de 19 cm x 9.5 cm x 7 cm
  • Un set de două mascote din lemn
  • O sticlă de vin, marca Budureasca
  • O cutie de trufe de ciocolată “Greetings from Bucharest”

 

COMANDĂ ONLINE – SIMPLU ȘI SIGUR

La orice comandă online, este foarte important ca lucrurile să funcționeze cât mai simplu și cât mai eficient, iar Art & Craft a implementat o modalitate de comandă simplă, prietenoasă și sigură.

Îți alegi produsul sau pachetul dorit, îl adaugi în coș, selectezi varianta de ambalare (pungă, coș sau cutie), completezi datele de livrare și îți alegi modalitatea de plată.

 

Ca modalitate de plată, ai două variante:

  1. PLATĂ CU CARDUL
  2. PLATA LA DESTINAȚIE

 

Așadar, chiar dacă nu ești un cumpărător frecvent al produselor online, această variantă de achiziționare online este făcută pentru toată lumea.

Și dacă ai nevoie de alte informații, Art & Craft îți pune la dispoziție numărul de telefon: +40 730 711 728

 

comandă pachet online - Art & Craft

comandă pachet online – Art & Craft

 

Așadar, Art & Craft ne ajută să fim mai inspirați atunci când intenționăm să oferim cadouri deosebite, cu specific românesc.

 

Ca om de turism, am avut prilejul să vizitez numeroase locuri din lumea întreagă și pot să confirm că ceea ce rămâne în sufletul nostru după experiența vizitării unei destinații este unicitatea ei. Mai exact, senzația conștientă că acel loc este unic pe Pământ. De asemenea, nu pot nega faptul că țara noastră, deși are foarte multe lucruri de oferit oricărui turist din afară, nu este ajutată să își valorifice unicitatea, așa cum ar trebui. Și acesta este încă unul din motivele pentru care apreciez munca celor de la Art & Craft, pentru că dincolo de a facilita alegerea unui cadou frumos, contribuie la întărirea branding-ului nostru de țară, la promovarea spiritului nostru unic, românesc. Prin produse ca ia tradițională românească, farfuriile din ceramică, prin promovarea poveștii Contelui Dracula și a obiectelor din Transilvania sau prin intermediul dulciurilor delicioase precum prunele uscate în ciocolată sau nucile umplute.  Anca Pavel

 


Contactează-mă!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>