Early booking 2018! De ce e bine să-ţi rezervi vacanţa din timp?

S-au lansat pachetele de vacanță pentru sezonul 2018, în special cele de vară, care sunt cele mai așteptate de noi toți. Și odată cu aceste pachete, încep și reducerile early booking (reduceri timpurii). Îți recomand să ții cont de ele, dacă vrei să beneficiezi de tarife cât mai bune,dar şi de o gamă variată de hoteluri şi destinaţii pentru vacanțele tale!

 

Ce înseamnă Early booking pentru vacanța ta?

Întrebarea este importantă pentru că ne ajută pe fiecare dintre noi să putem lua decizii corecte în alegerea vacanțelor pe care ni le dorim și la care ne gândim un an întreg. Şi mai ales să şt procentul de reducere al pachetului turistic.

Ideea ofertelor early booking este: cumperi din timp, cu 4-5-6 luni înainte și beneficiezi de reduceri între 10-35% din valoarea standard a pachetului turistic.

 

Care este perioada acestor reduceri?

Sunt 4 praguri importante:

 • primul este valabil pentru rezervări până la 31.12.
 • al doilea prag este valabil pentru rezervări până la 31.01. Primele două praguri oferă, în general, cele mai mari reduceri, de până la 35%.
 • al treilea prag este valabil pentru rezervări până la 28.02
 • şi cel de-al patru prag are valabilitate până la 31.03.

Toate aceste informații au caracter general și se pot modifica/prelungi în funcție de oferta fiecărui hotel/pachet în parte.

 

De ce să cumperi pachete de vacanță cu early booking?

Primul motiv deja l-am prezentat, și anume reducerile semnificative. În afară de acest motiv principal, mai sunt și altele, pe care, din experiența mea, le consider la fel de importante. De exemplu:

 • Poți alege din toată gama de hoteluri existente pentru fiecare destinație de vacanță.

Odată cu apropierea de perioada concediilor, cele mai bune hoteluri care oferă servicii bune și foarte bune, se ocupă primele. Și bineînțeles, rămân disponibile cele mediocre pentru care, chiar dacă plătești un tarif avantajos, serviciile oferite sunt dezamăgitoare.

 

 • Ai mai mult timp la dispoziție pentru a studia pachetele de vacanță și de a-ți alege varianta pe care ți-o dorești. Plus că ai timp destul să te documentezi despre destinația aleasă, hotelul unde te vei caza și orice alte informații care te vor ajuta să ai o vacanță reușită.

 

 • Îți poți programa din timp vacanța, astfel că știi exact când și unde mergi. În plus, scapi de o grijă și știi sigur ce planuri vei avea în anul care vine.

 

 • Cu rezervări early booking reusești să economisești o sumă bunicică.  Cu atât mai mult dacă sunteți o familie mai mare sau un grup de prieteni.

 

Bine de știut!

În general, pachetele cu reduceri early booking nu permit modificări și anulări ulterioare. În acest caz, îți recomand asigurările storno, pe care le poți încheia odată cu pachetul de vacanță. Plus că majoritatea pachetelor au deja incluse în tarif aceste asigurări.

 

Care sunt destinațiile de vacanță cu pachete early booking pentru vara 2018?

Este întrebarea mea preferată pentru că pot să îți ofer răspunsuri variate, în funcție de preferințe: Grecia, Spania, Turcia, Italia, Portugalia, Cipru

Şi lista continuă!

Iar pachetele charter avion, spre destinațiile menționate, sunt opțiunile mele preferate de vacanță de vară.

Asta spun şi turiştii pentru că:

 • zborurile sunt directe, fără escale
 • ai incluse bagajele de cală și taxele de aeroport
 • toate hotelurile și serviciile acestora sunt verificate
 • ți se oferă transfer aeroport-hotel-aeroport
 • ai asistență turistică pe toată perioada vacanței
 • asigurările medicale și storno sunt incluse în majoritate pachetelor

 

Pentru pachete turistice cu reduceri early booking, te pot consilia.


Contactează-mă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>