White Palace Grecotel – recomandare pentru vacanţe ultra all inclusive în Creta

Ca de fiecare dată, după ce mă întorc dintr-o călătorie, îmi place să aduc în discuţie momentele speciale, petrecute la destinaţie şi desigur recomandările mele pentru vacanţe inspirate.

Creta este cea mai recentă destinaţie pe care am vizitat-o şi pe care am încercat să o descopăr atât pentru bucuria mea de a vizita locuri noi, cât şi pentru cei care preferă vacanţe în Grecia şi caută recomandări.

White Palace Grecotel Luxury Resort 5* oferă cam tot ceea îşi doresc, în general, turiştii români (mai ales cei cu pretenţii) de la o vacanţă: locaţie pe plajă, servicii pe măsura standardului de 5*, restaurante rafinate, multe activități și opţiuni de divertisment, centru Spa, serivicii şi atenţie oferite copiilor.

Iar designul alb păstrează linia tradiţională grecească şi oferă o stare de linişte şi pace, îmbinate cu bun gust.

Călătoreşte!

 

Terasa Sunset Lounge are o denumire pe măsură pentru că aici poţi surprinde apusul în fiecare amurg…

 

Luxe All In Living este un concept marca Grecotel, oferit şi de resortul White Palace Grecotel Luxury Resort, care face parte din acelaşi grup. Cu alte cuvinte, conceptul Luxe All In Living înseamnă ultra all inclusive, prin care oaspeţii pot alege restaurante cu diferite meniuri şi bucătării internaţionale, inclusiv restaurantul mediteranean tip bufet, taverna grecească, restaurantul italian de la piscină și barul-restaurant thailandez, cu cocktailuri exotice, situat pe malul mării. Iar cele 8 baruri ale resortului oferă numeroase băuturi, de la sucuri naturale, la branduri premium. Şi ca orice concept ultra all inclusive care se respectă, oaspeţii se mai pot bucura de gustări, cafea și produse de patiserie, pe parcursul întregii zile.

Aşa cum spuneam, şi cei mici au parte de multă atenţie, prin programe special configurate pentru ei, precum lecţii de gătit, desen şi limbi străine, activităţi sportive şi multe alte lucruri intersante pe care le găseşti aici: http://www.thewhitepalace.com/family-holidays.html

Alte menţiuni:

Un sejur la acest hotel este destul de scump, comparativ cu alte pachete turistice în Creta sau în alte insule greceşti. Însă, vorbim de un hotel de lux, iar luxul costă 🙂

Plaja este îngustă, cu nisip şi pietriş pe alocuri.

Hotelul este localizat destul de izolat. Sunt doar câteva magazine vis a vis. Insă orașul Rethymno se află la 8 km, iar aici atmosfera este activă.

Ce poţi vizita în împrejurimi? 

Orașul pitoresc Rethymno, cu portul său venețian, se află la 8 km, iar Mănăstirea Arkadi este la 9 km.

La aproximativ 75 km de hotel se află Chania, partea vestică a Cretei. Merită vizitată pentru că este zona verde şi muntoasă a Cretei, unde specificul tradiţional grecesc se simte mai mult.

Cel mai simplu ar fi să închiriezi maşină pentru câteva zile. Preţul este aproximativ 25 eur/zi.

Pachetele în regim charter spre Creta se desfăşoară în perioada iunie – septembrie, cu plecare din Bucureşti, Cluj Napoca şi Iaşi.

 

Pentru oferte personalizate, consultanţă şi rezervări, te ajut cu plăcere:


Contactează-mă!

  1. Ionut Popescu says:

    Articolul este superficial, deloc convingator pentru cineva care cauta o vacanta. Nu sunt poze reale din camere, nu ati dat detalii despre meniu si bauturi… Pentru unii, Jack Daniel’s e premium, in comparatie cu bauturile locale, pe cand un resort “de lux” ar trebui sa aiba produse mult mai bune…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>