Începe sezonul vacanțelor exotice!

Sunteţi gata să vă petreceţi vacanța într-un loc plin de aventură şi mister? Atunci, trebuie să vizitaţi una dintre destinaţiile exotice de vacanţă pe care vi le recomand în acest articol. Vă aşteaptă o varietate de destinaţii de vis și în acest sezon! Iar aşa cum ştiţi de ani buni, recomandările mele pentru vacanţe exotice impresionante sunt făcute cu maximă atenţie. Puteţi alege să vă bucuraţi de soare în insulele Maldive, Mauritius sau Seychelles, "perle" ale Oceanului Indian, să descoperiţi fascinanta Thailanda sau să vă rezervaţi experienţe memorabile în Republica Dominicana şi Jamaica! Haideți să facem împreună un scurt tur!

 

Maldive – insula top destinaţie pentru luna de miere

 

Dacă vă doriţi un loc perfect pentru luna de miere sau pur și simplu, relaxare totală, trebuie să luaţi în considerare Maldive. De ani buni, insulele Maldive sunt în topul destinaţiilor preferate pentru cei care vor o lună de miere într-un loc ca în paradis, dar şi pentru cupluri, grupuri de prieteni sau familiile cu copii. Peisajele uimitoare, plaja albă şi apa turcoaz sunt doar câteva din motivele pentru care Maldive este considerată una dintre cele mai romantice destinaţii de vacanţă.

 

 

Odată ajunşi în Maldive, veţi fi uimiţi de peisajele superbe. Insula este acoperită în cea mai mare parte de pădure tropicală şi este înconjurată de un recif de corali. Relaxarea la plajă şi scufundările sunt printre cele mai populare activități turistice, dacă le putem spune așa 🙂 Maldive este unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru scufundări, aşa că nu ezitaţi să încercaţi această activitate.

Iar o vacanţă de vis în Maldive se potrivește de minune cu o cazare cât mai confortabilă şi elegantă, iar aici veţi găsi numeroase resorturi care oferă intimitatea dorită şi posibilitatea de a admira peisaje uimitoare. Totodată, resorturile pun la dispoziţia turiştilor o mulţime de servicii şi facilitaţi, astfel încât ei să aibă asigurată o vacanţă de răsfăț.

 

Tarif recomandat Anca Pavel: 2500 EUR/persoană/ sejur 7 nopți cu all inclusive

 

 

Mauritius – un adevărat paradis tropical

 

Mauritius este o insula care măsoară doar 65 de kilometri în lungime și 45 de kilometri în lățime, de origine vulcanică şi înconjurată de recife de corali. Însă, în ciuda dimensiunilor sale mici, insula găzduiește o gamă variată de plante și animale exotice. Clima este tropicală, cu temperaturi calde pe tot parcursul anului.

 

 

Datorită frumuseţii sale naturale şi a climei tropicale extrem de plăcute, Insula Mauritius este o destinație turistică populară în întreaga lume. Vă veți convinge de acest lucru mai ales când veți vedea cu ochii voștri, plajele superbe, paradisiace, apele albastre limpezi oferă oportunități excelente pentru înot, snorkeling și scufundări, dar şi numeroasele parcuri naționale și rezervații care găzduiesc o varietate de animale sălbatice.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui paradis tropical, Mauritius este destinația perfectă pentru voi!

 

Tarif recomandat Anca Pavel: 2500 EUR/persoană/ sejur 7 nopți cu mic dejun


Contactează-mă!

 

 

Seychelles – un cadru natural unic colorat intens în verde şi albastru

 

Oare de ce insulele Seychelles sunt denumite și „Bijuteriile Oceanului Indian”? Toți turiștii mei și-au răspuns la această întrebare de îndată ce au văzut ” explozia” de verde și albastru din fiecare colțișor al acestor insule. Seychelles este un arhipelag de 115 insule tropicale situat în Oceanul Indian, la est de Kenya. Pe lîngă vegetația luxuriantă verde-albastră, aceste insule sunt renumite și pentru plajele lor frumoase, cu nisip alb şi apă turcoaz.

 

 

Interesant este și faptul că Seychelles constituie un sanctuar pentru unele dintre cele mai rare specii de plante și animale de pe glob. Le puteți vizita în Parcurile Naționale sau în mediul lor natural prin intermediul operatorilor locali care organizează excursii memorabile! Și dacă tot a venit vorba de excursii locale din Seychelles, vă recomand să faceți și un tur al insulelor cu o ambarcațiune privată. Este cel mai simplu și eficient mod de a cuprinde arhipelagul insulelor Seychelles.

În concluzie, datorită peisajelor unice şi a atmosferei relaxante, Insulele Seychelles sunt o destinaţie perfectă pentru vacanţe de vis, efectiv! Odată ajunşi în aici, vă veți convinge de toate aceste remarci ale mele.

 

Tarif recomandat Anca Pavel: 2500 EUR/persoană/ sejur 7 nopți cu mic dejun

 

 

Thailanda – o lume în sine

 

Majoritatea turiștilor mei care și-au dorit o vacanță exotică, au ales Thailanda, anul acesta. După cum probabil știți, Thailanda s-a redeschis în 2022, după ce fusese închisă din cauza restricțiilor Covid.

Cultura şi gastronomia thailandeză sunt unele dintre cele mai interesante şi variate din lume. Atunci când vizitaţi Thailanda, veţi avea ocazia să savurați mâncăruri delicioase tradiționale, să descoperiți superbele peisaje şi să întâlniți oameni simpli, minunaţi.

În plus, Thailanda oferă o gamă largă de activităţi, de la plajă şi excursii, la shopping şi vizitarea unor atracţii turistice unice. Aşadar, dacă sunteţi în căutarea unei destinaţii de vacanţă care să vă ofere toate aceste lucruri, atunci Thailanda este locul perfect pentru voi! Vă puteți inspira și din experințele turiștilor mei care s-au organizat foarte bine și eficient: https://ancapavel.ro/croaziera-in-insulele-phi-phi-din-thailanda/

 

 

Tarif recomandat Anca Pavel: 1800 EUR/persoană/ sejur 7 nopți cu mic dejun


Contactează-mă!

 

 

Republica Dominicana – cea mai populară destinaţie exotică din Marea Caraibilor

 

Cea mai populară destinaţie exotică din Marea Caraibilor este Republica Dominicană, fără doar și poate! De ani buni, există zboruri charter din București spre Republica Dominicană, astfel că mulți turiști români au vizitat deja această destinație spectaculoasă! Da, Dominicana este un spectacol în sine! Indiferent unde alegeți să stați, veți avea parte de soare, climat tropical şi atmosferă vibrantă, în ritmuri de bachata și merengue. Și, dacă vreți să descoperiți îndeaproape cultura şi civilizaţia dominicană, există multe locuri de vizitat precum Muzeul Naţional de Istorie, Catedrala din Santo Domingo sau situl arheologic La Isabela.

 

 

De asemenea, Republica Dominicană vă oferă posibilitatea să practicați o gamă largă de activităţi pentru că este o destinație foarte activă! Aici puteţi juca golf, puteţi face tururi şi excursii, puteţi vizita parcul naţional Los Haitises, puteţi face echitaţie şi multe altele. Totodată, Republica Dominicană este şi un loc pentru distracţie şi petreceri. Există multe cluburi şi baruri unde puteţi dansa şi savura cocteiluri exotice până în zori.

Acestea sunt câteva motive pentru care Republica Dominicană este cea mai populară destinaţie exotică din Marea Caraibilor. Mai departe, vă invit și pe voi să o descoperiți!

 

Tarif recomandat Anca Pavel: 1800 EUR/persoană/ sejur 7 nopți cu all inclusive

 

 

Jamaica – locul cu plaje paradisiace şi păduri tropicale

 

Din păcate, Jamaica nu este suficient de remarcată în oferta tour-operatorilor de turism din România, deși este una dintre cele mai fermecătoare şi mai exotice țări. Plajele sale sunt printre cele mai frumoase din lume, pădurile tropicale sunt pline de viaţă şi muzica reggae autentică este peste tot. Corelez această idee cu faptul că Bob Marley a fost una dintre cele mai influente figuri ale muzicii jamaicane şi a adus reggae la nivel mondial.

Nici eu nu am ajuns încă în Jamaica, însă din tot ceea ce am studiat și am aflat de la oameni avizați și turiști experimentați, vă pot spune că Jamaica are plaje uimitoare, cascade minunate și un ritm de viață care îți încântă inima. Pe lângă toate acestea, Jamaica este și una dintre cele mai ieftine destinații exotice. Biletul de avion constituie o mare parte din tariful pachetului turistic. În rest, cazările și excursiile locale sunt foarte accesibile. Puteți găsi tot ce vă interesează în Jamaica la un preț foarte bun.

Așadar, vă recomand Jamaica pentru viitoare vacanțe exotice, atât pentru peisaje, culori, atmosferă, cât şi pentru diversitatea activităţilor pe care le puteţi face aici.

 

 

Tarif recomandat Anca Pavel: 2000 EUR/persoană/ sejur 7 nopți cu all inclusive

 

 

Tarifele recomandate de mine sunt tarife medii și informative. Regimul de masă pe care vi l-am propus este în concordanță cu specificul fiecărei destinații. Pentru oferte personalizate, mă puteți contacta și discutăm punctual:

 


Contactează-mă!

 

foto@ANCAPAVEL.RO

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>