Snorkeling în Sharm El Sheikh

Marea Roşie este considerată cel mai interesant loc din lume pentru scufundări, cu cea mai bogată faună şi floră submarină.

Mă bucur că am trăit şi eu această experienţă, făcând snorkeling, în sufletul Mării Roşii, în parcul naţional Ras Mohammed, din partea sudică a Peninsulei Sinai, unde se află cele mai impresionante zone pentru scufundări. Este imposibil să nu ramâi impresionat de acest spectacol al naturii…

În parcul naţional Ras Mohammed despre care aminteam, poţi ajunge alegând o croazieră pe Marea Roşie. Această experienţă merită să o trăieşti din plin, mai ales în Sharm El Sheikh. Te îmbarci dimineaţa din portul din Sharm, ai 3 opriri pentru snorkeling, în zonele cele mai impresionante din cadrul parcului Ras Mohammed. Eu m-am simţit excelent! Nu mai făcusem până atunci snorkeling, dar a meritat să experimentez aici, în Sharm.

Între timp, te mai poţi bucura de soare, lenevind pe barcă… Prânzul este inclus în program, iar după amiaza eşti înapoi în port.

Pe lângă scufundări şi snorkeling, în Shaem El Sheikh mai poţi face windsurfing, kitesurf, parasailing, plimbări cu submarinul şi lista rămâne deschisă. De asemenea, pe lângă sporturile nautice, trebuie remarcate şi izvoarele de sulf ale staţiunii care sunt considerate remedii pentru cei care suferă de boli reumatice. Practic, structura litoralului egiptean este unică, deci este imposibil pentru un turist să se plictiseacă într-o astfel de destinaţie.


Contactează-mă!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile