Luna de miere în Santorini, la tarife accesibile!

Ştim cu toţii că Santorini este o destinaţie de top pentru luna de miere şi vacanţe romantice.

În plus, dragostea și respectul pentru natura insulei Santorini, au inspirat multe cupluri să se căsătorească aici. Evenimentul mult dorit, poate fi organizat pe plajă, pe o barcă sau şi mai impresionant, pe coasta Caldera, cu vedere superbă a vulcanului.

 

divine-weddings-santorini-home-1

 

Photos-by-Stam_Santorini-wedding_Liam-collard-photography_Greece_AD-1011

 

1

 

Care sunt cele mai romantice locuri din Santorini?

Coasta Caldera oferă o vedere superbă a vulcanului, cu cel mai frumos apus de soare.

 

4446472036_7f25e342fe_b

 

Fira, capitala insulei Santorini, se află pe stânci, la 300 m deasupra Calderei, iar la baza stâncii se află vechiul port Skala. Ca să ajungi aici trebuie să cobori cele peste 500 de trepte din stâncă sau mai poţi coborî cu telefericul sau cu măgăruşii.

 

13087662_1120078374680755_7454569822783715843_n

 

Firostefani este o prelungire a capitalei şi practic, străbătând insula, nici nu îţi dai seama că ai ieşit din capitală. Aici, în Firostefani stâncile devin din ce în ce mai abrupte, iar priveliştea spre vulcan îţi taie respiraţia!

 

4985021838_18a7bb3555_b

 

Despre cazări şi tarife, pot spune că în Santorini vă puteţi bucura de vacanţe romantice la tarife foarte accesibile, pornind de la 1000 EUR/cuplu, sejur 7 nopţi. În plus, agenţiile de turism oferă pachete complete, în regim charter, cu plecări din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara. Astfel că tarifele pe care le menţionez includ şi biletele de avion.

De exemplu, un cuplu poate să îşi petreacă, excelent, luna de miere şi la hoteluri de 3*. Pentru că aici, în Santorini, cele mai multe hoteluri sunt de tip boutique, cochete, construite în stil tradiţional grecesc.

ADAMASTOS 3*  este un hotel boutique, localizat în sud-vestul Insulei Santorini, la 200 m de staţiunea Akrotiri, la 300 m de cea mai apropiată plajă “Caldera Beach”. La numai 3 km distanţă, în cel mai vestic punct al insulei puteti admira farul şi un apus de soare magnific. Ce frumos!

 

18501587

 

rivari-santorini-hotel_02

 

Din categoria 4*, am pentru voi câteva idei potrivite vacanţei voastre romantice. Iar bugetul este de 1400-1700 EUR/cuplu/sejur 7 nopţi.

IMPERIAL MED 4* în primul rând vi-l recomand pentru serviciile foarte bune! Este situat pe plaja retrasă Aghia Paraskevi. Mixul arhitectural de alb elegant, printre alei şi curţi înflorite abundent, vă încântă privirile!

 

8844626

 

8844742

 

REGINA MARE 4*

Regina Mare este construit chiar în marginea falezei, pe coasta de vest a insulei Santorini, la numai 2 km de orașul Fira – capitala insulei. Construit în filosofia ospitalităţii calde, combină tradiția, confortul și împrejurimile rafinate. Se află în cel mai înalt punct al staţiunii, oferind o vedere spectaculoasă spre magnificul apus de soare, apele albastre și adânci ale Mării Egee şi spre stâncile vulcanice.

 

emButoSh34775

 

MEDITERRANEAN WHITE 4* este încă o recomandare foarte bună, ţinând cont mai ales de raportul calitate/preţ. Tariful mediu pentru un sejur de 7 nopţi este 1400 EUR/cuplu/sejur 7 nopţi cu mic dejun.

Peste tot predomină puritatea albului mediteranean, aşa cum o spune şi denumirea…

 

86569331

 

86566634

 

Din categoria hotelurilor de lux, vorbim, desigur, de un buget mai mare, de peste 2000 EUR/cuplu/sejur 7 nopţi.

SAN ANTONIO  2015 Travelers’ Choice TripAdvisor

Conceptul “adults only” , piscină infinită frumoasă, grădinile exotice, precum și vederea superbă la mare, evidenţiază clar, faptul că este recomandat vacanţelor honeymoon.

 

homepage-top-slide-image

 

TAMARIX DEL MAR 

 

1

Acest complex luxos de suite se află în cea mai frumoasă staţiune de coastă din Santorini – Kamari, pe partea de est a insulei, la numai 150 m distanță de plaja cu acelaşi nume. Luxul accesibil, eleganţa tradiţională, incomparabila ospitalitate grecească, creează o ambianţă deosebită pentru turiştii pretenţioşi.
Recomand rezervarea din timp pentru că hotelul dispune de numai 23 de unităţi de cazare.

Aşadar, v-am recomandat, mai multe variante, astfel încât orice cuplu proaspăt căsătorit să se poată bucura de o vacanţă memorabilă.

Pentru suport şi rezervări, îţi stau la dispoziţie:


Contactează-mă!

 

 

foto: @santorini-luxury-hotels.com, yoursantoriniwedding.com, divineweddingsantorini.com, kelly mindell – Studio DIY, booking.com, flickr.com

 1. Motau Andrei says:

  Bună seara!
  Ne puteți face o oferta pentru luna de miere în santorini pentru perioada 1 august, plus minus o zi, doua, pentru 7 zile la un hotel de 4 stele.
  Buget 2000 euro care sa includă și biletele de avion.
  Mulțumesc,

 2. Turnagiu Iasmina says:

  Buna ziua ,
  A-și dori o oferta pentru luna de miere in Santorini pentru a doua jumătate a lunii Septembrie 2019 , 7 nopti cu tot cu bilete de avion , buget 1500 euro .
  Mulțumesc

 3. Stanciu Alina says:

  Bună seara!
  Ne puteți face o oferta pentru luna de miere în Santorini pentru luna septembrie, pentru 7 sau 10 zile la un hotel cu piscina privata.
  Buget 2000 euro care sa includă și biletele de avion.
  Mulțumesc

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile