Early booking 2017! De ce e bine să-ţi rezervi vacanţa din timp?

S-au lansat pachetele de vacanță pentru sezonul 2017, în special cele de vară, care sunt cele mai așteptate de noi toți. Și odată cu aceste pachete, încep și reducerile early booking (reduceri timpurii). Îți recomand să ții cont de ele, dacă vrei să beneficiezi de tarife cât mai bune pentru vacanțele tale!

 

Foto: Calista Luxury Resort Antalya

IMG_9213

 

 

Foto: Rixos Beldibi Antalya

SAM_2381

 

 • Ce înseamnă Early booking pentru vacanța ta?

Întrebarea este importantă pentru că ne ajută pe fiecare dintre noi să putem lua decizii corecte în alegerea vacanțelor pe care ni le dorim și la care ne gândim un an întreg.

Ideea ofertelor early booking este: cumperi din timp, cu 4-5-6 luni înainte și beneficiezi de reduceri între 10-35% din valoarea standard a pachetului turistic.

 

 • Care este perioada acestor reduceri?

Sunt 3 praguri importante:

 • primul este valabil pentru rezervări până la 31.01 și care oferă, în general cele mai mari reduceri
 • al doilea prag este valabil pentru rezervări până la 28.02
 • al treilea prag are valabilitate până la 31.03.

Toate aceste informații au caracter general și se pot modifica/prelungi în funcție de oferta fiecărui hotel în parte.

 

 • De ce să cumperi pachete de vacanță cu early booking?

Primul motiv deja l-am prezentat, și anume tarifele mai mici. În afară de acest motiv principal, mai sunt și altele, pe care, din experiența mea, le consider la fel de importante:

 

Poți alege din toată gama de hoteluri existente pentru fiecare destinație de vacanță.

Odată cu apropierea de perioada concediilor, cele mai bune hoteluri care oferă servicii bune și foarte bune, se ocupă primele. Și bineînțeles, rămân disponibile cele mediocre pentru care, chiar dacă plătești un tarif avantajos, serviciile oferite sunt dezamăgitoare.

 

Ai mai mult timp la dispoziție pentru a studia pachetele de vacanță și de a-ți alege varianta pe care ți-o dorești. Plus că ai timp destul să te documentezi despre destinația aleasă, hotelul unde te vei caza și orice alte informații care te vor ajuta să ai o vacanță reușită.

 

foto: Skiathos Palace Hotel, Skiathos

SAM_0231

 

Îți poți programa din timp vacanța, astfel că știi exact când și unde mergi. În plus, scapi de o grijă și știi sigur ce planuri vei avea în anul care vine.

 

IMG_8109

 

Și cel mai important, din punct de vedere financiar, este avantajos să cumperi cu early booking pentru că reusești să economisești o sumă bunicică. De exemplu, pentru 2 adulți,  la un pachet de 500 EUR/persoană cu discount 10%, economisești 50 EUR/persoană, 100 EUR/cuplu. Cu atât mai mult dacă sunteți o familie mai mare sau o gașcă.

 

webfusion73_live86094_dv1932041

 

 

Bine de știut!

E foarte important să ai în vedere că pachetele cu reduceri early booking nu permit modificări și anulări ulterioare. În acest caz, îți recomand asigurările storno, pe care le poți încheia odată cu pachetul de vacanță. Plus că majoritatea pachetelor au deja incluse în tarif aceste asigurări.

 

 • Care sunt destinațiile de vacanță cu pachete early booking pentru vara 2017?

Este întrebarea mea preferată pentru că pot să îți ofer răspunsuri variate, în funcție de preferințe: Grecia, Spania, Turcia, Italia, Portugalia, Malta, Cipru. Ordinea acestora este absolut cum vrei tu.

Iar pachetele charter avion, spre destinațiile menționate, sunt opțiunile mele preferate de vacanță de vară. Asta spun şi turiştii pentru că:

 • zborurile sunt directe, fără escale
 • ai incluse bagajele de cală și taxele de aeroport
 • toate hotelurile și serviciile acestora sunt verificate
 • ți se oferă transfer aeroport-hotel-aeroport
 • ai asistență turistică pe toată perioada vacanței
 • asigurările medicale și storno sunt incluse în majoritate pachetelor

 

Îţi poţi alege aici vacanţa pentru 2017 cu reducere early booking 

 

Mai e mult până la vară? 🙂

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>