Dulciuri tradiţionale turceşti preparate la Crystal Waterworld Resort

Fiecare călătorie are ingredientele sale speciale!

La fel au fost şi momentele pe care le-am petrecut recent, în Antalya. Iar unele au fost foarte dulci! Pentru că am avut plăcerea să particip la un cooking show, unde am învățat reţeta turkish delight (rahat tradițional turcesc) de la managerul şi chefii resortului Crystal Waterworld Resort & Spa din Belek, Antalya.

În cadrul resortului există un laborator unde se prepară dulciuri tradiţionale turceşti şi cel mai important este că toţi turiştii cazaţi aici, le pot savura, proaspete, în fiecare zi.

 

dav

IMG_1405

 

IMG_1412

 

IMG_1414

 

IMG_1420

 

Crystal Waterworld Resort & Spa este un resort excelent pentru familiile cu copii şi pentru toţi turiştii care preferă vacanţe active în cadrul unui resort ultra all inclusive. Complexul oferă un aquapark impresionant, cu multe tobogane şi piscine atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. De asemenea, tot pentru cei mici există un mini club special conceput pentru ei, iar pentru adolescenţi şi adulţi, distracţia este în toi în fiecare seară, la discoteca din resort sau la concertele live, în aer liber.

 

dav

20252737

20252779

19260728

a6b702a6e02dcefb9fb03e6d58e1d576

 

Un alt aspect important este raportul calitate/preţ. Pentru că pachetele turistice sunt accesibile şi atractive!

De exemplu pentru un sejur la Crystal Waterworld, în regim last minute, plecare pe 3 iunie, cu toate serviciile incluse (bilet de avion, cazare 7 nopţi ultra all inclusive, transfer aeroport/hotel/aeroport, asistenţă turistică şi asigurare medicală) tariful este 460 eur/persoană. Iar în lunile iulie, august şi septembrie, tariful mediu este 550 eur/persoană.

 

Mai multe informaţii despre Crystal Waterworld Resort & Spa şi bineînţeles, reţeta turkish delight 🙂 le poţi afla din următorul material video:

 

 

Crystal Waterworld Resort & Spa face parte din grupul Crystal Hotels. Vezi aici toate hotelurile Crystal

În funcţie de preferinţe, te pot ajuta să îţi alegi vacanţa potrivită la oricare din hotelurile Crystal.


Contactează-mă!

 

@crystalhotels.com.tr, prestige.ro, calypsotour.com

foto: Crystal Hotels

video: Digital Passion

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile