Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa: vacanţă de 5 stele în Antalya, la tarife accesibile

Despre experienţele de vacanţă ale turiştilor mei am tot scris şi o să scriu cât de des pot, pentru că mi se par atât de importante impresiile lor, care ne pot fi utile tuturor: atât vouă, celor care cautaţi recenzii de la turişti, cât şi mie, ca om de turism, atent la nevoile oamenilor cărora le ofer recomandări de vacanţă.

Recent, am primit încă un feedback de la un cuplu, care a fost în Antalya (din nou!). Au ales un pachet charter Tarom şi cazare la hotelul Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa 5*. Am mai vorbit despre acest hotel şi îl recomand în continuare. Este un hotel decent, cu teritoriu mare, situat în Belek, unde se află cele mai exclusiviste resorturi din Antalya. Totuşi, Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa 5* nu este un hotel cu pretenţii exclusiviste, însă este o opţiune foarte bună pentru cei care îşi doresc un sejur în celebra staţiune Belek, dar la tarife accesibile (de la 650 EUR/persoană/sejur complet).

 

Mai departe, te invit să citeşti impresiile de la faţa locului, primite de la turişti:

 

“Călătoria dus-întors conform programului, fără întârzieri.

Cazarea în timp record: am ajuns la 9:30 a.m, la 10 eram pe plajă. 

Hotelul și camera curate, toate funcționale, mult personal, am comunicat în engleză cu toți, fără nicio probemă.

(Două familii au cerut mutarea din prima zi la alt hotel, pentru că nu le-a plăcut ceva, dar ceilalți care au rămas, au zis ca le place. E posibil să fie camere renovate și altele nu…) 

Mâncare multă și diversificată. Calitativ, aici depinde de gustul și așteptările fiecăruia. Noi am fost mulțumiți. 

Curte foarte mare, bine aranjată și întreținută, două piscine, una doar pentru adulți, mult gazon. 

Plajă cu nisip, șezlonguri multe, apă foarte curată, caldă, pietricele fine la intrare dar nu deranjează la picior; apa se adâncește rapid, trebuie să știi să inoți!

Locația este izolată de localități; pentru cumpărături este autobuz la fiecare 20 minute, din fața hotelului ( 1dolar/persoană/drum) până în Kadriye – 7 km.”

Romeo – turist

 

Despre hotelul Crystal Tat Beach, Antalya

Hotelul face parte din grupul hotelier Crystal Hotels, un grup turcesc unde ospitalitatea este la ea acasă. Toate hotelurile Crystal sunt orientate către familii, oferind multe servicii şi facilităţi pentru toţi oaspeţii săi, de la mic la mare. De exemplu, la Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa 5* vei găsi 5 terenuri de tenis, un parc acvatic cu tobogane şi un centru SPA, mini club pentru copii, 4 restaurante cu specific turcesc, mexican, italian şi fructe de mare, bar la piscină cu băuturi locale şi internaţionale şi o discotecă de weekend în aer liber, deschisă în timpul verii. Iar la 800 de metri se află un teren de golf cu 27 de găuri, cu vedere foarte frumoasă la Marea Mediterană.

Pont: vizitează şi amfiteatrul antic din Aspendos, situat la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina.

Vezi oferta de vacanță la CRYSTAL TAT BEACH, Antalya

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa, Antalya

 

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa, Antalya

 

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa, Antalya

 

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa, Antalya

 

Despre camerele hotelului Crystal Tat Beach îţi pot spune că au un design plăcut, odihnitor şi sunt spaţioase, cu o suprafaţă de 28 m2. De fapt, suprafaţa camerelor este un aspect foarte important la majoritatea hotelurilor din Antalya, pentru că toate se mândresc cu o capacitate generoasă a camerelor.

Totuşi, eu cred că sunt şi câteva camere nerenovate în cadrul hotelului Crystal Tat Beach , pentru că am mai auzit cazuri când turiştii au solicitat schimbarea camerei.

In fine, aceasta este o chestiune ce ţine de managementul hotelului, însă, una peste alta, te asigur că o vacanţă la Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa 5* este foarte reuşită.

 

foto @crystalhotels.com

Vezi oferta de vacanță la CRYSTAL TAT BEACH, Antalya

Dacă te interesează un sejur în Antalya la hotelul Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa 5* sau similar, îţi spun că tarifele sunt aceesibile şi pornesc de la 650 EUR/persoană/sejur complet. În funcţie de preferinţe, te pot ajuta să îţi alegi vacanţa potrivită la oricare din hotelurile Crystal din Antalya.


Contactează-mă!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile