Idei şi recomandări pentru vacanţe de Revelion!

Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă și implicit petrecerea de Revelion. Cu toții ne gândim ce opțiuni avem și care ar fi cele mai potrivite pentru fiecare dintre noi.

Dacă îți dorești ca trecerea dintre ani să te prindă în afara țării, atunci lista de mai jos te poate ajuta să-ți alegi destinația, în funcție de propriile preferințe și de bugetul pe care vrei să-l aloci.

Viena, Praga, Paris, Roma, Amsterdam, Londra, Berlin sunt opțiuni foarte bune dacă preferi o capitală europeană, unde Anul Nou să te prindă în centrul acestor orașe de top.

Un mini sejur de 3 nopți la Roma, pornește de la 270 EUR/persoană. Pentru Viena, Praga, Paris și Berlin tariful porneşte de la 350 EUR/persoană și 400 EUR/persoană pentru Amsterdam și Londra. Tarifele includ 3 nopți cazare hotel 3/4*, mic dejun, bilet de avion și taxele de aeroport.

 

city-break-londra-revelion-2016-2017-of999-gl4010

 

Barcelona, Lisabona, Madeira, Tenerife, Malta, Cipru, Antalya și Dubai pot fi cele mai bune alegeri pentru tine dacă îți dorești un Revelion mai cald, cu temperaturi cuprinse între 15-25 grade Celsius, unde nu se zboară mult, maxim 5 ore până în Dubai, de exemplu.

Iată și tarifele informative de Revelion pentru aceste destinații:

Barcelona,  400 EUR/persoană/pachet 3 nopți cu mic dejun

Lisabona,   500 EUR/persoană/pachet 4 nopți cu mic dejun

Cipru,  400 EUR/persoană/pachet 5 nopți cu mic dejun

Antalya, 495 EUR/persoană/pachet 4 nopți all inclusive

Madeira, 800 EUR/persoană/pachet 6 nopți cu mic dejun

Tenerife, 950 EUR/persoană/pachet 7 nopți cu mic dejun

Malta, 450 EUR/persoană/pachet 7 nopți cu mic dejun

Dubai, 850 EUR/persoană/pachet 7 nopți cu mic dejun

 

Priveşte cele mai impresionante focuri de artificii din lume!

 

 

Ştiai că spectacolul de artificii din Funchal- capitala insulei Madeira, este cel mai mare spectacol de acest fel, din lume, clasificat de Cartea Recordurilor? În fiecare an, când ceasul se apropie de miezul nopții, toate privirile celor prezenți aici se îndreaptă spre golful Funchal, în anticiparea celui mai spectaculos foc de artificii orbitor!

 

maxresdefault

 

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, desigur că există variante grozave şi pentru ei, de Revelion!

Cele mai căutate destinații europene sunt binecunoscutele Austria, Bulgaria, Elveția, Franța, Italia. Mai poți trece pe listă și Slovenia, Suedia, Slovacia.

 

ski-kids

 

Tarifele de Revelion pentru un sejur la ski în Bulgaria pornesc de la 110 EUR/persoană/sejur 4 nopţi cu mic dejun, 199 EUR/persoană/sejur 5 nopţi cu mic dejun, în Austria şi de la 700 EUR/persoană/sejur 7 nopţi cu demipensiune, în Italia şi Franţa.

 

Dacă plănuiești să îți petreci vacanța de Revelion într-o destinație aparte, unde să te poți relaxa la soare pe plaje exotice, în mijlocul iernii, atunci destinații precum Republica Dominicană, Mexic, Zanzibar, Mauritius, Maldive și Srilanka, te așteaptă să îți arate veselia, culorile și voia bună de Revelion.

Tarifele pornesc de la 1700 EUR/persoană/sejur 7 nopți cu all inclusive, hotel 4* şi pot ajunge până la 3500 EUR/persoană/sejur 7 nopți cu all inclusive, hotel 5*.

 

Iată câteva imagini din Republica Dominicană şi Mexic, unde turiştii mei s-au simţit foarte bine!

 

De asemenea, priveşte cum poate arăta un sejur de Revelion, în Zanzibar, într-un hotel plutitor:

 

Pentru oferte personalizate, consultanţă şi rezervări, te ajut cu plăcere!


Contactează-mă!

 

foto & video: flickr.com, pinterest.com, lonelyplanet.com, booking.com, youtube.com

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>