City break la Praga cu degustare de vin

Pe 2 şi 3 iunie are loc la Praga festivalul degustării de vinuri autentice, cel mai mare festival de acest tip din Europa.

 

22367430549_9e99c0e503_b

 

Locaţie eveniment: New Town Hall, Charles Square

Program:  Friday, June 2nd (1:00PM – 9:00PM) and on Saturday, June 3rd (11:00AM– 7:00PM).

Biletele de acces la eveniment se pot cumpăra online.

 

Peste 60 de specialişti în degustare de vinuri (în special din regiunea monarhiei habsburgice și mulți alți oaspeți din alte regiuni, precum Austria, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Italia și Franța), vor veni la Praga să participe la acest eveniment important atât pentru ei, cât şi pentru tine ca turist. Perioada respectivă este excelentă pentru un city break la Praga, unde vremea este prielnică pentru o plimbare pe râul Vltava, care curge prin centrul oraşului, trecând prin locurile turistice importante precum Podul Carol, Castelul Praga, Biserica Sf Nicolae sau Teatrul Naţional.

 

 

Tariful unui pachet city break în perioada evenimentului (31 Mai – 04 Iunie), porneşte de la 310 eur/persoană pentru 4 nopţi de cazare cu mic dejun şi bilet de avion. În plus, ai inclus în pachet şi un tur pietonal cu ghid vorbitor de limba română.


Contactează-mă!

 

@prahapijevino.cz, youtube.com, czechairlines.com, flickr.com

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile